merhablar cumartesi günü fuara gittim ve 1 adet ikv çember kutu aldım kutuyu açtıgımda 2 tane kasa erişimi , 1 tane +5 yetenek ve 3 aylık plusla lonca lisansı cıktı anlamadıgım konu şu bu 2 adet kasa erişimi herkeze mi veriliyor yoksa bana mı öyle rasgeldi ?
ayrıca 3 aylık plus epini yükleyınce lonca lisansı gelıyormus bunu neden söylemedıler 1 ay önce 2 kutu aldım 1ini yükledım 2.sin hiç açmadım ve arkadaşıma verdim arkadasım dedı lonca lisansı cıktı neden bunu fuardan önce söylemedıler ? çok saçmalaştı oyun
Not: 2 kasa erişimi bana rasgeldiyse ikvye güzel kitlemişim ama
ChansonDerolant yazdı:1 ay önce aldıgın kutuyu Sadece 1 Aralıktan sonra yüklersen Lonca pasaportu gelir.
Bu arada 2 kasa erişimin hayırlı olsun DDDD
pardon anlamadım ayrıntılı bir şekılde yazarmısın şuan elımızde kullanmayan kutuları yukleyınce lonca pasaportu gelıyormu ? yani elımde yok ama avea ye gelmiş 2 hafta önce falan 1 aralıkdan önce onu alıp yuklesem pasaport olacakmıdır bi aydınlatırsan sevinirim
teşekkürler şimdiden.
ChansonDerolant yazdı:1 ay önce aldıgın kutuyu Sadece 1 Aralıktan sonra yüklersen Lonca pasaportu gelir.
pardon anlamadım ayrıntılı bir şekılde yazarmısın şuan elımızde kullanmayan kutuları yukleyınce lonca pasaportu gelıyormu ? yani elımde yok ama avea ye gelmiş 2 hafta önce falan 1 aralıkdan önce onu alıp yuklesem pasaport olacakmıdır bi aydınlatırsan sevinirim
teşekkürler şimdiden.
Özel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
cevabımı aldım yinede saol
teşekkürler şimdiden.
aynen öyle bora bende aveadan aldım kasım ayında aralıkta açtım kutuyu yuklemiş plusu pasaport gelmıs