Çok Saçma
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Çok Saçma
%100 Katılıyorum. Loncaya Girmek İçin Para Vermek Çok Saçma. Dükkanda Satılması Gerekiyor.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
dükkanda öpücükle veriyorlar zatenXxxChesTeRxxX yazdı:%100 Katılıyorum. Loncaya Girmek İçin Para Vermek Çok Saçma. Dükkanda Satılması Gerekiyor.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Loncaya katılmak parayla olmasın dediğin zaman sanki çok yüksek meblağlar ödüyormuşsun gibi oluyor. Adamlar okadar uğraşmışlar çabalamışlar emek,zaman ve para harcamışlar sen bir karakderin için 'SINIRSIZ' loncaya girip çıkma işlemi için 30 tl yi çok görüyorsun
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: KONU KİLİT !
Salak yerine konuluyoruzUntifost yazdı:Ortada Saçma dediğin tabir geçmez siz Lonca Sistemi için imza topladınız Konular actınız ve Yöneticiler bunu Dikkate alarak sizin isteğinizi yerinize getirmek için çaba gösterdiler emek harcadılar.. ve hayla para diyorsun '' yok loncaya giriş parayla olmasın '' wallaha varya sizin böyle yapcanızı bilselerdi Lonca Sistemını Getirmezlerdi
Konu Kilit![]()
Bizim oyunda loncaya girmek paralı demekten utanır insan. Anlaşılan salak yerine konmak hoşuna gitmiş.
Sifacixhezae yazdı:Çevremde gördüğüm kadarıyla plus yükleyen herkes bir çemberlitaş kutusu alıyor.Hazır çemberlitaş kutusunu almışken içindeki +5 ve kasa anahtarını da kullanıyor.Bu kutu üyelik al sitesinde 29.90tl , fuarda 24.90tl.
Bu kutuya lonca pasaportu da eklendi.üyelik al sitesinde 29.90tl , fuarda 24.90tl.
Sanki Lonca pasaportunu apayrı bi epin şeklinde yapılmış da , ayrı bir fiyat biçilmiş gibi davranmayın.
Arttırıcılar için de kimse gırtlagınıza bıcak dayayıp alın bunları yoksa bu oyunu oynayamazsınız demiyor...
Bence loncaya girmek yada lonca kurmak , bu ikisi icinde pasaport istenmesi yerinde olmuş.
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Zaten 1 aylık plus 11,12 tl ederken kutu fiyatları 25 tl ve içerisinde bir çok güzel ürün bulunmakta.
Lonca paketi almak zorunda değilsiniz bu bir zorunlulu değil lüksdür. Lonca almadanda oyunda bir şey kaybetmessiniz.
İKV'de sonuçta ticari amaçlı bir oyun elbette gelişmek için yeniliklere ihtiyacı vardır. Buna destek olursunuz,olmassınız.
Sadece Lonca pasaportu e-pin'i diye bir şey çıkarılsa idi o fiyata bu tepkiler normal olurdu ama kutu içeriğindekiler oldukça fazla.Loncaya girmek pahalı değil.
Dediklerim yanlış anlaşılmasın.
İyi forumlar.
XXCEZAXX
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
"Arkadaş" şeklinde hitap ettiğin kişi senden yaş olarak büyük birisi ve bir bayan. Bence biraz daha dikkatli olmalısın.xxcezaxx yazdı:Sifacixhezae yazdı:Çevremde gördüğüm kadarıyla plus yükleyen herkes bir çemberlitaş kutusu alıyor.Hazır çemberlitaş kutusunu almışken içindeki +5 ve kasa anahtarını da kullanıyor.Bu kutu üyelik al sitesinde 29.90tl , fuarda 24.90tl.
Bu kutuya lonca pasaportu da eklendi.üyelik al sitesinde 29.90tl , fuarda 24.90tl.
Sanki Lonca pasaportunu apayrı bi epin şeklinde yapılmış da , ayrı bir fiyat biçilmiş gibi davranmayın.
Arttırıcılar için de kimse gırtlagınıza bıcak dayayıp alın bunları yoksa bu oyunu oynayamazsınız demiyor...
Bence loncaya girmek yada lonca kurmak , bu ikisi icinde pasaport istenmesi yerinde olmuş.
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Zaten 1 aylık plus 11,12 tl ederken kutu fiyatları 25 tl ve içerisinde bir çok güzel ürün bulunmakta.
Lonca paketi almak zorunda değilsiniz bu bir zorunlulu değil lüksdür. Lonca almadanda oyunda bir şey kaybetmessiniz.
İKV'de sonuçta ticari amaçlı bir oyun elbette gelişmek için yeniliklere ihtiyacı vardır. Buna destek olursunuz,olmassınız.
Sadece Lonca pasaportu e-pin'i diye bir şey çıkarılsa idi o fiyata bu tepkiler normal olurdu ama kutu içeriğindekiler oldukça fazla.Loncaya girmek pahalı değil.
İyi forumlar.
Ve bence sadece loncalara girip çıkmayı sağlayan , yani lonca kurma hakkı olmayan bir pasaport dükkanda yerini almalı. Zaten lonca kuran 10 kişiden 9'u kutu alabilecek kişiler. Ama benim gibi oyuna nadiren giren, oyuna fazla para yatırmak istemeyen kişiler için 500 ila 1000 akçelik bir fiyata bahsettiğim şekilde bir pasaport satılabilir. Hem fiyatı makul olmuş olur, hem de Sobee Studios para kazanmaya devam eder.
PIRASASAPI
Kendisini şahıs olarak tanımam oyunda görmüşlüğüm vardır o kadar ki yazdığım yazıda bir yanlışlık,çirkinlik yok.ozaerdenn yazdı:"Arkadaş" şeklinde hitap ettiğin kişi senden yaş olarak büyük birisi ve bir bayan. Bence biraz daha dikkatli olmalısın.xxcezaxx yazdı:Sifacixhezae yazdı:Çevremde gördüğüm kadarıyla plus yükleyen herkes bir çemberlitaş kutusu alıyor.Hazır çemberlitaş kutusunu almışken içindeki +5 ve kasa anahtarını da kullanıyor.Bu kutu üyelik al sitesinde 29.90tl , fuarda 24.90tl.
İyi forumlar.
Ve bence sadece loncalara girip çıkmayı sağlayan , yani lonca kurma hakkı olmayan bir pasaport dükkanda yerini almalı. Zaten lonca kuran 10 kişiden 9'u kutu alabilecek kişiler. Ama benim gibi oyuna nadiren giren, oyuna fazla para yatırmak istemeyen kişiler için 500 ila 1000 akçelik bir fiyata bahsettiğim şekilde bir pasaport satılabilir. Hem fiyatı makul olmuş olur, hem de Sobee Studios para kazanmaya devam eder.
Ama senin hazımsızlığın ne ise habire yaptığım yorumlardan bir şey elde etmek peşindesin yapma. Senin önerini dikkate alacakta değilim olayı tartışmaya çevirip konuyu kilitletmek istemem.
İyi forumlar.
XXCEZAXX
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
O kadar kişi kutu yükledi loncaya girebilmek / kurmak için. Bu nedenle bu konu hakkında bir değişikliğe gidilmesi zor gibi.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Yorumlarını okudum ama ne taraftasın anlamış değilim. Her kişinin dediğini tartışmaya çekmişsin. Herkez loncaya girmeyi veya açmayı ücretli sanıyor. Fakat ücretsiz olduğunu çözememişler, amacım burda açıklama yapmaktı. Fakat sen tartışmaya çekiyorsun konuyu. İKV oyuncusu olarak zaten plusu bitenler Plus kutusu alacak, içindende lonca pasaportu çıkacak. Şimdi soruyorum sana; plus bittiğinde kutu alacaksın içinden pasaport çıkıyo ve pasaport sahibi oluyorsun. Peki Lonca pasaportu için plus alacaksın üyeliğindeki plus uzuyor. Her halükarda lonca pasaportu bedavaya geliyor, konuyu tartışmaya çekmene bi lüzum yok.ozaerdenn yazdı:Aaa iyi o zaman sorun çözüldü.GANDALF yazdı:Loncaya girmek veya lonca açmak için sadece Çemberlitaş kutusu alacaksınız. Ek bi ücret yok yani. Sadece üyelik kutusu alacaksınız.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Lafınızı bilmeden konuştuktan sonra beni tartışmacı ilan ediyorsunuz. Öncelikle GANDALF kardeşim şunu belirtmek isterim ki kimse o kadar para verip bu kutuyu almak zorunda değil. "Sadece kutu alacaksınız" diyerek Polyanna moduna girmiş olmuyor musun?
Ve XXCEZAXX. Kendini savunmak için arkadaşıymış gibi davrandığı bir üyelik açan çocuk. İnsan yaşı büyüyünce büyümüyor. Evet, ben seninle tartışmak istiyorum. Zaten bu konu hakkında bir sürü başlık açılmış durumda. Bu yüzden de oradan devam ederler, umrumda değil. Dikkatini çektiyse "biraz daha dikkatli olmalısın" yazdım. "Oraya gelip sana bilmem ne yaparım, ne biçim konuşuyosun" demedim. Ama yanlış anlamana da şaşırmam. Türkçe konusunda zayıfsın.
Ve XXCEZAXX. Kendini savunmak için arkadaşıymış gibi davrandığı bir üyelik açan çocuk. İnsan yaşı büyüyünce büyümüyor. Evet, ben seninle tartışmak istiyorum. Zaten bu konu hakkında bir sürü başlık açılmış durumda. Bu yüzden de oradan devam ederler, umrumda değil. Dikkatini çektiyse "biraz daha dikkatli olmalısın" yazdım. "Oraya gelip sana bilmem ne yaparım, ne biçim konuşuyosun" demedim. Ama yanlış anlamana da şaşırmam. Türkçe konusunda zayıfsın.
PIRASASAPI