Yeni Şifre

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Yeni Şifre

Mesaj gönderen Theoneibo »

Mynet şifre mi unuttum hattım önceden vodafone idi şimdi avea ve en başta 0544 290 90 26 ya msj attım iletilmedi. daha sonra ŞIFRE UYE yazıp 3575 e gönderdim yine olmadı daha sonra SIFRE UYE yazıp 3575 e tekrar gönderdim yine bir sonuç yok msj iletiliyor ancak dönüş olmuyor. Yardımcı olurmusunuz askerdeyim zor bela oyunu kurdum şimdi giremiyorum acilen cvp yazarsanız sevinirim.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yeni Şifre

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Theoneibo yazdı:Mynet şifre mi unuttum hattım önceden vodafone idi şimdi avea ve en başta 0544 290 90 26 ya msj attım iletilmedi. daha sonra ŞIFRE UYE yazıp 3575 e gönderdim yine olmadı daha sonra SIFRE UYE yazıp 3575 e tekrar gönderdim yine bir sonuç yok msj iletiliyor ancak dönüş olmuyor. Yardımcı olurmusunuz askerdeyim zor bela oyunu kurdum şimdi giremiyorum acilen cvp yazarsanız sevinirim.
Başka bir mynet hesabından o telefonu onaylatmayı dene bu telefon kayıtlıdın o telefondan şu sms yada bu hattan Ne yapacagını soyler. Şu telefona yada sms IPTAL YAZ GONDER DE sen IPTAL değilde UYE SIFRE yazarsın.

Bu bilgiler eski bilgiler telefon numarası değişmiş olablir.

Şifremi unuttum, nasıl yeni bir şifre alabilirim?
“Üyeliğinize bağlı mobil onaylı cep telefonunuz varsa, yeni şifre almak için SIFRE UYE yazarak Turkcell veya Vodafone hattı kullanıyorsanız 3575'e, Avea hattı kullanıyorsanız 0 544 290 90 26'ya sms ile gönderin. Yeni şifreniz sms ile hemen gönderilecektir.”

Mobil onaylı cep telefonunuz yoksa, şifrenizi unutmanız halinde üye adınızı ve şifrenizi girdiğiniz giriş sayfasında altı çizili olarak yazılan ''Şifremi Unuttum'' linkini tıklayınız. Açılan sayfaya üye adınızı ve doğum tarihinizi yazıp, ''Tamam'' tuşuna basınız. Bir sonraki sayfada üye olurken doldurduğunuz üyelik formunda belirlemiş olduğunuz Gizli Sorunuza cevabınızı yazıp yeni şifrenizi girdikten sonra tekrar ''Tamam'' tuşuna basınız. Böylelikle unuttuğunuz şifrenizi değiştirmiş olacaksınız.

Mynet Email servisi içindeki üyeliğiniz ile ilgili tüm sorularınız için
http://yardim.mynet.com/

Mynet Mobil Servisleri Müşteri Hizmetleri 0 212 328 15 15
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yeni Şifre

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bunların dışında mynet şifrene ulaşmazsan IKV desteğe mynet şifremi unuttum giriş yapamıyorum enson girdiğin tarihi ve plus felan aldısan yada kutu felan e-pin kodu varsa yeni bir sobe hesabına aktarırlar.

İçindeki karakter leveleri ile isimleri ile Tam bilgi verirsen sana gri dönerek aktarmak istedin sobee hesabı derler.
Ama bunun için uzun bir süre oyuna girmemiş olma şartı var galiba.

Bu arada bende gonderdim geri donmedi teknik bir sorunda olablir yada bügün pazar diye işlem yapmıyorda olablir. Yada geç gelecek.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön