o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
tabi balyoz ws de iyi geriye kalan konularda kötü ha bide örümcek-akrep kesimlerinde iyi kücük yaratıklara eziciler iyi vurur
Yücelen balyoz mu Yücelen Kafa mı ? Yardım edin
Re: Yücelen balyoz mu Yücelen Kafa mı ? Yardım edin
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
tabi balyoz ws de iyi geriye kalan konularda kötü ha bide örümcek-akrep kesimlerinde iyi kücük yaratıklara eziciler iyi vurur
Ne oldu Komik mi Fatih Kardeş ?haydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Bilmiyorum sen böyle dedin çelişkiye düştüm şimdi şey kardeş isim neydi ??xsWiTx yazdı:Ne oldu Komik mi Fatih Kardeş ?haydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
o senin yeteneğin uğurcumVeNGaT yazdı:kafa tek geçer üstü ful ışık arkadaşım balyoz 49 level tek item yüc. silah aldı eline bende yücelen set ve kafa koparanımı giymiştim ve sonuç tabiki kafa koparan kazandi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
biz ararız seniharkonen yazdı:...arkadaşım 46 lvl balyozu var...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

İMZAMA BAKKKKKKKKKK !!!!!haydegidelum yazdı:Bilmiyorum sen böyle dedin çelişkiye düştüm şimdi şey kardeş isim neydi ??xsWiTx yazdı:Ne oldu Komik mi Fatih Kardeş ?haydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Bilmiyorum sen böyle dedin çelişkiye düştüm şimdi şey kardeş isim neydi ??xsWiTx yazdı:Ne oldu Komik mi Fatih Kardeş ?haydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
İMZAMA BAKKKKKKKKKK !!!!![/quote]
Reelde adın ne diom lannn
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Konuyu Kapatırmısınız.
Reelde adın ne diom lannn[/quote]haydegidelum yazdı:Bilmiyorum sen böyle dedin çelişkiye düştüm şimdi şey kardeş isim neydi ??xsWiTx yazdı:Ne oldu Komik mi Fatih Kardeş ?haydegidelum yazdı::mrgreen:VeNGaT yazdı:o kafalı adamların kafaları ya urban yada üstlerinde alman item falan vardırharkonen yazdı:bende 3800 max var ^ li balyoz var ve ışık zırhım yok yinede 4100 maxlı ecelleri cok rahat yatırabiliorm balyoz tavsiye ederim sana arkadaşım 46 lvl balyozu var 2900 mü ne maxı vardı 49 lvl kafalı savascıları cok rahat alıyor
İMZAMA BAKKKKKKKKKK !!!!!
Abdulrahman