LoSsTTt yazdı:Bu cümlelerde master kişiye yakışan bir cümleler zaten belli oluyor![]()
Türkçe terk
LoSsTTt yazdı:Bu cümlelerde master kişiye yakışan bir cümleler zaten belli oluyor![]()
VaMoSBieN yazdı:LoSsTTt yazdı:Bu cümlelerde master kişiye yakışan bir cümleler zaten belli oluyor![]()
Türkçe terkEvet yoğun tempoda arada eğlence lazım.
Sizde çok güldürüyosunuz beni
Zaten hep güldürmüştünüzde önceden çocuktur uğraşma derdim
Şimdi sadece dalga geçtiğim 1-2 amelesiniz işte
![]()
Selam canım çok tatlı çıkmışsın annenlere selam söyle.BoMPoW yazdı:VaMoSBieN yazdı:LoSsTTt yazdı:Bu cümlelerde master kişiye yakışan bir cümleler zaten belli oluyor![]()
Türkçe terkEvet yoğun tempoda arada eğlence lazım.
Sizde çok güldürüyosunuz beni
Zaten hep güldürmüştünüzde önceden çocuktur uğraşma derdim
Şimdi sadece dalga geçtiğim 1-2 amelesiniz işte
![]()
Adam mal beyler dağılın bu hiç aynaya bakmamış . Örgülü loncasıdan olduğuna göre anladınız ...
Hem Türkçe , Hem Beyin TerkLoSsTTt yazdı:VaMoSBieN bizi çekemdiğin için yakından takip ediyorsun sanırım . Bizim senin seviyendeki sahışlarla işimiz olmadığı içi senin gibi karektersiz birini bu sayfada tanıdım. Acaba neden sana karşıt düşüncede olan tek kişi bn değilim buda merak konusu. Ona buna laf atıcağına git bir ayna karşısına kndine bak.
IQ'um 105 gel benimle uğraş madem öyle.VaMoSBieN yazdı:Hem Türkçe , Hem Beyin TerkLoSsTTt yazdı:VaMoSBieN bizi çekemdiğin için yakından takip ediyorsun sanırım . Bizim senin seviyendeki sahışlarla işimiz olmadığı içi senin gibi karektersiz birini bu sayfada tanıdım. Acaba neden sana karşıt düşüncede olan tek kişi bn değilim buda merak konusu. Ona buna laf atıcağına git bir ayna karşısına kndine bak.Neyse Evet Sizi Çok Kıskanıyorum. Of Neden 1.60 Boyunda 10 IQ Seviyesine 150 Kiloya Sahip Özürlü Bir Çocuk Değilim . Neden Kahretsin Yaa !11birbirbir
Bazen Bu Triplere Giriyorum Felan Ben
Valla Mal Yemin Ederim Mal Ya Bu
![]()
Seninle uğraşmam için bir sebep yok. Seni insan olarak tanıyorum.xxxTaTaNgAxxx yazdı:IQ'um 105 gel benimle uğraş madem öyle.VaMoSBieN yazdı:Hem Türkçe , Hem Beyin TerkLoSsTTt yazdı:VaMoSBieN bizi çekemdiğin için yakından takip ediyorsun sanırım . Bizim senin seviyendeki sahışlarla işimiz olmadığı içi senin gibi karektersiz birini bu sayfada tanıdım. Acaba neden sana karşıt düşüncede olan tek kişi bn değilim buda merak konusu. Ona buna laf atıcağına git bir ayna karşısına kndine bak.Neyse Evet Sizi Çok Kıskanıyorum. Of Neden 1.60 Boyunda 10 IQ Seviyesine 150 Kiloya Sahip Özürlü Bir Çocuk Değilim . Neden Kahretsin Yaa !11birbirbir
![]()
Boş insan, her neyse herkese iyi geceler. Ben yatıyorum.VaMoSBieN yazdı:Seninle uğraşmam için bir sebep yok. Seni insan olarak tanıyorum.xxxTaTaNgAxxx yazdı:IQ'um 105 gel benimle uğraş madem öyle.VaMoSBieN yazdı:Hem Türkçe , Hem Beyin TerkLoSsTTt yazdı:VaMoSBieN bizi çekemdiğin için yakından takip ediyorsun sanırım . Bizim senin seviyendeki sahışlarla işimiz olmadığı içi senin gibi karektersiz birini bu sayfada tanıdım. Acaba neden sana karşıt düşüncede olan tek kişi bn değilim buda merak konusu. Ona buna laf atıcağına git bir ayna karşısına kndine bak.Neyse Evet Sizi Çok Kıskanıyorum. Of Neden 1.60 Boyunda 10 IQ Seviyesine 150 Kiloya Sahip Özürlü Bir Çocuk Değilim . Neden Kahretsin Yaa !11birbirbir
![]()
Ha öyle tanınmak istemiyorsan o ayrı
VaMoSBieN yazdı:Evet Lise İçin Yatış Vakti.![]()
Down Sendromuna bir örnek.
Buda Ben.Evet sana soruyorum resimlere bakınca gerçekten denk olmadığımızı anlamıyormusun ? ( Bilmeyenlere ortadaki beyaz gömlekli sakallı olan benim
Resim 2009'un bu arada
)