Affet Bizi ATA'M !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Affet Bizi ATA'M !

Mesaj gönderen Ogol »

9zuhaha yazdı:
Ogol yazdı:
AnaToLia yazdı:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eoFN6qz ... r_embedded[/youtube]

Sözün Bittiği Yer , Yorum Sizin !
Gercekten sözün bittiği yer ...
Bu kıvamamı millet?! Yazık!

BUNLARI SÖYLEYEMEYRCEK KADAR ACİZLERMİ
1.MİLLİYETCİLİK
2.HALKCILIK
3.CUMHURİYETCİLİK
4.DEVLETCİLİK
5.LAİKLİK
6.DEVRİMCİLİK
SÖYLEYECEKLERİ YA!
HAKSIZMIYIM?

Lan konuşuyosunda kendın bılmıosun devrimciliği enrden türettın İnkilapçılık olcak o biraz akıl yaf

es anlamlı kelimeler onlar :D
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

turkoxHAMSTER yazdı:
Ogol yazdı:
AnaToLia yazdı:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eoFN6qz ... r_embedded[/youtube]

Sözün Bittiği Yer , Yorum Sizin !
Gercekten sözün bittiği yer ...
Bu kıvamamı millet?! Yazık!

BUNLARI SÖYLEYEMEYRCEK KADAR ACİZLERMİ
1.MİLLİYETCİLİK
2.HALKCILIK
3.CUMHURİYETCİLİK
4.DEVLETCİLİK
5.LAİKLİK
6.DEVRİMCİLİK
SÖYLEYECEKLERİ YA!
HAKSIZMIYIM?
Bir de sorun neden bu böyle?Bir de sorun neden bu böyle?
Bu çağda öğrenci olan biri olarak size yemin ediyorum ki o 6 ilke yazılıda çıkacak olsun 10 dk da ezberlenir ve unutulmaz.
Çağın öğrencisi o kadar değişik bir makinedir ki sadece sınavda çıkacak şeylere kafası çalışır.Ya ben 17 yaşındayım aynı anda 9-10-11. sınıf konularının hepsini hafızamda tutmam gerekiyor bunun dışında kendi branşıma da hakim olmam lazım.Hem şu 6 ilkeyi bilmek farklı uygulamak farklı.
harbi öyle bende 17 yasında bir lise öğrencisiyim öğrencilik hayatımda zevken öğrendiğim birsey yoktur :D
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ahiret »

Ben sınıf öğretmeniyim. Şu an 4. sınıfları okutuyorum. bu videoyu yardımcı programla indirip, öğrencilerime izlettim sınıfta. Hepsi izlerken gülmemek için kendilerini zor tuttular. Tabi ana fikri kavradıklarını düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

Ahiret yazdı:Ben sınıf öğretmeniyim. Şu an 4. sınıfları okutuyorum. bu videoyu yardımcı programla indirip, öğrencilerime izlettim sınıfta. Hepsi izlerken gülmemek için kendilerini zor tuttular. Tabi ana fikri kavradıklarını düşünüyorum...
gercekten buna çocukla bile güler buna hocam
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Beyler aöncelikle şunu belirtmek isterim ki; Türk değilim, aslım Arap'tır fakat 17 yıldır Türkiye'de yaşamamdan dolayı Türk T.C kimliğini taşıyorum ve bundan memnun olmamdan gari mutluyum!

Yorumlarınızı görünce çok şaşırdım vede çok üzüldüm.. Bir kaç yorumlarınıza cevap vermek istedim, müsadeniz ile..
AnaToLia yazdı:
Bir Video Daha Koymak İstedim Gurbetçi Çocuklara Göre Atatürk... ve Video'nun Bir Kısmında Atatürk kimdir diyor. Hz.Muhammed diye cevap veriyor birisi.
.. kravat takmak bir manayı değiştirmez. İş, gönül işi. İçeride olanlar bilmiyor dışarıdakiler mi bilecek?
Kastella yazdı:Amerikaya git avustralyaya antartikaya git Ulu önderin ölüm dogum tarihini sayar sana Ne yazııkkı dogu batı ayrımına giden geri beyinli kişiler Ulu önderin malesef 10 11 1938 tarihinde saat 09 05 te öldügünü giderken 600 yıllık bir devletin iktidarına yönetimine son verdigini ve bize emanett ettigi bu toprakları korumayı geç daha bunu yapan Ulu şahsın hayatı hakkıunda bilgisi olmuyan insanlara GErçekten söylenecek söz yok 6 ilke Laiklik,Cumhuriyetçilik,Halkçılık,Milliyetçilik,Devrimcilikli,DEvletçilik Su 6 ilkeyi aklındA TUTAMIYANLARA SESLENİYORUM Hangi ünlü kaç sarkısı var kim oyunda daha güclü bumu önemli Zamanında "Tüm dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilir cebren ve hile ile aziz vatanın tüm orduları dagıtılmıs tüm tersanelerine girilmiş bu ahval ve şearitte bile vazifeye atılmak için gereken kan damrlarındaki asil kanda mevcuttur" bunu okuyup yanlış yazmış diyenler hitabeyi ataya cevabı atanın gençlere cevabı herpsini bilirim Fakat BUrda Düşmandan bahsediyor hitabede atam EY ATam düşmana ne hacet Kendi kendine düşman yetişen bir nesil geliyor Sonumuz hayır olur inşşalh.
Bu her yöndende etkili. Sadece Atatürk hakkıdan değil, normalde İslamiyet içinde geçerli. Yeri gelince Atatürk için ruhunu verecekler, zamanı gelince Atatürk hakkında bilgileri bulunmuyor. Bakınız: Bu aralar sınavlarımız başladı, kendimizi bu tür işlerle yoramıyoruz. > Bu sadece bir BAHANE !

Her kim, kimi çok severse o çok iyi tanımalı. O'nun hakkında her türlü bilgiye sahip olmalıdır ki "Ben o seviyorum" diyip savunabilsin. Bu konum Türk gençleri için çok ama çok önemli bir durumdur.

Atatürk için canını, malını veren gençlerimiz bu gün ilkeleri neden sayamıyor?
esekherif yazdı:Çok garip yorumlar, çok garip tepkiler gördüm bu konu sahibinin yayınladığı video sonrası.Aslında en masumuda ropörtaj yapılan çocuklar.Neden bilmek zorunda olsunlarki ? Hiçbir eğitim çağındaki çocuk neyi bilmesi gerektiğine karar veremezki.Onları yönlendirecek olanlar anneleri babaları öğretmenleri ve eğitim müfredatıdır.Bunları önemseyip öğreten,öğrettiğini sınavda sorgulayanlar varmıki ? Olmuş olsa unutmalarının imkanı olabilirmiydi? Bu videoya şaşırıp nasıl bilemezler diye hayıflayanlar düşünün bakalım siz bu bilgileri nasıl öğrenmiştiniz)).

esekherif
Her çocuk kendi ailesini temsil eder. Öğrenciler okulda öğrendiklerini sergilemiyor, aksine ebevenylerinin onlara öğrettiklerini sergiliyorlar. Bakınız: Öğrencilerin sorulara karşılık hiç utanmadan kahkahaları.

Ve en önemlisi olarak, asıl yazık videoda bulunanlar değil, saçma sapan yorum yapanlaradır.

9zuhaha yazdı:adam soru soruo kızlar guluyo sankı adam "bugun ne kadar para kaldırdınız işten" sormuş gibi soruo geleceğil F.... leri Allah belanızı versın adam ATATÜRK ne zaman oldu dıyor siz gulun ananızı varya......
DevLetçilik- İnkilapçılık-Halkçılık-Cumhuriyetçilik-Milliyetçilik-Laiklik
Laikçilik diyen o adamda gitsin Türkçe Öğrensin.
9zuhaha yazdı:
ISeHRaZaTI yazdı:
StoryLine yazdı:iyi. memleket iyiye gidiyi elhamdülillah. kastamonu ben..
?
Adam kürt Daha yazmayı bılmıyor
9zuhaha; Evet adam Kürk daha yazmayı bilmiyor ama en azından senin gibi Türk olupta ne Türkü karalıyor nede yazım kurallarına uymuyor! Sen önce aynayı kendine tut!

Türkçülüğü küfür ve ırkçılık ile savunamazsın! Böyle yaparak savunmak yerine, karalıyorsun!

İnş
Allah türk değilsin!
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Eger bu devlet bunun gibilere kalacak ise sonumuzu düşünmek istemiyorum.ATAM bu günleri iyiki görmemiş ama şu an eminim mezarında o kemikleri sızlıyor.Soruya cevap veremedigi gibi bir de pişkin pişkin gülüyorlar.Yazık be size Yazık.Ne kadar utanmaz bir millet olmuşuz. :!: :x
Sadece dil ile kendini Türk olarak göstermen beni utandırıyor. Türk Dil Kurumu
MaHKuMII yazdı:İlk ve Son Peygamber Kimdir Diye bir video izledim. Onu Batıdan kimse bilmedi. Hepsi Hz. Ali Hz. Ömer Diyordu.Atatürkün İlkelerini Bilmediler Diye Vatandan Sayılmayacaklar mı . Oysaki Biz Müslümanız diyip Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V )'in Son Peygamber olduğunu bilmeyen binlerce insan var...
Bundan emin olunki, Ana"dolu bölgelerimizin gençleri ve en önemlisi olarak okumamış kızları dahi hem Atatürk'ü hem Peygamber efendimizi hemde (hepsi olmasada) ilkeleri ve İslamiyetin şartlarını iyi biliyorlar!
Ahiret yazdı:ATATÜRK'TEN SON MEKTUP

Siz beni hala anlayamadınız
Ve anlamayacaksınız cağlarca da
Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz
Ve eskimiş sözlerle beni ovuyor, ovuyorsunuz
Mustafa Kemal'i anlamak bu değil.

Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil
Bırakın o altın yaprağı artik
Bırakın rahat etsin anılarda şehitler
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin
Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin?
Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak değil
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil.

Halim Yağcıoğlu
Bu şiir; Kürd, Arap, Azeri, Ermeni, Alevi ve diğer asıllara laf eden/atan, hor gören ve onları kötüleyen Atatürk'çü Türk gençlerine armağan ediyoruz.

Şaiirimizin ellerine sağlık.

Buqrahan yazdı:TARİHİNİ BİLMEYEN BİRİ, BOŞ BİR KAVANOZA BENZER. DIŞINI NE KADAR GÜZELLEŞTİRSENİZ DE İÇİ HER ZAMAN BOŞ KALIR!.
Tarih: Kal-u Bela

Yorumlara karşılık yorum yapmakla bir hata yapmış olabilirim. Hakkınızı helal edin beyler, bunlar sadece benim görüşlerimdir. Yorumlarıma karşı tepkili olanlar olacaktır, bundan adım gibi eminim..

Atatürk'ü, Türk'ü, Türkçülüğü ve Türkçe'yi savunan herkesi
Türk Dil Kurumu'na davet ediyorum.

Aslım Türk değil, Türkiye'de yaşıyorum ve yinede;
Resim
Her zaman ve her yerde, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ![/center]

Hayırlı günler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

Resim
Her zaman ve her yerde, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Helal olsun valla helal olsun kardes/abi ,
isin özü bu :
Ne mutlu Türk'üm diyene...

Ben de arnavut türklerindenim ve biraz tatarlık var
milliyetcilik zaten kipire girmezmi , allah hepimizi esit yaratmıs deil mi?
Zaten arnavutu , kürtü, arabı hep billikte kurtartık bu vatanı yine kurturus savası olsa yine kurtarırız.
Türkiyedeki hic bir ülkede yoktur.
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bayxaslan »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bQeOSeV7tI#![/youtube]

Buda benden...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Atamız beni çok ararsınız demişti. :( :( Ah atam ah.
Sen çaldır biz ararız.
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Atamız beni çok ararsınız demişti. :( :( Ah atam ah.
Sen çaldır biz ararız.
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

katakuli yazdı:Atamız beni çok ararsınız demişti. :( :( Ah atam ah.
Sen çaldır biz ararız.
fetullahci sın her harde dalga gectiğine göre

“Genel Etkileşim” sayfasına dön