arayana bulur <<<>>>
arayana bulur <<<>>>
beyler kim kazandı bugünkü yarışmada :mrgreen:
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- Sivaslixcemal
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: arayana bulur <<<>>>
""Arayan Bulur""etkinliğinde bulan kişi Kindar (Megaxparker)mış.öyle diyorlar.20 Adet İksir Verilmiş.10 adeti Can Diğer 10 Adeti İSE Kudret iksiriymiş...
""""Sivaslıxcemal"""
""""Sivaslıxcemal"""
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
ödülü delixerrayn die bi arz kazandı ne kazandın söledim ona gm kımseye söleme demiş
ama iyi bişeymiş :mrgreen:
ama iyi bişeymiş :mrgreen:
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
- Sivaslixcemal
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Galiba lodosların ilersin kertenkelelerin orda
_____________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal
_____________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
Ödülü alan arkadaşımız anounce(anons) kanalından ilgili Game Master arkadaş tarafından duyurulmuştur.
Her ne kadar ahal-i meran fazla hızlı çıkmış olup etkinliğin süresi kısa da sürmüş olsa; sonrasında ki etkileşim takdire şayandı. Düzeni ve seviyeyi bozmayarak etkinliğe katkı sağlayan herkese sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum.
Keyifli Günler...
Kindar
Her ne kadar ahal-i meran fazla hızlı çıkmış olup etkinliğin süresi kısa da sürmüş olsa; sonrasında ki etkileşim takdire şayandı. Düzeni ve seviyeyi bozmayarak etkinliğe katkı sağlayan herkese sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum.
Keyifli Günler...
Kindar
Ödülü Loncamız Üyelerinden Eray Arkadasımız MegaxParker = DelixErrayn Kazanmıştır . Loncamız Adına Yine Bir İlke İmza Attığı İçinKendisini tebrik ederim
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
öncelikle arkadaşımızı tbrk ederimMeGaStaR yazdı: Ödülü Loncamız Üyelerinden Eray Arkadasımız MegaxParker = DelixErrayn Kazanmıştır . Loncamız Adına Yine Bir İlke İmza Attığı İçinKendisini tebrik ederim![]()
koray sana gelince loncandan birinin bunu başarmısı snn veya loncandaki herkesin bunu başarmış olması demek değildir
birinin elde ettiği bir başarıyı çok güzel bağlıyorsun kendi menfaatlerine bundan dolayıda seni tbrk ederim

-
- Kadim Hidra Avcısı
Yarışmamı var=)