Ctnxbank ve CaPuRro unun Bloke oLması LÜTFEN YARDIm

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CaPuRrOo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Ctnxbank ve CaPuRro unun Bloke oLması LÜTFEN YARDIm

Mesaj gönderen CaPuRrOo »

Arkadaşlar bu qün bir kişi bana bnm kendisinin chrını soyduğumu iddia etti. Ama şuna inanın 4 senedr oynuorum kimsenin malını çalmadım. Birisi bnm banka charının ismine aynı isim açmış yani bnm banka charım ismi ctnkxbank ama oo arkadaşın dediği isim ctnkx dewamı yok. Ve bu yüzden bnm banka charım bütün emekelrmn bulunduğu karaktrm 2012 ye kadar bloklanmış drumda. Şuanda ne yapıcağımı bilmiorum yardm ederseniz sevinirm. Şuna inanın ben kşmsenin bişeyini çalamdım.Hiç bir şey yapmadığım halde nasıl oluor bnm charım blok yiyor.??? anlamıorum.. Lütfen bu konuda yardmcı olunuz ... ben boşuna sabahlara kadar maden başında boşuna beklemişim o zamn .... GM LER YÖNETİCİLER SİZE SESLENİORUM biişey yapmadığım halde bnm karaktgerm kimliği belrsz kişiler yüzünden blok yedi. yardmcı olun...

Alıntı

Slm arkadaslar ben Mehmet 13 level Beta charım olan CaPuRrO ile Meteor kasa Önünde dururken Bana
Gencxqatoloq diye birisi oyunu bırakacagını ve Charini silecegini yazarak
senin ismin güzelmiş ilerde kasarsan itemler lazım olur diye item werdi.....
Sadece bana vermedi Ctnxbank a da vermisti o gün 2-3 kişiye vermisti yani dagıttı cünkü
Benim CHarımda Aynı şekilde BloKe Oldu Charı geri verin....
Kullanıcı avatarı
CaPuRrOo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ctnxbank ve CaPuRro unun Bloke oLması LÜTFEN YARDIm

EGER Kİ CHARIM ACILMASSA GM lerle ER MEYDANI YAPACAM.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresi ile ceza itirazında bulunabilirsiniz. İKV Destek İletişim formu haricindeki tüm kanallar ceza itirazına kapalıdır.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Arkadaşım Senin Kuzenimi Soyduğun Çar(ctnxbank )o çar.Ortağın falan yapmış olabilir demişsin kuzenime ama sonuçta o işi yapmışsınız kuzenimin çarı bomboş geri verdi [DEV]Lathander.Elimde Yeterince foto var Ve ekledim onu Genel Etkileşim ' e Saolsun Gerekli işlemi yapmışlar Saygı değer Yöneticiler.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

CaPuRro Senin de ctnxbank ile soyup soymadığın belli değil ama seni biz şikayet etmedik biz ctnxbank ı şikayet ettik onun fotolarını genel etkileşime koyduk.o sırada ctnxbank Gençxqataloq(soyulmuş soyan o çarda ) ile muhabbet ediyor ve madenleri itemleri aktarıyor . o sıra da Bedava item yazdı alışveriş açana item verdi o sıra da sana da item vermiş olabilir.ancak senin Gençxqataloq u soyanlar arasında olup olmadığını bilmiyoruz.Ancak ctnxbank kesinlikle soygunun içindeydi
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
CaPuRrOo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ya adam bana dediki ben oyunu bıkracam sana senin ncik hoşmus dedi silecegime sanada veriyim gel dedi,
banada 3-4 parca werdi yani bloke yiyenlerin 2 si belli 6-7 kişi wardı basında :S :x

“Genel Sohbet” sayfasına dön