Umut aklından gene güzel şeyler geçtiğini düşünüyorumizdirapgrafik yazdı:Herkese hayırlı olmasını dilerim.Ek olarak lonca logoları oyun içerisinde aktif hale getirilmeli ve oyuncu kendi karakter ismini de ekranda görebilmeli.
Lonca Sistemi Açılışı
Re: Lonca Sistemi Açılışı
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
3 tane kutu arka arkaya yükledim hesabıma onların hiçbir etkisi olmayacakmı ??.İkv Daha fazla Kazansın diye aldım 3 ünü aynı anda yükledim.çemberlitaş %de 60 artırıcı ve %60 2 çanta düşme ihtimalide hiç bir girdiğim grubda işime yaramıyor önceleri oyuna zevkle girerken şimdi oyuna giresim kalmadı bazı oyuncular eşyalarını tamamladı biz hep madalya...boşa zaman kaybı... bi günde 4 boss kestim 4 üde(en az) eşya sistemi hiç dengeli değil yaptığınız testlerdeki gibi bir savaşçıya tek çantada bi ayakkabı zırh düşmüyor hiç bir sunucuda da düşmeyeceğinden eminim madalya hep madalya madalya koleksiyonum oldu bence biraz efsunlu eşya düşme ihtimalini arttırın yaralı neferlerin yarasına Merhem olsun ..
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca sistemini paralı değil de oyun parası vererek yapsaydınız daha iyi olmaz mıydı ?
Lonca sistemi ayrı olarak alınabilen bir ürün yerine kutu içerisinde yer alan 3 Aylık Plus Paket üyeliğinin hediyesi olarak konumlandırılmıştır.
Şimdi burada nihat bey hediyeden bahsediyor plus paketi bedavayamı veriyorsunuz??? Gidip bir kontrol edermisiniz hangi oyunda lonca sisteminden para alınıyor yada sizin tabirinizle sömürülüyor bir inceleyin kusura bakmayın ama yakında oyunda 5 dakikadan fazla durdunuz diye para almaya başlıcaksınız oyun para kazansın ama bu tür şeylerden değil lisansı sat parayla sat sorun değil ama bu oyunu parasız oynayanlarda var durumu iyi olmayanlar ve mümkünse artık o şahşalı web sitenizde bulunan türkiyede ilk yapılan ÜCRETSİZ MMORPG oyunu ibaresini kaldırınız insanları kandırmayada gerek yok yanıltmayada 5.5 yıl oldu nerdeyse her zaman diğer oyunlara karşı savunduk ikv yi ama artık savunacak birşey bırakmadınız en beklenen güncelleme diye birde reklam yapıyorsunuz millet uzaya cıktı lonca konusunda millet lonca sistemini oturtmuş çatır çatır oynarken siz 5.5 yılda anca becerebildiniz sanırım yapmayı oda bedavaymış gibi milletin gözünü boyuyorsunuz kendinize artık boy aynasında bakar oldunuz bu oyunun nereden geldiğini geçmişini çabuk unutmuş Mevlüt DİNÇ bey bence artık kendisinin nereden nereye geldiğini bir düşünsün unutmasın ki veren allah almasınıda bilir ikv ye her zaman destek dedik ama kusura bakmayın bu oyuncuların desteğini hak etmediğinizi bir kez daha gösterdiniz...
SwaT
Lonca sistemi ayrı olarak alınabilen bir ürün yerine kutu içerisinde yer alan 3 Aylık Plus Paket üyeliğinin hediyesi olarak konumlandırılmıştır.
Şimdi burada nihat bey hediyeden bahsediyor plus paketi bedavayamı veriyorsunuz??? Gidip bir kontrol edermisiniz hangi oyunda lonca sisteminden para alınıyor yada sizin tabirinizle sömürülüyor bir inceleyin kusura bakmayın ama yakında oyunda 5 dakikadan fazla durdunuz diye para almaya başlıcaksınız oyun para kazansın ama bu tür şeylerden değil lisansı sat parayla sat sorun değil ama bu oyunu parasız oynayanlarda var durumu iyi olmayanlar ve mümkünse artık o şahşalı web sitenizde bulunan türkiyede ilk yapılan ÜCRETSİZ MMORPG oyunu ibaresini kaldırınız insanları kandırmayada gerek yok yanıltmayada 5.5 yıl oldu nerdeyse her zaman diğer oyunlara karşı savunduk ikv yi ama artık savunacak birşey bırakmadınız en beklenen güncelleme diye birde reklam yapıyorsunuz millet uzaya cıktı lonca konusunda millet lonca sistemini oturtmuş çatır çatır oynarken siz 5.5 yılda anca becerebildiniz sanırım yapmayı oda bedavaymış gibi milletin gözünü boyuyorsunuz kendinize artık boy aynasında bakar oldunuz bu oyunun nereden geldiğini geçmişini çabuk unutmuş Mevlüt DİNÇ bey bence artık kendisinin nereden nereye geldiğini bir düşünsün unutmasın ki veren allah almasınıda bilir ikv ye her zaman destek dedik ama kusura bakmayın bu oyuncuların desteğini hak etmediğinizi bir kez daha gösterdiniz...
SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
YakamozxPaix yazdı:Lonca sistemini paralı değil de oyun parası vererek yapsaydınız daha iyi olmaz mıydı ?
SwaT
Lonca lisansı almak zorunda değilsin oyunda arkadaşlıklarını geliştir kendi grubun olsun lonca sisteminin farkı sadece adının altında <Lonca Adı> ve diğer insanı gaza getiren LP lonca sıralaması vs. şeyler var.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Yeni gelen ve herkesin beklediği Lonca Sistemi umarım hayırlı olur.Herkesi tekrar oyuna bağlayacak bir başlangıç gibi duruyor
.Daha ilk günden etkilerini yavaş yavaş göstermeye başladı.İKV eski günlerine dönmeye başlayacak gibi duruyor.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Yorucu fakat siz oyuncularımızla birlikte olmanın verdiği haz ile bir o kadar da güzel bir günün ardından sorularınızı teker teker cevaplıyorum. Alıntıların altında cevaplarımı aşağıda bulabilirsiniz:
Bu özellikle birden fazla sunucuda faaliyet gösteren loncalarımızın isimlerini koruyabilmeleri amaçlanmıştır.
Karakterinizle 1 defa Lonca Kurma hakkı veya Süresiz veya Sınırsız Lonca Pasaportu
Lonca kurduktan sonra aynı lonca içinde yer almak için Lonca pasaportuna ihtiyacınız yoktur. Ancak kurduğunuz loncadan ayrıldığınızda Lonca Lisansınız kullandığı ve daha önce karakterinize Lonca Pasaportu yüklenmemiş olduğu için yeni bir loncaya katılmak için karkaterinizin Lonca Pasaportuna gereksinimi vardır
Çemberlitaş Kutuyu daha önce almış ve Plus Paketini henüz kullanmadıysan şu anda yüklediğinde Lonca Lisansına sahip olabilirsin.
GameX fuarında bu kutuya 30 TL yerine 25 TL'ye sahip olabileceğinizi önemle hatırlatırız
Bugün lonca sisteminin açılmasının ardından ÜyelikAl'dan da online olarak alınan 3 Aylık Plus Paketleri yüklediğinizde Lonca Lisansı hediyenizi alabilirsiniz.gfbgfbgfb yazdı:Üyelikal aracılığı ile sadece online olarak kutu epinlerini alıp yükleme yapıncada geçerli olacak mı? Bir de bu kutularda kasa erişimi +5 yetenek puanı varmı? Eğer varsa onların bana faydası yok satılmaz atılmaz ne yapacağız.?
Eminim Lonca sisteminin belkide en çok seveceğiniz özelliği bu olacak. Eğer lonca adı bir defa herhangi bir sunucuda alındıysa, o lonca adı artık o karakterin bulunduğu üyeliğe tescil edilmiş yani diğer sunucularda da aynı isimde lonca açma hakkı sadece o üyeliğe ait olacaktır. Dolayısıyla lonca oluşumu içindeki oyunucularımızın loncalarının adlarını bir an önce tescillemelerini öneririz.okan34 yazdı:Her sunucuda Raiders Of Anatolia ismini kullanamamamız çok üzücü.
Bu özellikle birden fazla sunucuda faaliyet gösteren loncalarımızın isimlerini koruyabilmeleri amaçlanmıştır.
Lonca Lisansı kullanıldığında; iki seçeneğiniz var:WHiTexDeWiL yazdı:Bir Sorum Olacak.
Diyelim ben kutu aldım yükledim hiç bir loncaya katılmadan kendi lonca mı kurdum. Peki ileri ki zamanlarda loncadan ayrılıp başka bir loncaya girmek istediğimde lonca pasaportu ister mi ? Yoksa bu lisanslar hem lonca kurmak için hem de loncaya katılmak için mi ? Yani kurmak ve katılmak için ayrı ayrı e pin mi yüklememiz gerekiyor ?
Keyifli forumlar.
Karakterinizle 1 defa Lonca Kurma hakkı veya Süresiz veya Sınırsız Lonca Pasaportu
Lonca kurduktan sonra aynı lonca içinde yer almak için Lonca pasaportuna ihtiyacınız yoktur. Ancak kurduğunuz loncadan ayrıldığınızda Lonca Lisansınız kullandığı ve daha önce karakterinize Lonca Pasaportu yüklenmemiş olduğu için yeni bir loncaya katılmak için karkaterinizin Lonca Pasaportuna gereksinimi vardır
Yukarıdaki soru-cevap içerisinde de belirttiğimiz üzere artık tüm Türkiye genelindeki Kutu satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan Plus Paket artık Lonca Lisansı hediyeli olacaktır.Buqrahan yazdı:LİSANS DÜKKANDA SATILMALI.intikamatesi yazdı:Her şey güzelde ben loncama nasıl üye olucam kara kara düşünüyorumLonca Lisansı en geç 1 hafta içinde dükkanda satılmalı.İsim kodu gibi aylar sonra gelmemeli.
Çünkü; kendimden örnek vereyim, çoğu kişininde sorunu aynıdır.
İstanbul dışındaki şehirlerde oturan kişiler, Bu kutuyu alamıyorlar, bu yüzden de oyunu bırakmaya kadar varan sebepler ortaya çıkabiliyor/ ayrımcılık olmaması için; en kısa zaman içerisinde AKÇE İLE SATIŞLARI başlanmalıdır. Eminim böyle düşünen tek kişi ben değilimdir.
ematemax yazdı:20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Lonca sisteminin açılışı ile birlikte (01 Aralık 2011 tarihi saat 15:00) Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklendiğinde Plus Paketle beraber otomatik olarak Lonca Lisansı da hediye olarak gelecektir.ematemax yazdı:20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çemberlitaş Kutuyu daha önce almış ve Plus Paketini henüz kullanmadıysan şu anda yüklediğinde Lonca Lisansına sahip olabilirsin.
Lonca sisteminin açılmasının ardından Türkiye genelinde Kutu satış noktalarında bulabileceğiniz Çemberlitaş Kutu ile Fuardan alacağınız kutu içerikleri birebir aynıdır. Bu kutu içerisinde Kasa Erişimi, Yetenek Puanı, 3 Aylık Plus Paket (Yağma Artırıcı, Enerji Düşüşü ve Lonca Lisansı), Posterler, Rehber ve DVD bulunmaktadır.x5ve yazdı:normal ttnet şubelerinde satılan ikv çemberlitaş kutusuyla lonca lisansı geçerli oluyormu yoksa sadece gamex teki kutu tekmi oluyor ?
GameX fuarında bu kutuya 30 TL yerine 25 TL'ye sahip olabileceğinizi önemle hatırlatırız
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Nerull yazdı:Yorucu fakat siz oyuncularımızla birlikte olmanın verdiği haz ile bir o kadar da güzel bir günün ardından sorularınızı teker teker cevaplıyorum. Alıntıların altında cevaplarımı aşağıda bulabilirsiniz:
Bugün lonca sisteminin açılmasının ardından ÜyelikAl'dan da online olarak alınan 3 Aylık Plus Paketleri yüklediğinizde Lonca Lisansı hediyenizi alabilirsiniz.gfbgfbgfb yazdı:Üyelikal aracılığı ile sadece online olarak kutu epinlerini alıp yükleme yapıncada geçerli olacak mı? Bir de bu kutularda kasa erişimi +5 yetenek puanı varmı? Eğer varsa onların bana faydası yok satılmaz atılmaz ne yapacağız.?
Eminim Lonca sisteminin belkide en çok seveceğiniz özelliği bu olacak. Eğer lonca adı bir defa herhangi bir sunucuda alındıysa, o lonca adı artık o karakterin bulunduğu üyeliğe tescil edilmiş yani diğer sunucularda da aynı isimde lonca açma hakkı sadece o üyeliğe ait olacaktır. Dolayısıyla lonca oluşumu içindeki oyunucularımızın loncalarının adlarını bir an önce tescillemelerini öneririz.okan34 yazdı:Her sunucuda Raiders Of Anatolia ismini kullanamamamız çok üzücü.
Lonca Lisansı kullanıldığında; iki seçeneğiniz var:WHiTexDeWiL yazdı:Bir Sorum Olacak.
Diyelim ben kutu aldım yükledim hiç bir loncaya katılmadan kendi lonca mı kurdum. Peki ileri ki zamanlarda loncadan ayrılıp başka bir loncaya girmek istediğimde lonca pasaportu ister mi ? Yoksa bu lisanslar hem lonca kurmak için hem de loncaya katılmak için mi ? Yani kurmak ve katılmak için ayrı ayrı e pin mi yüklememiz gerekiyor ?
Keyifli forumlar.
Yukarıdaki soru-cevap içerisinde de belirttiğimiz üzere artık tüm Türkiye genelindeki Kutu satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan Plus Paket artık Lonca Lisansı hediyeli olacaktır.Buqrahan yazdı:LİSANS DÜKKANDA SATILMALI.intikamatesi yazdı:Her şey güzelde ben loncama nasıl üye olucam kara kara düşünüyorumLonca Lisansı en geç 1 hafta içinde dükkanda satılmalı.İsim kodu gibi aylar sonra gelmemeli.
Çünkü; kendimden örnek vereyim, çoğu kişininde sorunu aynıdır.
İstanbul dışındaki şehirlerde oturan kişiler, Bu kutuyu alamıyorlar, bu yüzden de oyunu bırakmaya kadar varan sebepler ortaya çıkabiliyor/ ayrımcılık olmaması için; en kısa zaman içerisinde AKÇE İLE SATIŞLARI başlanmalıdır. Eminim böyle düşünen tek kişi ben değilimdir.
ematemax yazdı:20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.Lonca sisteminin açılışı ile birlikte (01 Aralık 2011 tarihi saat 15:00) Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklendiğinde Plus Paketle beraber otomatik olarak Lonca Lisansı da hediye olarak gelecektir.ematemax yazdı:20 Kasım tarihinde Çemberli Taş kutu aldım. Fakat içindeki plusu daha yüklemedim. Şuan itibariyle yüklesem , Lisan gelir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Lonca sisteminin açılmasının ardından Türkiye genelinde Kutu satış noktalarında bulabileceğiniz Çemberlitaş Kutu ile Fuardan alacağınız kutu içerikleri birebir aynıdır. Bu kutu içerisinde Kasa Erişimi, Yetenek Puanı, 3 Aylık Plus Paket (Yağma Artırıcı, Enerji Düşüşü ve Lonca Lisansı), Posterler, Rehber ve DVD bulunmaktadır.x5ve yazdı:normal ttnet şubelerinde satılan ikv çemberlitaş kutusuyla lonca lisansı geçerli oluyormu yoksa sadece gamex teki kutu tekmi oluyor ?
Peki Dükkan'a ne zaman gelecek lonca pasaportu ve lisansı. Bana aynı gün ve aynı saat içerisinde gelecek denmişti.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Lonca eşyalarını açıklayın artık bizde görelim loncaya girmeye değer mi değmez mi.
Bu kadar tantana koparttınız lonca sistemi geliyor diye daha tam anlamıyla açıklığıa kavuşturamadınız.
Bu kadar tantana koparttınız lonca sistemi geliyor diye daha tam anlamıyla açıklığıa kavuşturamadınız.
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
daha önce kutu ile plus yükleyen arkadaşlara pasaport verilmeli bence. Ben bu zamana kadar en az 5 tane kutu aldım şimdi kendimi biraz huzursuz hissediyorum.Buna bir ayar verilmeli.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Arkadaşlar Lonca pasaportu ayrı satılmamakta.
1 ARALIK Saat 15:00 dan itibaren çemberlitaş Kutu 3 aylık plusını yükleyen herkeze yanında o da gelecek. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar çok yanılıyorlar.
1 ARALIK Saat 15:00 dan itibaren çemberlitaş Kutu 3 aylık plusını yükleyen herkeze yanında o da gelecek. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar çok yanılıyorlar.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com