secret yazdı:kardeş aynı konuları açmaktan bıkmadınız. oyunun durumu bu ; beğenmiyorsanız oyunu bırakırsınız yaşantınıza başka oyunlarda devam edersiniz benim yaptığım gibi. burda yakınmak bağırmak çağırmak küfür etmek hiç ama hiç bir şey[i değiştirmiyor artık bu konuları açmaktan vazgeçin
Bu oyunda konustugum muhabbet ettigim saygı duydugum insanlar olmasa saten girmem kardeşim meraklısı degilim sadece onlar için giriyorum ben sadece gelişmekte olan bi oyunun kötüye gitmesini engellemek için kendimce bi konu actım yorum yazın da demedim bunlar benim düşüncelerim ve farkettisen burası genel etkileşim istedigim konuyu acmakta özgürüm.
SaygılaR...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
secret yazdı:Siz papağan gibi aynı şeyleri söylemeye devam edin sizi takan yok farkında değilsiniz
Lafım takmayana degil saten kardeşim bize duyulan saygı kadar saygımız vardır herkese yazdıklarımı anlamak isteyen anladı nedense sen ters tepki veriyorsun üzerine alındın sanırım.
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Bebnim üstüme alındıgım bir şey yok benim anlamadıgım hiç bir şeyin değişmeyeceğini bile bile neden sürekli bu konuları açarsınız ben onu merak ediyorum ?
Arkadaşı tanımam ancak iyi bi konu açmış sen sanırım can sıkıntısından birşeylerle uğraşmak istiyorsun ama meşgalin bu olmasın konuyu konu açma sebebinden uzaklaştırıyorsun .
secret yazdı:Bebnim üstüme alındıgım bir şey yok benim anlamadıgım hiç bir şeyin değişmeyeceğini bile bile neden sürekli bu konuları açarsınız ben onu merak ediyorum ?
Sen herşeye boyun eğenlerdenmisin ?
Gabriel Garcia Marquez den bir alıntı söz: "Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bildiği halde yaşadığını unutmuştu"
Birşeyin olmayacagını bilmek o konuda ugrasmamayı gerektirmez ..
secret yazdı:Siz papağan gibi aynı şeyleri söylemeye devam edin sizi takan yok farkında değilsiniz
Takan yok derken ? Arkadaş yazdığı şeylerde haklı, olmayacak seyler oldugunu düşünsen bile dogrulugunu inkar edemezsin. Dogruluguda olmasa saygı göstermelisin..
Yazdığın şeylere dikkat et arkadaşım kalp kırma, bi karşıt düşüncen varsa bir kere dile getirmen yeterlidir..
HaRuF yazdı:Arkadaşı tanımam ancak iyi bi konu açmış sen sanırım can sıkıntısından birşeylerle uğraşmak istiyorsun ama meşgalin bu olmasın konuyu konu açma sebebinden uzaklaştırıyorsun .
secret yazdı:Bebnim üstüme alındıgım bir şey yok benim anlamadıgım hiç bir şeyin değişmeyeceğini bile bile neden sürekli bu konuları açarsınız ben onu merak ediyorum ?
Sen herşeye boyun eğenlerdenmisin ?
Gabriel Garcia Marquez den bir alıntı söz: "Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bildiği halde yaşadığını unutmuştu"
Birşeyin olmayacagını bilmek o konuda ugrasmamayı gerektirmez ..
Takan yok derken ? Arkadaş yazdığı şeylerde haklı, olmayacak seyler oldugunu düşünsen bile dogrulugunu inkar edemezsin. Dogruluguda olmasa saygı göstermelisin..
Yazdığın şeylere dikkat et arkadaşım kalp kırma, bi karşıt düşüncen varsa bir kere dile getirmen yeterlidir..
Saygılar , iyi forumlar
katılıyorum kardeşim eyvallah teşekkürler.
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
secret yazdı:Siz bu oyunun kölesi olmuşşunuz ne desem boş
hala oyun diyorsun kardeşim meseleyi anlamamışsın benim anlatmak istedigim insanların içine menfaatin işlemiş olması oyunda olsa birlik beraberlik heryerde güzeldir kimse bi oyun için yakınlarına küfür edilmesini haketmez ve istemez bunu anlamıyorsun işte...neyse sana iyi forumlar.
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Girdap sana katılıyorum ancak 39 seviyesinde oyuncu sayısı ''AZ ve ÖZ'dü''.
Arz Lodos herkes birbirini tanıryordu.
Bu oyunu bu duruma getiren oyuna gelen eklentiler ve yeniliklerdir.Grup
bölgeleri vs. adı üzerinde grup ile giriyorsun ve tanıdık arkadaşlarınla
girmeye çalışıyorsun.Tanımağınızbir kişiyi grubunuza aldığında bazen iş
bilmiyor olabilir veya önemli bir yerde gruptan çıkabilir.Bu gruptaki tüm
oyuncuları etkiler.Bu tür olaylarçok yaşandığı için herkes tanıdık
arkadaşlarıyla grup bölgelerine girmeye çalışıyor.
Yani bu olayı bu duruma gelmesinde yeni gelen eklentiler ve yeniliklerinde
payı çoktur.
katılıyorum ama bunun sebebi ise emre abimin dediği gibi oyuncular
geçen x e gidiyoruz ..................... oyuncusu yolun ortasında çıktı ve biz ortada kaldık malesef
İyi Forumlar...
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
benim anlamadıgım meselede o saten bölgeye giriyoruz işi bilmiyorsunuz mal mısınız bilmem ne gibi terimler kullanılıyor işte dedigim gibi birlik olursa herkes ögrenir 3 5 kişiyle sınırlı kalmaz.
SaygılaR.
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )