Anlayış?!?!?! açıklama yapsınlar anlayış gösterelim sabah [GM] oyuna giriyor öğlen oyun kapanıyor.Neden kapattıklarını öğrensek.Roaadonis1993 yazdı:Ulan sizde vaya yönetimi suçlamak için elinizden geleni yapıyrzn azıcık iyimser olun oyun yapmak kolaymı sanıyosun ayıp yaf azcık gömezden gelin iyimser olun yönetimn bizler için çalıştıını gecelerini gündüze kattıını biliosnz bilmeyenler içinde sözm onlarada geçerli ,azcık anlayış arkadaşla.!!! :evil:
Sunucuya Bağlanamıyor..
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucuya Bağlanamıyor..
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Firelife
- Demirci Çırağı
Anlayış anlayış nereye kadar ??
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Haklısn beyler ama kmse konuy sizin kada iyimer yaklaşmıyor.!onu demek istedm.!

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
saatler 00:06 gösterdiği şu sıralar sunucuya yine girilmiyor en azından problemin ne olduğu konusunda veya yapılan çalışma hakkındada bir bilgilendirme yapabilirse yönetim iyi olur en azından(!) biz özürden falan geçtik zaten artık.
- Thejollyjoker
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
herkesin bi sabrı var 
Thejollyjoker & Thejollyjokerll
- Thejollyjoker
- Thejollyjokerll
İşin cılkını çıkardılar artık.. :!:

Ultimate & Zlotych & Defectiveworld & Headbanger
- Thejollyjoker
- Salgın Koruyucusu
Neden diğer sunuculara giriliyor da teşkilat sunucusuna girilmiyor çok merak ediyorum doğrusu...İnşallah bi açıklama yaparlar...
- Thejollyjoker
- Thejollyjokerll
-
- İskele Babası
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
bence de : :evil: Oyuna Girmiyor 06.02.2010 :s SAAT 00:28 GEÇİYOR AMA HALA OYUN AÇILMAMIŞ.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
bu olayın açıklaması siz değerli oyuncularımızdan olan aksaklık için özür dileriz olacaktır her zamanki gibi ama onların bu özürü senin ailenden ayrı pc başında geçirdiğin ve ayırdığın zamandan daha önemli olmayacaktır bazen kendi kendime kızıyorum bu kadar oynama diye ama sigara gibi alışkanlıkmı yaptı bu oyun bizde anlam veremiyorum yoksa bu oyundan soğumak için insana yüzlerce sebep veriyolar ama hala oynuyoruz onlarda benim gibi düşünenlerin zaafından yararlanıp her defasında özürle olayı geçiştiriyolar sonuçta yok efendim oyun yapmak kolaymı oyunu idare etmek kolaymı yapamıyosan bırakıcaksın çözüm bulamıyosan söz sahibi olamazsın bunlarıda hesaba katın yazık bu oyunun bu hale gelmesine
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim