IARUZI yazdı:Kardeşim eline saglık güzel olmuşda hızlı hemen yapim bitsin gibi olmuş biraz
yazıyı sol alt köşeye alsan ve yazı stili çok çocuksu onu degişsen daha karizmatik duran bi stil yapsan ve arka plandaki eflatunu turkuaz yapsan yazı rengi oldugu gibi kalsa ve şimşekler çaksa diorum
bunları yapabilirsen çok mutlu olurum yapmazsanda yinede sagol bu kdrla yetiniriz bizde
kolay gelsin eline saglık
Ben burada basit imza çalışmaları yapıyorum size demedim ki ustasıyım şaheser imza yapayım ?!?!
+Konu benim değil sadece sürüyle istek konusu açılmasın diye gelen istekleri tek bir konu altında yapmaya çalışıyorum net olarak yapıyorum demiyorum iyisimi siz usta birine yaptırın forum izmasına bu kadar önem vermenizide anlamıyorum
Hızlıca yaptığım doğrudur ama kimseye zorla kullanacaksın demiyorum Rica ederim.
tamam emegine saygı duyuyorumda ben sana nicki ekranın bi köşesine koy demişim ilk başta sen ortaya koymuşsun bunu sölemek suçsa tamam ben suçluyum o zmn, tmm senin olsun imzanda
kolay gelsin iyi forumlar...
SkyMen yazdı:Kardeşim herşey çok güzel arkada Bab-ı ali manzaralı(birleşik bir şekilde Babaali ) yazısı olursa sevinirim
Not : yazı rengi kırmızı olursa makbule geçer