azem yazdı:Abilerim Kardeşlerim ben Kristalxtılsım oyunu uzun zamandır oynamama rağmen uzun bir ara vererek oyunu bırakmıştım çarımın çalınmasından dolayı yaklaşık 3.5 4 aydır loncanızı izlenimlerde bulundum Loncanıza Katılmak İstiyorum Girebilirsem Çok sevinirim Olmazsada SAglık olsun tşk
KArdeşim İlgine Teşekkür Ediyorum Loncamız Adına en kısa Zamanda Başvurun Değerlendirilecek ve sonuç bildirilecektir. Forumdan Takip edebilirsin. İyi forumlar...
Fırat kardeşimizinde Belirttiği gibi başvurun dikkate alınmıştı. dün gece seninle ilgili gereken başvuru diyer arkadaşlarla paylaşılıp onaylandı. Bundan sonraki Vatan Ailesindeki oyun hayatında sana başarılar dileriz Hüseyin kardeşim.
Aramıza Hoş Geldin hakkımızda hayırlısı olması dileklerimle iyi forumlar
Arkadaşlar Yeni Lonca Üyelerimizinde Eklendiği Güncel KAdromuz Konumuzun 1. Sayfasında Yayımlanmıştır. Böylelikle Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlara Tekrar Hoş Geldiniz Diyorum
Bizim sözlerimizin hepsi nakit, başkalarınınki nakildir. Nakil, nakdin fer’idir. Hz.Mevlana
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··. .¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·