Para

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Para

Mesaj gönderen Benbilmem »

veym2 yazdı:
Benbilmem yazdı:Bence en karlısı ve işini şansa bırakmayacağın tek iş karizma satmak. Günde 10m+ rahat kazanıyorum karizma satarak :)
kaç çar satıyoN :)

6 tane
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

Benbilmem yazdı:
veym2 yazdı:
Benbilmem yazdı:Bence en karlısı ve işini şansa bırakmayacağın tek iş karizma satmak. Günde 10m+ rahat kazanıyorum karizma satarak :)
kaç çar satıyoN :)

6 tane
bende oyle kasıyom para bide gözlük ticareti 6m alıp 7mden satıyorum :D :D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vivaelche »

Para nasıl yapılıyor biliyormusun ? O çok zengin olanların çoğu hırsız insanların emeklerini çalarlar sonradan oyunda saatlerce duruyorum yaratık kesiyorum kp kasıyorum gözlük alıp satıyorum böyle para kastım derler. Hiç birine inanma aşırı derece parası olanlar genellikle çalıyor....
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

vivaelche yazdı:Para nasıl yapılıyor biliyormusun ? O çok zengin olanların çoğu hırsız insanların emeklerini çalarlar sonradan oyunda saatlerce duruyorum yaratık kesiyorum kp kasıyorum gözlük alıp satıyorum böyle para kastım derler. Hiç birine inanma aşırı derece parası olanlar genellikle çalıyor....
Şaçmalıyorsun.Ve onca emekleriyle kasan insana hakaret ediyorsun ! Oyuna 2 3 senesini veren insanın o bahsedilen servete kavuşması hayal değil.İlla hırsızlık mı yapanlar zengin olur saçma.
Resim
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vivaelche »

Gargoyle35 yazdı:
vivaelche yazdı:Para nasıl yapılıyor biliyormusun ? O çok zengin olanların çoğu hırsız insanların emeklerini çalarlar sonradan oyunda saatlerce duruyorum yaratık kesiyorum kp kasıyorum gözlük alıp satıyorum böyle para kastım derler. Hiç birine inanma aşırı derece parası olanlar genellikle çalıyor....
Şaçmalıyorsun.Ve onca emekleriyle kasan insana hakaret ediyorsun ! Oyuna 2 3 senesini veren insanın o bahsedilen servete kavuşması hayal değil.İlla hırsızlık mı yapanlar zengin olur saçma.
Yazımı iyi okursan illa hırsızlar zengin olur demiyorum. Nasıl okuyorsun anlamadım. Çoğu diyorum bak dikkat edersen TAMAMI :D demiyorum ;)
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

vivaelche yazdı:
Gargoyle35 yazdı:
Yazımı iyi okursan illa hırsızlar zengin olur demiyorum. Nasıl okuyorsun anlamadım. Çoğu diyorum bak dikkat edersen TAMAMI :D demiyorum ;)

Çoğu diyorsun ben zaten ona itiraz ettim.Bence hırsızlıkla zengin olanları sayısı çok az çünkü o şekilde sadece belirli bir noktaya gelirsin sonrası gelmez.
Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bende Hırsızlık ile Zengin olacaklarını düşünmüşyorum 1-2 istisna olabilir ama şöyle bir durum var

Zenginsin-Saygı duyulursun ( bazı kişiliksiz kişiler tarafından )
Fakirsin-Dışlanırsın

Hayat bu kadar basit ve acımasız
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
karagumruklu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karagumruklu »

Valla söylediğiniz gibi kastığım eşyalarla birde sattığım eşyalarla şimdi 1.5m oldu :)
!..Siyahından Zindan Kırmızıdan Özgürlük Herkese Nasip Olmaz Karagümrüklülük..!
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xintikamx »

Eğer savaşçıysan 38 ol git yer altına ordaki cinlerden habire bir çanta veya item düşüor
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

-Meslekler-
Madenciysen : İridyum madenine git ,bol bol iridyum çekmeye çalış , arada karacinlere git kasıl .
Lokmansan : Yonca madenine git , bol bol dört yapraklı çekmeye çalış, arada bekçi engerek falan gelir kesersin .
Sarrafsan: Aklıma gelmiyor adada safir çekebilrsin :)
Zırhçı-Silahtar : Bol bol değerli reçete düşürmeye çalış bunları (plusun varsa bölgeden,yoksa SÖYLE'den [normaLyazışma] ) yansıt malz+para veya direkt para olarak fiyat ver . (Reçeteler +40 level olursa kazancın artar)

meslekler sayesinde extra kazanabileceğin madenlerden bi mavi topaz bide akik var gerisi değersiz .!

-Meslekler genellikle sabır ve tecrübe isteyen para kasma yöntemidir (maden çekme hızı,maden çıkma süresi hesaplama , maden piyasasını iyi bilme,vs .. ) daha basit birşey istiyorsan :

1-Adada kemikkafalara git orda eşya düşürmeye çalış,
2-Yeraltında karacinlere git orda hem kasılırsın hemde iyi itemler düşebilir
3- Bir eşyayı normalden daha az fiyata al daha çok fiyata sat (Kara Borsacılık yapmaya çalış)

daha niceleri var ama aklıma gelmiyor umarım yardımcı olmuşumdur :)

İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön