İŞTE ADALETSİZLİK....!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İŞTE ADALETSİZLİK....!

Mesaj gönderen Asabi »

Şikayetim şudur ;Çogu arkadaşımda buna şahittir RAKI carı ile , grup bölgeleri cıktıgı günden beri her zaman girerim ve her girdigimdede keserim. şahitlerim var ne hikmetse grup bölgeleri cıktıgı günden beri item düşmüyor yani zırh düşmüyor şimdi adalet bunun neresinde ve ayrıca destege mail attıgımda şu cevabı veriyorlar;

Resim

Ve sonunda denildiki Şans artıcıları al hepsini aldım ve kat katta aldım. ama yine sonu nedense hüsranla sonuçlanıyor. adam yeni başlamış oyuna 1 ay olmuş migrattan zırh alıyor ben 2 senedir grup bölgelerine giriyorum ayrıca akcesini plusunu eksik tutmuyorum bende neden cıkmıyor. İKV ye bişey dedigim yok ama benide anlamanızı temenni ediyorum. Cünkü artık gına geldi sabrım taştı. isterseniz akce hareketlerim ve pluslarımıda size resim olarak yükliyim bakın şans olduguna artık inanmıyorum vereceginiz cevaplarda beni tatmin etmiyor. acıkcası. ve ne plus nede artıcı yüklüyorum şuanda ARTIK YETER...!
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İŞTE ADALETSİZLİK....!

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

muho yanlış kişilerle arkadaşlık edenleri sistem tanıyo onlara zırh wermiyomuş ;=) gm dedi .

“Genel Sohbet” sayfasına dön