C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
VaTaNxCaRaSKaL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Mesaj gönderen VaTaNxCaRaSKaL »

Ferdi ve Nurullah(ya da Nuri), öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun... İyi ya da kötü birlikte oyunda vakit geçirdik. Ancak; hiç kimsenin istemediği durumlar oldu halen de olmaya devam ediyor. Arkadaşlar yukarıda okumuş olduğum şeyler sizlere hiç yakışmıyor. Bana kalırsa, (bunu bir abiniz olarak istiyorum) bu konuları foruma taşımanın ve daha fazla uzatmanın hiç gereği yok. Hele hele sizden yaşça büyük bir abinize karşı sarf ettiğiniz sözler (ki kendisinin en ufak bir hatası olduğunu düşünmüyorum) benim tanıdığım Ferdi ve Nuri'nin yazacağı şeyler değil diye düşünüyorum. Bunları bir anlık sinirle yazdığınızı umuyorum. Bu türden konuşmaları lütfen burada bitirin ve daha fazla birbirimize karşı kırıcı olmayalım. Hiç kimseden birbirine karşı özür dilemesini beklemiyorum. En azından bu konu burada kapansın, siz de size yakışanı yapıp oyununuza ve yolunuza devam edin...

VaTaNxCaRaSKaL
ismail04
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ismail04 »

Nuri bu konuda kesillikle haksızsın bu konuyu klan a foruma taşımana gerek yok kim kimin ne olduğunu biliyor nuri dünden beridir banada laf çarpıttırıyorsun yok işte yola çıktıkların yolda bulduklarına tercih edersen sende yolda kalırsın peki soruyorum ne bekliyordun nuri bnm veya birkaç kişinin senin le gelmesini mi bu yaptığın ayıptır konuşmalarını uslübunu iyi kullan bilip bilmeden arkdaşların kişiliklerine laf söyleme loncanın e küçük yaşta üyelerinden birtanesi sin yaşına göre karşındakinin yaşını bilerek konuş loncadan ayrıldın veya atıldın dürüst değildin bir karar alındı oylamaya sunuldu bu konuyu bir kişinin yani (FIRAT ) ın üzerine yükleme loncaya bir yararın yok bari giderken eski günlerin hatırına AİLEMİZİN (lonca) nın huzurunu ve düzenini bozmaa ...

VaTaNxMÜPTELA

YÜREKLİ VE CESUR OL
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

nuri ve ferdi hakkınızda hayırlısı ne ise tüm içtenliğimle diliyorum. ancak şöyle bi drum var olayın bu druma gelmesi gerçekten çok üzücü.söz konusu burada ferdi deyil zaten tartışmaın ne şekilde başladığını hepimiz biliyoruz. benim ve fırat arasında başlayan bi tartışma sonucu ortada dönen lafların ölçüsü ve boyutu değiştirilerek aksettirilmesi tamamen işin içinden çıkılmaz bi hale getirdi. tmm biz atıştık aramızda kırgınlık oldu ama hiç bi şekilde birbirimize en ufak bir argo kelime kullanmadık. ama nedense o gece bana hak verip özeldende arkamdan bana küfür etmen ardından fırat içinde bana aynı şeyleri söylemen beni çok üzdü. benim hakkımda sarf etmiş olduğun cümleleri dün öğrendim ve seni aradım. tüm bu olanlara ramen yine arkadaşlardan şunu rica ettim. her nekadar hatalı olursa olsun onu bu konuda uyarıp yolumuza devam edelim demiştim ama ona fırsat kalmadan sen zaten ayrıldığını belirtmişsin. ortamın gerilmesini lonca içerisindeki arkadaşalar biliyor zaten. Aslında gerilimde deil 2 kişinin bir birine kırgınlığıydı. bizler birer birey olarak bu sorunları çözmek adına toplanmıştık ki çözülmesi gerekiyordu zaten. olması ve olmaması gereken şeyler konuşulacaktı ki olduda konuşulduda. gereken kararlar alındı.
söylemek istediğim şey şudur ki burada ortaya çıkan tablo içler acısı kimse bu druma gelmesini elbette istemezdi ama mesutun dediği gibi yukarıda yazılanlar fırat adına kullanılan cümleleri hiç doğru bulmuyor ve hak etmediğini düşünüyorum.
sizler abi kardeş gibiydiniz. hiç yoksa aranızda bişeylerin tuz ekmeği vardı. hatırı sayılır dosluğunuz vardı ufacık bir tartışmada bu şekilde hakaret etmeni hiç doğru bulmadım. ki benim içinde söylemişsin kendi adıma yaşına bağlıyorum ama fırat adına sonuçta bi büyüğünüz ve her ne olursa olsun bu şekilde cümle kurmanı yakıştıramadım.
buraya yazmak istemedim aslında. sebebi sana olan kırgınlığımdı yüzüme gülüp arkamdan farklı konuşman çok ağrıma gitti ve buna ramen! geçmişteki dostluğumuzdan bişeylerin hatrına yinede senin için arkadaşlardan bi fırsat daha istedim.
boş verin yaşına bağlayın sizler onun büyüğüsünüz olayı kapıyalım dedim. ve olan olmuş artık bu satten sonra herkez kendi yoluna bakmalı kendine yeni bi yol çizmeli. sizlerden ricam bi sorun varsa bunu kedni aramızda çözelim.ve gerek oyunda gerekse forumda bu tartışmanın son bulmasını istiyorum.
Hak konusuna gelince eyerki hakkım varsa sonuna kadar helal hoş olsun sizlerinde varsa sizlerde helal edin.
burada sana yakışan olayı fazla uzatmadan eyerki konuşulacak bişeyler varsa bunu forum veya oyunda deil telefonla çözersin. hiç kimse anlayışsız değildir insanız hepimiz sonuçta
neyse umarım hakkınızda hayırlısı neyse RABBİM onu hayreylesin. inş en güzel yerlerde olmanız ümidiyle..
azem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen azem »

Abilerim Kardeşlerim ben Kristalxtılsım oyunu uzun zamandır oynamama rağmen uzun bir ara vererek oyunu bırakmıştım çarımın çalınmasından dolayı yaklaşık 3.5 4 aydır loncanızı izlenimlerde bulundum Loncanıza Katılmak İstiyorum Girebilirsem Çok sevinirim Olmazsada SAglık olsun tşk :)
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: VaTaNx

Mesaj gönderen ERAxFIRAT »

azem yazdı:Abilerim Kardeşlerim ben Kristalxtılsım oyunu uzun zamandır oynamama rağmen uzun bir ara vererek oyunu bırakmıştım çarımın çalınmasından dolayı yaklaşık 3.5 4 aydır loncanızı izlenimlerde bulundum Loncanıza Katılmak İstiyorum Girebilirsem Çok sevinirim Olmazsada SAglık olsun tşk :)

KArdeşim İlgine Teşekkür Ediyorum Loncamız Adına en kısa Zamanda Başvurun Değerlendirilecek ve sonuç bildirilecektir. Forumdan Takip edebilirsin. İyi forumlar...
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
VaTaNxEceL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen VaTaNxEceL »

Her neyse artık olan olmuş Nuriyle konuştum zaten artık dıyecek cok fazla söz yok o yorumu yazarken nurıyı uyardım.

Ama malesef sınırınden yazdı Benım yorumumda varsa bır kusur ömer abıye ılettım zaten nıe oyle yazdıgımı Her ,

Ne kadar tartışsalarda sonuçta bu oyun herşey gelıp geçer ki inanın sizin ıçın elımden gelen ne varsa yaptım ,

Ama Fırat kardeş son konuşmamda duyduklarını aklından cıkarma.

İsmail son 1 haftadır çok degiştin senın konuşmaya pek sözün yok burda her ne olursa olsun Nuri ,

Benım kardeşım ister yanlış yapsın ıster dogru ona konuscaklarınızda karşınızda benı bulursunuz bu sözü ,

Kımse ustune alınmasın lafım ortaya Selametle Yolunuz açık Olsun . . .

Dengexecel

Hak yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil!
Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstünde ki kafan değil.

Nefsini bilenlerden ol, silenlerden değil.
efkarli78
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: BeoWulf

Mesaj gönderen efkarli78 »

Saygı deger abilerim,abla'larım.. Ben uslübumu bozmadan sizlerden helallik istedim.. Foruma konuyu taşımaya gelince öle birşey yapmadım.. Gördügünüz üzere fırat herşeyi ortaya dökmüş.. Tek bir kelime dahi etmiorum..

ismail sana gelince senin burda ortaya atlaman en büyük sacmalık snein tek bir söz sahibi oldugunu sanmıorum, ve şu saatden sonra tek bir pm ne dahi ben de olsa ferdide olsa cevap verilmiyecektir.. bizim loncadan yanıma adam alıp getirmek niyetmiz yok ve istesek GETİRİR'DİK ..
ismail04
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ismail04 »

Arkdaşlar birdaha buraya konu paylaşmıyorum (mecbur) olmayana kadar nuri arkadaş loncadan çıkmamış çıkarılmamış KOVULMUŞTUR her nekadar da oyun olsa dahi bu yüzkaralıktır bide demişsin birdaha pm bile atmayacaz yaaa nuri çoktaaa ......?.... desin şimdi oyununu oynaa ve zerre kadar adamlığın varsa ki ilerleyen zamnlarda göreceğiz olup olmadığını o ismi değiştirirsin

VaTaNxMÜPTELA
efkarli78
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: BeoWulf

Mesaj gönderen efkarli78 »

iste mustafa abi insanlıgın yüz karası.. ben sustukca birileri laf sölemeye devam ediyor.. beni kovmak yürek ister..

Bazıları HADDİNİ aşıp, HAYATIMA burnunu SOKARSA; bende SAYGIMI aşıp, itinayla LAFIMI SOKARIM..
beni bu durama sokma iso. saygımı yetirmeyim.
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

Şuraya bu konularla ilgili 2. bir yorumu yapıp ve tek bi cümle daha kullanan olursa ALLAHIN selamını Bile kesecem bilginiz olsun. her kim yazarsa bu konularla ilgili. yeter artık şuna bi son verin.
biz konuyu kapayın dedikçe tartışıyosunuz. nuri ve ismail tek bi yorum daha yapmayın lütfen konuyu uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

“Lonca İletişim” sayfasına dön