Blacksin - baska sunucuda oynuyordu
Helmet ( Kendinemüslüman)- askerden geldi oyuna devam ediyor 1- 4 aralıkda fuarda olacagını biliyorum
Ersin - arada giriyor cok az
Littlelazypuppet - bilgim yok..
Karadayı - oyunu bıraktı şiir kitabı cıkardı facebook da irtibata gecebilirsin adını soyadını hatırlıyorsan...
Umarım işine yarar bilgilerdir...
Kolay Gelsin.......
Saygılarımla..
Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
Evet birileri beni soruyormuş Phxmecnun benim askerde olduğumu söylemeyi sanırım. Arada girdiğim doğrudur. 87 gün sonra tamamen aranızda olacağım Allah nasip ederse.
ATABA yazdı:vaay bee eskileri topluyoruz yavaş yavaş bende gece 2-4 sabah 11-4 arası oyundayım hedef eskileri tekrar toplamak çok özlemişim İKV yi valla.
ESkilerin Loncası Gölge Haramilerine Bakarsan Eski oyuncuların buyuk bı kısmını gorebılrsın....
Oooo jackal baya eskilere gittik lodosun efsanelerinden.Birtek Tolga kardeşim kalmış eskilerden.Blacksin yok.Littlelazypuppet İkvden kopmuştu zaten.Ersin askerde.Karadayı yok kardeşi devam ediyo galiba.Jackal sende oyunda yoksun galiba.Bulabilirsen Muratcan abiyle yengeyi bulun da dönün oyuna.İKV nin eski tadı keyfi gelsin yerine
ATABA yazdı:Oooo jackal baya eskilere gittik lodosun efsanelerinden.Birtek Tolga kardeşim kalmış eskilerden.Blacksin yok.Littlelazypuppet İkvden kopmuştu zaten.Ersin askerde.Karadayı yok kardeşi devam ediyo galiba.Jackal sende oyunda yoksun galiba.Bulabilirsen Muratcan abiyle yengeyi bulun da dönün oyuna.İKV nin eski tadı keyfi gelsin yerine