ÇEMBERLİTAŞ VE ŞİFACI
ÇEMBERLİTAŞ VE ŞİFACI
Öncelikle herkese merhaba Çemberlitaşa giren arkadaşlarımıza bişey danışmak istiyorum.Benim 49 LVL Şifacı bi karakterim var Üstü şöyle İbni sina ceket/İbni sina cevriye pantolon/İbni sina cevriye asa yükseltilmiş/İbni sina cevriye takı seti/İbni sina cevriye ayak/Oksidant zırh/İbni sina cevriye eld var çemberlitaşa girmesi için uygunmudur yada başka neler olmalı üstünde bana sıralarmısınız ashap hariç ashap yok üretmeyede zamanım yok ashap hariç üstü nasıl olmalı? LÜTFEN YARDIM ÇEMBERLİTAŞ İÇİN ?
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİRTEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKDİR.
Re: ÇEMBERLİTAŞ VE ŞİFACI
tanıdık arkadaşın yoksa zor. Ashab-ı Keyf, Fundi takı , Fundi Zırh kesin lazımAlfa yazdı:Öncelikle herkese merhaba Çemberlitaşa giren arkadaşlarımıza bişey danışmak istiyorum.Benim 49 LVL Şifacı bi karakterim var Üstü şöyle İbni sina ceket/İbni sina cevriye pantolon/İbni sina cevriye asa yükseltilmiş/İbni sina cevriye takı seti/İbni sina cevriye ayak/Oksidant zırh/İbni sina cevriye eld var çemberlitaşa girmesi için uygunmudur yada başka neler olmalı üstünde bana sıralarmısınız ashap hariç ashap yok üretmeyede zamanım yok ashap hariç üstü nasıl olmalı? LÜTFEN YARDIM ÇEMBERLİTAŞ İÇİN ?
-
- Cin Avcısı
Diyosun ?OrdeaL yazdı: grup yatar durur.
acı ama gerçekISeHRaZaTI yazdı:Diyosun ?OrdeaL yazdı: grup yatar durur.
fundileri hallederimde Ashap zor kudret yetmez diosanız kudret iksirleri varsa olurmu
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİRTEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKDİR.
Ya iksirlerin vardır bişi diyemem zaten iksirsiz ashaplı olsan bile zorlar biraz ama harcıcagın 2-3 ejderha olur . En kötü ihtimalle. Ashapsız girmek istiyosan bol bol kudret iksir çek derim. Ashapsız zor çünkü. En azından 15-25 arası oldumu kudret bas iksiri sürekli öyle idare edersin..Alfa yazdı:fundileri hallederimde Ashap zor kudret yetmez diosanız kudret iksirleri varsa olurmu
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arkadaş demiş ama çemberde ne kesecek ?
yol keseceksen üstündekiler yeterli bence...
bu arada genelde bir konu görmüştüm adam ashabsız yükseltilmemiş ibni cevo mor asa ile gaffara girmiş mevlana asayı alıp çıkmış...
bence oyunda olmaz diye bişey yok herşey olur...
yeterki yanındakiler ADAM olsun.....
3 kere ölünce kolay gelsin demesin...
yol keseceksen üstündekiler yeterli bence...
bu arada genelde bir konu görmüştüm adam ashabsız yükseltilmemiş ibni cevo mor asa ile gaffara girmiş mevlana asayı alıp çıkmış...
bence oyunda olmaz diye bişey yok herşey olur...
yeterki yanındakiler ADAM olsun.....
3 kere ölünce kolay gelsin demesin...
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konunuz, Şifacı bölümüne taşınmıştır. Buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Konunuz, Şifacı bölümüne taşınmıştır. Buradan devam ediniz.
İyi forumlar.