Merhaba Arkadaşlar!
Oyun gelişiyor. Ancak gelişirken bazı yenilikler gelirken, yanında kötülükler de geliyor. Başlangıçta bireysel olarak da yapılacak bir şeyler vardı. Ta ki grup bölgeleri gelene kadar. Grup bölgeleri geldikten sonra bu oyun grup oyununa döndü. Bir kişinin yakını, arkadaşı, dostu ... olmadığı sürece oyunda ilerlemesi durdu. Çünkü herkes gruplaşmaya başladı ve herkesi bir hırs sarmış durumda. Böyle bir durum olunca da oyuncu kaybetmemek elde değil. Oyunun sonu hiç iyiye gitmiyor. Bu durum bence ciddi bir durum ve düşünülmeli.
Bize sadece el sallamak düşüyor.
Re: Bize sadece el sallamak düşüyor.
Valla şu oyunda benimde hiç eşim dostum yok. Oyundan arkadaşlıklar edinerek bi yere varabildim. ( Grup Bölgeleri Adına Konuşmak Gerekirse.. ) Grup bölgeleri yokken kimseye eyvallahımız yoktu şimdi grup bölgeleri geldi dengeler değişti. Valla daha migrat ve sığınak itemleri tam olmayanlar var. O adamlar oraya girmek için saatlerce cebelleşiyorlar. Sonuç : Madalya falan. O Yetmezmiş gibi çemberlitaş geldi şimdi o migrat ve sığınak itemleri tam olmayanlar ne yapıcak çok merak ediyorum. Çok hızlı gelişim oldu açıkcası. Çemberlitaş'ı biraz geç getirebilirlerdi. Neyse uzatmaya gerek yok ne kadar dil döksek boş..
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ben bu oyunda eş dost sayesinde GB girmedim ama GB sayesinde eş dost edindim.Bana yararlı oldu ksıaca.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Ben hala eski günlerin hatrına meran şehrine gider çöp kasarım... 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

UUU işte benim adamım canCanceazi yazdı:Ben hala eski günlerin hatrına meran şehrine gider çöp kasarım...
apomario yazdı:Merhaba Arkadaşlar!
Oyun gelişiyor. Ancak gelişirken bazı yenilikler gelirken, yanında kötülükler de geliyor. Başlangıçta bireysel olarak da yapılacak bir şeyler vardı. Ta ki grup bölgeleri gelene kadar. Grup bölgeleri geldikten sonra bu oyun grup oyununa döndü. Bir kişinin yakını, arkadaşı, dostu ... olmadığı sürece oyunda ilerlemesi durdu. Çünkü herkes gruplaşmaya başladı ve herkesi bir hırs sarmış durumda. Böyle bir durum olunca da oyuncu kaybetmemek elde değil. Oyunun sonu hiç iyiye gitmiyor. Bu durum bence ciddi bir durum ve düşünülmeli.
Oyunu hissederek,etrafında olan bitenleri izleyerek oynamışın.Bireysel,dürüstçe,ilkeli ve tutarlı oyun tarzı bölgelerle rafa kaldırıldı.Artık bir çıkar ve birbirinin yanlışlarını örtbas etmeye dönük gerçekten rahatsız edici bir yaklaşım var. İnsanlar birada belli bir menfaat ve heran yarıyolda bırakmaya hazır vaziyette bir tavır içinde.Eski o her sözünün her davranışının arkasında duran,kendi imajına leke sürülmemesi için birçok sıkıntıya giren oyuncuları bulmak mümkün değil.Bölgeler olmadan var olan bu oyuncuları kaybettik.Ya oyunu bıraktılar yada düzene uymak zorunda kaldılar.Saygı sevgi diye bişey kalmadı tahammül etmek artık eskilerden bir esinti kimsenin kimseye tahammülü yok artık.Herşeyi bir kenara atıp kendini muhafaza edenleride kutlamak lazım.
esekherif
esekherif