GM KAPLAN ACİL
GM KAPLAN ACİL
GM KAPLAN Seninle Konuştugumuzda Bana Neden Yeni Şahaserlerden Düşmüyor Dedigimde Bana Demiştin Çemberli Kutu Aldınızmı Yükledinizmi Demiştin Aldım ve Yükledim Hala Bir Şahaser Düşmüyor Szden cvp Bekliyorum YÖNETİCİLERDEN cvp bekliyorum
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: GM KAPLAN ACİL
Yapman Gerekenler
1.Şuanda bu yazıyı okuduktan sonra Alt+f4'e basıp pc nin fişini çekiceksin.
2.Hemen Banyoya gidip üstünü çıkartıp duşa gireceksin.
3.Niyet edip GUSÜL abdestini alıcaksın.
4.Tekrar pc ye gelip Başlat/Denetim masası/program ekle-kaldır/İstanbulKıyametVakti Çemberlitaş/kaldır butonuna tıklayıp böyle bi sorundan kurtulacaksın.
Kolay gelsin.
1.Şuanda bu yazıyı okuduktan sonra Alt+f4'e basıp pc nin fişini çekiceksin.
2.Hemen Banyoya gidip üstünü çıkartıp duşa gireceksin.
3.Niyet edip GUSÜL abdestini alıcaksın.
4.Tekrar pc ye gelip Başlat/Denetim masası/program ekle-kaldır/İstanbulKıyametVakti Çemberlitaş/kaldır butonuna tıklayıp böyle bi sorundan kurtulacaksın.
Kolay gelsin.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Estergen yapman gerekenler;
1- camı aç
2- kendini aşagı at
3- gereksiz oksijen tüketiminden kurtul vatana millete faydan dokunsun
kolay gelsin...
1- camı aç
2- kendini aşagı at
kolay gelsin...
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Kuyruk acınmı var xMoRtaLxxMoRtaLx yazdı:Estergen yapman gerekenler;
1- camı aç
2- kendini aşagı at
kolay gelsin...
oysaki Sen daha Forum hesap ismimi okuyamıyosun Ailen sana gereken Ders'i verememiş Bence Sen at kendini Bizide Böyle bi Dertten kurtar
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
kuyruk acın var ki adamın actıgı konuya anında gereksiz bir yorum yapıyosun. ayrıca forum ismini okuyamadıgımı nerden cıkardın sesli bi sistem mi varEsTeRGoNxRss yazdı:Kuyruk acınmı var xMoRtaLxxMoRtaLx yazdı:Estergen yapman gerekenler;
1- camı aç
2- kendini aşagı at
kolay gelsin...
oysaki Sen daha Forum hesap ismimi okuyamıyosun Ailen sana gereken Ders'i verememiş Bence Sen at kendini Bizide Böyle bi Dertten kurtar![]()
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
selçuk az sabret hacı, bizede düşmüyo ama düşecek nasıl olsaUgLyKiLL yazdı:GM KAPLAN Seninle Konuştugumuzda Bana Neden Yeni Şahaserlerden Düşmüyor Dedigimde Bana Demiştin Çemberli Kutu Aldınızmı Yükledinizmi Demiştin Aldım ve Yükledim Hala Bir Şahaser Düşmüyor Szden cvp Bekliyorum YÖNETİCİLERDEN cvp bekliyorum
Merhaba,
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)