LAG LAG LAG !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

LAG LAG LAG !

Mesaj gönderen nabuforum »

1 Haftadır nedir bu ikv de ki lag nedir bu çile. Yeni bişey getirceksiniz diye mübarek adım atamıyoruz. 2 binliralık pc var, 8 mbps neti tek başıma kullanıyorum ama yine de ikv oynayamıyorum. Allah aşkına ne var bu oyunda ne var bu sunucularda bu kadar kasıyor.Mübarek istanbul lag vakti. Derhal bi çözüm bulun artık şu kasma olayına.Sistem gereksinimleri aşırı fazla olan oyunları takır takır çalıştırıyor ama ikv ye gelince neden aynı randımanı alamıyorum. Lütfen Çözüm artık :x
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: LAG LAG LAG !

Mesaj gönderen sasmaz »

bizde neden yok
ResimResim

" Genç Bilgililer"
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

nabuforum yazdı:1 Haftadır nedir bu ikv de ki lag nedir bu çile. Yeni bişey getirceksiniz diye mübarek adım atamıyoruz. 2 binliralık pc var, 8 mbps neti tek başıma kullanıyorum ama yine de ikv oynayamıyorum. Allah aşkına ne var bu oyunda ne var bu sunucularda bu kadar kasıyor.Mübarek istanbul lag vakti. Derhal bi çözüm bulun artık şu kasma olayına.Sistem gereksinimleri aşırı fazla olan oyunları takır takır çalıştırıyor ama ikv ye gelince neden aynı randımanı alamıyorum. Lütfen Çözüm artık :x

sanırım netin ttnet eğer ttnet ise bir adsl hız testi yapmanı öneririm ve güya bizler 25 mb gibi bir kota aşıyormuşuz hızın 8 mbps den 1 mbps düşürülüyormuş otomatik olarak ay başında hızın tekrar yükseliyor ben bu durumdan şikayetçiydim sonra superonline a geçtim 100 mb kota ve 20 mbps hızım var mutluyum huzurluyum ikv sever değilim umarım yardımcı olmuşumdur
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hız testi yaptım zaten 5 mbps gösteriyor en hızlı ama gelgelelim oyunda kasıyor. diğer konularda hiçbir sıkıntı yok.Kaldı ki 25 kotayı aşmıyorum 6 gb kotalı kullanıyorum sadece ikv oyun için ama ne hikmetse sadece bu oyunda var bişey.Sadece ben değil herkes şikayetçi.Kasmıyor diyenlerde kafasını kaldırıp başka oyun oynamadılar heralde.İnsanın gözü bu lag a alışırsa elbet kasıyor gelmez.
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

BNDE 0 lagg
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrdeaL »

TTnet kullanıcısıysanız sorun TTnet'ten kaynaklanıyor. Bende TTnet'in bakımı yüzünden son zamanlarda LAG sorunu yaşıyorum. Sorun TTnet'tedir bilginize..

iyi forumlar.

Ayrıca Bkz :

" PitbuLL 25 Kas 2011 16:12

Merhaba,

Yaşanan lag problemi ülke genelinde var olmaktadır. Sorunun çözülebilmesi için yetkililere bilgilendirilme yapıldığının bilgisini size vermek isterim. Çalışmalar bu yönde devam etmektedir.
Anlayışınız için Teşekkürler... "
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

nabuforum yazdı:hız testi yaptım zaten 5 mbps gösteriyor en hızlı ama gelgelelim oyunda kasıyor. diğer konularda hiçbir sıkıntı yok.Kaldı ki 25 kotayı aşmıyorum 6 gb kotalı kullanıyorum sadece ikv oyun için ama ne hikmetse sadece bu oyunda var bişey.Sadece ben değil herkes şikayetçi.Kasmıyor diyenlerde kafasını kaldırıp başka oyun oynamadılar heralde.İnsanın gözü bu lag a alışırsa elbet kasıyor gelmez.
hızın fena göstermiyor ancak ttnette yaşanan aksaklığı kimse yok edemez kaldı ki oyunun veri tabanıda çokta iyi değil oyunun veri tabanını daha güzel bir seviyeye getirmek için grafiği olsun o su olsun şu su olsun ekibin komple yenilenmesi gerek profesyonel bir ekibin başa gelmesi gerek hatır işiyle desteğe oraya buraya adam alıyorlar fuarda bile bunu göz önünde alıyorlar sen bu oyunu pek bilmeyen ama online oyun kavramlarını iyi bilen adamlar getirmedikten sonra bu oyunun içine edilir ki zaten ediyorlar bono basan mı ararsın onun açığını mı ararsın bir sürü açık mevcut ki bazıları reel paraya dönüyor bunun önünü alamadıktan sonra istersen 10.000 tl maaş al haram lokma elbet bir gün birinden çıkar unutma !
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

Bende süperonline kullanıcısı olarak hiçbir lag sorunu yaşamıyorum.
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sasmaz »

yahu bizimkide ttnrt 4gb kota bende aşıyorum şuan aştım 10gb nenden bizde lag yok
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bizim bu taraftamı var sorun anlamıyorum ki.Yapsa başka oyundada yapacak ama diğerlerinde sorun yok

“Genel Etkileşim” sayfasına dön