:shock: Uzun zamandır oyuna girmiyorum uçmuş len fiyatlar iyiceberkancetin yazdı:Şuan 3 tane itemde solucan var işte,bide defansif ve sakınmadan gelicek.Malum farabi solucan item almaya kalksam en aşağı 50 m
Tank Savaşçı (Lütfen yardımcı olun)
Re: Tank Savaşçı (Lütfen yardımcı olun)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
TeşekkürlerCanceazi yazdı:sığınaktan farabi solucan eldiveni alırsan görevden ortalama derecede iyi bir tank olabileceğini düşünüyorum. Belki benim kadar (iyi ya da kötü sana kalmış) şanslıysan evoları düşüremeden ışıkları tamamlarsın.
Aynen fiyatlar fena
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
Şifacınında dirençini sayarsak hani fena değil gibi siz ne dersiniz beylerrrberkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İlk başta saydığın itemler ile Sığınak Bölgesi'ne çok rahat girersin. Zaten Deli'leri oyalamak çok zor bir iş değil. Hatasız oynarsan Grubun vazgeçilmez elemanı olursun. Sığınak Bölgesi'ne ilk girişte hemen Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan Eldiven aldın. Enerjin biraz daha yükseldi. Şanslı isen hemen Evocati Kolye ve Farabi Farabi yüzük düşürürsün. Bunlarda enerjini yükseltecektir. Sığınak Bölgesi'nden düşürülebilecek itemleri tamamladın ve Migrat Bölgesi'ne geçtin. Centurion'dan Farabi Solucan Pantolon düşürdün. Geriye Evocati Yüzük ve Evocati Zırh kaldı. O'nlarıda Junon'dan temin ettikten sonra Çemberlitaş'a başlayabilirsin. Fakat; Çemberlitaş'ta tank olmak her babayiğidin harcı değildir. Gerek tecrübe gerek item olarak. Çemberlitaş'ta Tank oynamak benim değimimle sanattır.berkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
Benim Sığınak ve Migrat Bölgesi'nde kullandığım yetenek dilimi şöyle;
15 Defansif Dövüşme 15 Sakınma
15 Nara 15 Sarsılmaz
15 Durdurma 15 Hedef Saptırma
5 Kışkırtma 1 Zihin Toplama
1 Süpürme 1 Kanatma
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- berkancetin
- Demirci Çırağı
YusufATMACA yazdı:İlk başta saydığın itemler ile Sığınak Bölgesi'ne çok rahat girersin. Zaten Deli'leri oyalamak çok zor bir iş değil. Hatasız oynarsan Grubun vazgeçilmez elemanı olursun. Sığınak Bölgesi'ne ilk girişte hemen Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan Eldiven aldın. Enerjin biraz daha yükseldi. Şanslı isen hemen Evocati Kolye ve Farabi Farabi yüzük düşürürsün. Bunlarda enerjini yükseltecektir. Sığınak Bölgesi'nden düşürülebilecek itemleri tamamladın ve Migrat Bölgesi'ne geçtin. Centurion'dan Farabi Solucan Pantolon düşürdün. Geriye Evocati Yüzük ve Evocati Zırh kaldı. O'nlarıda Junon'dan temin ettikten sonra Çemberlitaş'a başlayabilirsin. Fakat; Çemberlitaş'ta tank olmak her babayiğidin harcı değildir. Gerek tecrübe gerek item olarak. Çemberlitaş'ta Tank oynamak benim değimimle sanattır.berkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
15 Nara 15 Sarsılmaz
1 Süpürme 1 Kanatma
Bu yeteneklerle sıkıntı olmaz dimi,yoksa yapıcam bunları,bilgiler için çok teşekkürler
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
15 Kışkırtma 5 durdurma yapberkancetin yazdı:YusufATMACA yazdı:İlk başta saydığın itemler ile Sığınak Bölgesi'ne çok rahat girersin. Zaten Deli'leri oyalamak çok zor bir iş değil. Hatasız oynarsan Grubun vazgeçilmez elemanı olursun. Sığınak Bölgesi'ne ilk girişte hemen Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan Eldiven aldın. Enerjin biraz daha yükseldi. Şanslı isen hemen Evocati Kolye ve Farabi Farabi yüzük düşürürsün. Bunlarda enerjini yükseltecektir. Sığınak Bölgesi'nden düşürülebilecek itemleri tamamladın ve Migrat Bölgesi'ne geçtin. Centurion'dan Farabi Solucan Pantolon düşürdün. Geriye Evocati Yüzük ve Evocati Zırh kaldı. O'nlarıda Junon'dan temin ettikten sonra Çemberlitaş'a başlayabilirsin. Fakat; Çemberlitaş'ta tank olmak her babayiğidin harcı değildir. Gerek tecrübe gerek item olarak. Çemberlitaş'ta Tank oynamak benim değimimle sanattır.berkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
15 Nara 15 Sarsılmaz
1 Süpürme 1 Kanatma
Bu yeteneklerle sıkıntı olmaz dimi,yoksa yapıcam bunları,bilgiler için çok teşekkürler
- berkancetin
- Demirci Çırağı
lBlackDeathl yazdı:15 Kışkırtma 5 durdurma yapberkancetin yazdı:YusufATMACA yazdı:İlk başta saydığın itemler ile Sığınak Bölgesi'ne çok rahat girersin. Zaten Deli'leri oyalamak çok zor bir iş değil. Hatasız oynarsan Grubun vazgeçilmez elemanı olursun. Sığınak Bölgesi'ne ilk girişte hemen Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan Eldiven aldın. Enerjin biraz daha yükseldi. Şanslı isen hemen Evocati Kolye ve Farabi Farabi yüzük düşürürsün. Bunlarda enerjini yükseltecektir. Sığınak Bölgesi'nden düşürülebilecek itemleri tamamladın ve Migrat Bölgesi'ne geçtin. Centurion'dan Farabi Solucan Pantolon düşürdün. Geriye Evocati Yüzük ve Evocati Zırh kaldı. O'nlarıda Junon'dan temin ettikten sonra Çemberlitaş'a başlayabilirsin. Fakat; Çemberlitaş'ta tank olmak her babayiğidin harcı değildir. Gerek tecrübe gerek item olarak. Çemberlitaş'ta Tank oynamak benim değimimle sanattır.berkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
15 Nara 15 Sarsılmaz
1 Süpürme 1 Kanatma
İyice kafam karıştı herkes farklı diyor
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
İstediğini yapberkancetin yazdı:lBlackDeathl yazdı:15 Kışkırtma 5 durdurma yapberkancetin yazdı:YusufATMACA yazdı:İlk başta saydığın itemler ile Sığınak Bölgesi'ne çok rahat girersin. Zaten Deli'leri oyalamak çok zor bir iş değil. Hatasız oynarsan Grubun vazgeçilmez elemanı olursun. Sığınak Bölgesi'ne ilk girişte hemen Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan Eldiven aldın. Enerjin biraz daha yükseldi. Şanslı isen hemen Evocati Kolye ve Farabi Farabi yüzük düşürürsün. Bunlarda enerjini yükseltecektir. Sığınak Bölgesi'nden düşürülebilecek itemleri tamamladın ve Migrat Bölgesi'ne geçtin. Centurion'dan Farabi Solucan Pantolon düşürdün. Geriye Evocati Yüzük ve Evocati Zırh kaldı. O'nlarıda Junon'dan temin ettikten sonra Çemberlitaş'a başlayabilirsin. Fakat; Çemberlitaş'ta tank olmak her babayiğidin harcı değildir. Gerek tecrübe gerek item olarak. Çemberlitaş'ta Tank oynamak benim değimimle sanattır.berkancetin yazdı:Arkadaşlar makinaya girdim,sadece sakınma ve defansife 15 verdim diğer puanlar duruyor şuan.Oluşan durum ;
Toplam can ; 29895
Zırh ; %74
Savunma ; 230
Elektrik direnci ; 240
Ne diyosunuz ?
15 Nara 15 Sarsılmaz
1 Süpürme 1 Kanatma
İyice kafam karıştı herkes farklı diyor
Girince neler yasacaksın?(sığınağa)
Kışkırtma ile çek süpürme yap.
Büyüler zorlanırsa nara at
Fedailerde süpür ve sarsıl.
Kenanda maden çeker gibi salter kapa.
- berkancetin
- Demirci Çırağı