ARisToTaLesSx CALINMISTIR
- aRistotalesS
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lavles The Day
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: ARisToTaLesSx CALINMISTIR
/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
Ama ven yapsaydım mutlaka sölerdim :mrgreen:
Söylerdi fatihe kefilimhaydegidelum yazdı:/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Bu adam kefilse olay bitmiştir.. Kendim kadr güvenrm güngörenliyeVeNGaT yazdı:Söylerdi fatihe kefilimhaydegidelum yazdı:/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
hahahahaydegidelum yazdı:Bu adam kefilse olay bitmiştir.. Kendim kadr güvenrm güngörenliyeVeNGaT yazdı:Söylerdi fatihe kefilimhaydegidelum yazdı:/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
Ama ven yapsaydım mutlaka sölerdim :mrgreen:D neden yakın çnkü yamuk yaptğnda semtini basarım
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
ooo iyice yaklaşıosun seneye komşum olursunVeNGaT yazdı:VeNGaT yazdı:hahahahaydegidelum yazdı:/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
Söylerdi fatihe kefilim
Bu adam kefilse olay bitmiştir.. Kendim kadr güvenrm güngörenliyeD neden yakın çnkü yamuk yaptğnda semtini basarım
esenler terazidereye taşındım :roll:
sizin oralarda -550 kira ve gecenin 3 ünde bangır bangır müzik dinlenmesine bişey demeyen bi ev sahibi varsa neden olmasınhaydegidelum yazdı:ooo iyice yaklaşıosun seneye komşum olursunVeNGaT yazdı:VeNGaT yazdı:hahahahaydegidelum yazdı:/f KevınnashaRistotalesS yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
Söylerdi fatihe kefilim
Bu adam kefilse olay bitmiştir.. Kendim kadr güvenrm güngörenliyeD neden yakın çnkü yamuk yaptğnda semtini basarım
esenler terazidereye taşındım :roll:
DD
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
ozaman üst kata taşınVeNGaT yazdı:sizin oralarda -550 kira ve gecenin 3 ünde bangır bangır müzik dinlenmesine bişey demeyen bi ev sahibi varsa neden olmasınhaydegidelum yazdı:ooo iyice yaklaşıosun seneye komşum olursunVeNGaT yazdı:VeNGaT yazdı:/f Kevınnashhaydegidelum yazdı:Oyundaki adın ney hayde gidelUm
Söylerdi fatihe kefilim
hahahaesenler terazidereye taşındım :roll:
DD
- aRistotalesS
- İskele Babası
- Lonca: Lavles The Day