Arkadaşlar bildiğiniz gibi 49 savaşçının mecburen tank olması gerekiyor grup bölgeleri için.Bende tank olmak için item toplamaya başlamıştım.Şuan kasamda bulunan itemler ;
Farabi solunca takı seti
Farabi plevne ayakkabı
Aktar şevket zırh
Aktar şevket eldiven
Aktar şevket yatağan
Bunları alabildim,param az.Fakat bugün nötron solucan ceket aldım,pantolonumda yücelen ardenneler.Bu itemlerler makineye girip tank olsam grup bölgelerine almazlar mı ? Canım 30bin kadar olucak.Ne dersiniz , ne yapmalyım ?
Tank Savaşçı (Lütfen yardımcı olun)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Tank Savaşçı (Lütfen yardımcı olun)
Bizim sunucuda olsaydın item yardımı yapardım ama itemlerin yinede güzel bunu unutma önemli olan çharın üstündeki item değildir çharı kulanandır çharı dikkatli kulanırsan grubun sana sahip çıkar yoksa hiç bişeyi başaramazsın

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Çemberlitaş; için tank olamasanda, Sığınak ve Migrat için iyi bir tank olabilirsin ve bu bölgelerde düşen; ( Evocati'nin Koruması Kolye/Yüzük/Zırh ) ve Farabi Solucan Pantolon ve Eldiven ( MOR ) düşürürsen, zaten geriye pek birşey kalmıyor... Ama biraz uğraşman gerekir.. 
Evocati'nin Koruması Zırhı
Evocati'nin Koruması Kolye
Evocati'nin Koruması Yüzük
Farabi Modeli Solucan Modeli İpekli Pantolon
Farabi Modeli Solucan Modeli İpekli Eldiven
Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük
Farabi Modeli Plevne İcadı İpekli Ayakkabı
bunların hepsi bölgeden düşüyor; yani geriye " Farabi Modeli Farabi Modeli İpekli Ceket " üretmen gerekiyor. Ona da 1 hafta uğraş; yaklaşık 1 Ay'a en sağlamından bir tank olarak çıkarsın ( Çemberlitaş / X İçin )

Başarılar...
İyi Oyunlar, İyi Forumlar/Eğlenceler.
Buğrahan**
Evocati'nin Koruması Zırhı
Evocati'nin Koruması Kolye
Evocati'nin Koruması Yüzük
Farabi Modeli Solucan Modeli İpekli Pantolon
Farabi Modeli Solucan Modeli İpekli Eldiven
Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük
Farabi Modeli Plevne İcadı İpekli Ayakkabı
bunların hepsi bölgeden düşüyor; yani geriye " Farabi Modeli Farabi Modeli İpekli Ceket " üretmen gerekiyor. Ona da 1 hafta uğraş; yaklaşık 1 Ay'a en sağlamından bir tank olarak çıkarsın ( Çemberlitaş / X İçin )
Başarılar...
İyi Oyunlar, İyi Forumlar/Eğlenceler.
Buğrahan**
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Çok teşekkürler Arkadaşlar,yani makinaya girip tank yetenekleri ayarlayabilirim dimi,şuan yeterliyim sığınak için ?
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
o Evet, yeterlisin.berkancetin yazdı:Çok teşekkürler Arkadaşlar,yani makinaya girip tank yetenekleri ayarlayabilirim dimi,şuan yeterliyim sığınak için ?
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Teşekkür ederim bilgiler için
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar siz tank olursun dediniz ama bugün sordum birkaç kişiye,canın 30bin i geçmiyor,almazlar falan dediler bana.Tedirgin oldum
Param az bide o yüzden,canım 29bin küsür olucak
Can yetmiyo bazenberkancetin yazdı:Arkadaşlar siz tank olursun dediniz ama bugün sordum birkaç kişiye,canın 30bin i geçmiyor,almazlar falan dediler bana.Tedirgin oldumParam az bide o yüzden,canım 29bin küsür olucak
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Şuan 3 tane itemde solucan var işte,bide defansif ve sakınmadan gelicek.Malum farabi solucan item almaya kalksam en aşağı 50 m 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
sığınaktan farabi solucan eldiveni alırsan görevden ortalama derecede iyi bir tank olabileceğini düşünüyorum. Belki benim kadar (iyi ya da kötü sana kalmış) şanslıysan evoları düşüremeden ışıkları tamamlarsın.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN