ANKADAN HESAP TRANSFERİ
ANKADAN HESAP TRANSFERİ
Arkadaşlar ankadan bi hesap transfer etcemde teşkilata Aktarırken isim değiştirme hakkı veriyorlarda ben ismimin tüm harflerini büyük yaptım örnek: LİDER gibi bi sorun olurmu ?
Re: ANKADAN HESAP TRANSFERİ
YÖNETİCİLER ACİL YARDIM EDİN !
karakterin daha önceden isim değiştirme hakkı kullanmışsa 30 tl ile sunucu karakter transferi alabilirsin karakterini başka sunucuya aktarırken senden önceki ismini ve sonraki ismini soruyor aynı isimden varsa hata alırsın mecbur değişmek durumundasın hata almasanda değiştirebilirsin kimse cevap vermediği için yazdımCavus yazdı:Arkadaşlar ankadan bi hesap transfer etcemde teşkilata Aktarırken isim değiştirme hakkı veriyorlarda ben ismimin tüm harflerini büyük yaptım örnek: LİDER gibi bi sorun olurmu ?
Eyvallah da usta Mesela Örnek olarak söylüyorum LEGENDSLider böyle yapabılırmıyım ismimi mesela ?
Cavus yazdı:Eyvallah da usta Mesela Örnek olarak söylüyorum LEGENDSLider böyle yapabılırmıyım ismimi mesela ?
yapabilirsin 16 harf hakkı tanıyor sığdırabildiğin kadar sığdır
Eyvallah sağolasın yardımcı oldugun için...
Ayrıca isimlerin olup olmadığı isim değiştirirken gösteriyor.
Örneğin ;
" Bu isim kullanılmakta ! Lütfen başka bir isim deneyin. "
gibi bir hata alırsın.
İYİ FORUMLAR ~
Örneğin ;
" Bu isim kullanılmakta ! Lütfen başka bir isim deneyin. "
gibi bir hata alırsın.
İYİ FORUMLAR ~
PENTRAGON yazdı:karakterin daha önceden isim değiştirme hakkı kullanmışsa 30 tl ile sunucu karakter transferi alabilirsin karakterini başka sunucuya aktarırken senden önceki ismini ve sonraki ismini soruyor aynı isimden varsa hata alırsın mecbur değişmek durumundasın hata almasanda değiştirebilirsin kimse cevap vermediği için yazdımCavus yazdı:Arkadaşlar ankadan bi hesap transfer etcemde teşkilata Aktarırken isim değiştirme hakkı veriyorlarda ben ismimin tüm harflerini büyük yaptım örnek: LİDER gibi bi sorun olurmu ?
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti