Grup bölgeleri !
- Notvalid
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Saltanat
Grup bölgeleri !
Madalyalar grup bölgelerindeki Şansı arttırıyormu ?
Re: Grup bölgeleri !
Komiksin ya ben lastxhealer.Keşke artırsa ama madalyaları almıorm ama ben alsam bi 1000 tane en az olmuştu.Ben cok balsız biriyim kenanı kestik.Herkese bi şey dusmedi.Sonra ben o hevesle kutuyu actım.Bi bakayıö yuzuk war.Sonra aldım yuzugu.Yücelen solucan yuzukmüş bu ne bee.Centden kutadgu bilig cevo pant dustu ne şanssız adamım ben

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Keşke madalyaları alsaymışsın.ThEmperor yazdı:Komiksin ya ben lastxhealer.Keşke artırsa ama madalyaları almıorm ama ben alsam bi 1000 tane en az olmuştu.Ben cok balsız biriyim kenanı kestik.Herkese bi şey dusmedi.Sonra ben o hevesle kutuyu actım.Bi bakayıö yuzuk war.Sonra aldım yuzugu.Yücelen solucan yuzukmüş bu ne bee.Centden kutadgu bilig cevo pant dustu ne şanssız adamım ben
Oyunda her eşya işe yarıyor.
madalyalar hiç bi işe yaramıyor ya 678 madalyam var :?
MarshaLL - Shumps - MaXeLL

- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Tamam ise yaramiyosa hediye et bana ? Veya tabe 3 binden alirim 700 madalya yap 2.100 m veriym ?Shumps yazdı:madalyalar hiç bi işe yaramıyor ya 678 madalyam var :?
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
ThEmperor yazdı:Komiksin ya ben lastxhealer.Keşke artırsa ama madalyaları almıorm ama ben alsam bi 1000 tane en az olmuştu.Ben cok balsız biriyim kenanı kestik.Herkese bi şey dusmedi.Sonra ben o hevesle kutuyu actım.Bi bakayıö yuzuk war.Sonra aldım yuzugu.Yücelen solucan yuzukmüş bu ne bee.Centden kutadgu bilig cevo pant dustu ne şanssız adamım ben
lastxhealer ne alaka.
- onurala
- FareAdam Düşmanı
ThEmperor yazdı:Komiksin ya ben lastxhealer.Keşke artırsa ama madalyaları almıorm ama ben alsam bi 1000 tane en az olmuştu.Ben cok balsız biriyim kenanı kestik.Herkese bi şey dusmedi.Sonra ben o hevesle kutuyu actım.Bi bakayıö yuzuk war.Sonra aldım yuzugu.Yücelen solucan yuzukmüş bu ne bee.Centden kutadgu bilig cevo pant dustu ne şanssız adamım ben
Kenandan yücelen solucan yüzük oda güzel
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- onurala
- FareAdam Düşmanı
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
onurala yazdı:ThEmperor yazdı:Komiksin ya ben lastxhealer.Keşke artırsa ama madalyaları almıorm ama ben alsam bi 1000 tane en az olmuştu.Ben cok balsız biriyim kenanı kestik.Herkese bi şey dusmedi.Sonra ben o hevesle kutuyu actım.Bi bakayıö yuzuk war.Sonra aldım yuzugu.Yücelen solucan yuzukmüş bu ne bee.Centden kutadgu bilig cevo pant dustu ne şanssız adamım ben
İki kere yazmanın amacı ney ?
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Madalya uzun süredir işe yaraması dört gözle beklenen bir materyal. Ama bir kenarda durmasının zararı yok. Lastxhealer'i muhattap almanızı tavsiye etmem .
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*