Donuyoruz Reis ;
Bir umut ile 26.11.2011 deki güncelleme ile "lag" sorunu da düzelir mi diye bekledik.Ama olmadı donmaya devam ediyoruz.
Donuyoruz hata yapıyoruz . . . Aslında hata bizden kaynaklı değil ! Anlık tepki göstermemiz istenen çemberlitaş da biz anlık tepki göstersek de oyun bize +2 sn tepki ile geri döndüğü için açılan kutuplar geç yanıtlanıyor zihinler geç yanıtlanıyor büyüler şifalar ne varsa geç yanıtlanıyor . Sonuç olarak bir yığın AKÇE ile satılan iksirler boşa gidiyor.
Oyun sunucusu Türkiye'de olan bir online oyunu SADECE LAG VARMI amacıyla indirdim , üye oldum ve oynadım . Sonuç mu ? Ben böyle hız görmedim ikv de daha.Sonuç olarak gerçek anlamda bu TTnet den felan yavaşlıyor hikayesi sadece İKV yi mi kapsıyor ? Şaşırdım ama artık açıklama değil icraat görmek istiyorum.
İnsan Oğlu aç olmasın lonca paketini yüklediniz Henüz bu bize yeni yansıdı.O günden beridir Lag var Dandik oyun yapıyonuz lag olur. Neden Metin2,knayt,karahan gibi oyunlarda Lag yok.... PAraya gelirse en çok para yatırılan oyunlar arasında 1. sıraca Maşallah..... Ahmet avcı,Mevlüt Dinç birde diğer tarafı var.Şuanda Millet size Beddua okuyor,hakaret ediyor Siz Kıvırmaya çalışıyorsunuz... Ben türknet kullanıyorum lag var millet ttnet kaynaklı olduğunu söyledi Yalan bu lagı daha öncede yaşıyorduk ama şuan Tam......... yaptınız yani Tebrik ediyorum
LAG LAG BAŞKA SORUNDA ÇOKDAA EN ÖNEMLİSİ
- bilginbicer
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
LAG LAG BAŞKA SORUNDA ÇOKDAA EN ÖNEMLİSİ
BAZI AMAÇLAR O KADAR DEĞERLİDİR Kİ, O YOLDA MAĞLUP OLMAK BİLE ZAFER SAYILIR...
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
BİLGİNXŞİFA BİLGİNXBÜYÜ BİLGİNBİÇER
- bilginbicer
- İskele Babası
Re: LAG LAG BAŞKA SORUNDA ÇOKDAA EN ÖNEMLİSİ
LÜTFEN ARKADAŞLAR HERKES PAYLAŞSIN BİZ BU OYUNA PARA VERIYORUZ PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİMSE UNUTMASIN VE AKLINDAN ÇIKARTMASIN....
BAZI AMAÇLAR O KADAR DEĞERLİDİR Kİ, O YOLDA MAĞLUP OLMAK BİLE ZAFER SAYILIR...
- MrGcK
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Zaman
Bu konuda sonuna kadar HEP DESTEK TAM DESTEK abi !
Biz adam gibi oyun oynamak istiyoruz e bi nebze de olsa hakkımız oldugunu düşünüyorum .. :evil:
Umarım bunlar göz önüne alınır ve gerekli müdahaleler yapılır .
Biz adam gibi oyun oynamak istiyoruz e bi nebze de olsa hakkımız oldugunu düşünüyorum .. :evil:
Umarım bunlar göz önüne alınır ve gerekli müdahaleler yapılır .

- Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Bunlara Laf Anlatmak Uzun Abiiii
Bunlara vericen parayı ancak Öle anlarlar Tek Dertleri bu 1 haftadır ha yarın ha öbürgün düzelicek dergen bekliyoruzki düzelmemiş.Güncellemede düzelir Diye bekledik "TIK" yok Bakalım Bilgin Reis Ne zaman Düzelicek ...
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Abi çok haklısın ama tek şu bölümü anlamadım
Knight onlinedan mı bahsediyoruz ?bilginbicer yazdı:knayt

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
tPitbuLL yazdı:
Merhaba,
Maduriyetinizi anlıyorum. TTnet in bakım çalışmaları hızla sürdürülüyor. Bizlerde sizler gibi bekliyoruz.
En kısa zamanda bu sorunun çözülüp daha güzel bir şekilde oynayacağımıza emin olabilirsiniz
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Bunu yazarken bide şuna dikkat ettinmi ?MasumprenS yazdı:tPitbuLL yazdı:
Merhaba,
Maduriyetinizi anlıyorum. TTnet in bakım çalışmaları hızla sürdürülüyor. Bizlerde sizler gibi bekliyoruz.
En kısa zamanda bu sorunun çözülüp daha güzel bir şekilde oynayacağımıza emin olabilirsiniz
bilginbicer yazdı:Donuyoruz Reis ;
Bir umut ile 26.11.2011 deki güncelleme ile "lag" sorunu da düzelir mi diye bekledik.Ama olmadı donmaya devam ediyoruz.
Donuyoruz hata yapıyoruz . . . Aslında hata bizden kaynaklı değil ! Anlık tepki göstermemiz istenen çemberlitaş da biz anlık tepki göstersek de oyun bize +2 sn tepki ile geri döndüğü için açılan kutuplar geç yanıtlanıyor zihinler geç yanıtlanıyor büyüler şifalar ne varsa geç yanıtlanıyor . Sonuç olarak bir yığın AKÇE ile satılan iksirler boşa gidiyor.
Oyun sunucusu Türkiye'de olan bir online oyunu SADECE LAG VARMI amacıyla indirdim , üye oldum ve oynadım . Sonuç mu ? Ben böyle hız görmedim ikv de daha.Sonuç olarak gerçek anlamda bu TTnet den felan yavaşlıyor hikayesi sadece İKV yi mi kapsıyor ? Şaşırdım ama artık açıklama değil icraat görmek istiyorum.
İnsan Oğlu aç olmasın lonca paketini yüklediniz Henüz bu bize yeni yansıdı.O günden beridir Lag var Dandik oyun yapıyonuz lag olur. Neden Metin2,knayt,karahan gibi oyunlarda Lag yok.... PAraya gelirse en çok para yatırılan oyunlar arasında 1. sıraca Maşallah..... Ahmet avcı,Mevlüt Dinç birde diğer tarafı var.Şuanda Millet size Beddua okuyor,hakaret ediyor Siz Kıvırmaya çalışıyorsunuz... Ben türknet kullanıyorum lag var millet ttnet kaynaklı olduğunu söyledi Yalan bu lagı daha öncede yaşıyorduk ama şuan Tam......... yaptınız yani Tebrik ediyorum
- kotu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Zaman
hep destek tam destek...................................

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Bu LAg bende yok
pc acaip hızlı demek ..
Meranda LAG ın ne işi var la !
pc acaip hızlı demek ..
Bendede lag yok oynamıyorum sorun kalmıyorhaydegidelum yazdı:Bu LAg bende yok![]()
pc acaip hızlı demek ..