GAFFAR BEYE TANK OLCAKLAR İÇİN

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: GAFFAR BEYE TANK OLCAKLAR İÇİN

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

:):) 2 Şifa kesimi için çok zorlanmazlar :)

Gaffarı 50 den fazla TEK TANK olarak kesen birisi olarak diyebilirim ki zırh 75 olmalıdır . :) Gaffarı tek şifa da kesiyorum 4 büyü 1 tank :) anlatabilmişimdir umarım yedigim hasarları 1700 ü geçmiyor bu arada.
saRcasm
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

CAMELBLACK yazdı::):) 2 Şifa kesimi için çok zorlanmazlar :)

Gaffarı 50 den fazla TEK TANK olarak kesen birisi olarak diyebilirim ki zırh 75 olmalıdır . :) Gaffarı tek şifa da kesiyorum 4 büyü 1 tank :) anlatabilmişimdir umarım yedigim hasarları 1700 ü geçmiyor bu arada.
Kesim taktiklerini ve dirençlerini paylaş kardeşim post kasmayalım burda tüm savaşçılar için gerekli bilgileri paylaş. Bencil merkezli konuşmalar hiç hoş olmuyor. Varsa bir tecrüben onları paylaşman daha iyi olur senin tank olamayacağın yada gaffar kesemiyeceğini söylemiyorum. Burda faydalı olacak olan bilgilerinin hepsini paylaşmanı isterim yapılan yardım amaçlı her tülü bilgilendirme dışında söylenen hiç bir şeyin faydası olmaz. Tank iken giydiğin elbiselerini hangi canda neler olabileceğini önemli püf noktalarını gaafar kesen biri olarak tek şifa ile nasıl bir yol izlediğini ayrıca tek şifa ile olan kesimlerde şifacının şifa büyüsünün kaç olduğunu yazarsan faydalı olursun. Burda benim yazdığım hiç bir bilgi yalan yalnış deildir. Tamamı doğrudur ve kendi bilgilerim ile yapmış olduğum şeylerdir. Senin farklı bir yol izlediğini söylüyorsan bunu daha aydınlatıcı bir şekilde açman lazım ortaya konulan bilgiler dahilinde bu yalnıştır diyemezsin zaten koymuş olduğum videoya baktıysan adam zırhınıda direncinide ortaya koymuştur ve başarılı kesimde yapmıştır. Kesimin her türlüsü başarılıdır. Kimisi sol eliyle kimisi sağ eliyle yemek yer. biri çıkıpta kaşık kullanmayın tabağa ağzını sokun demiyor benim yazmış olduğum bilgiler asıldır ve doğrudur. Maden gaffarı kesen biri isen bu zamana kadar neden ebnim gibi ortaya bir paylaşm sunmadın. Birisi çıkıp yazıncada o yalnış bu yalnış demek tenezülünde bulundun. Benim yazdığm tüm bilgiler doğrudur. Aksini kimse idda edemez. Tecrübem ve başarılı olan işlerimden bunu herkes biliyor. Gaffar kesen biri benci merkez içinden sadece ben tank olam ortalık tank kaynamasın diye düşünüyor ise vay haline. Kimse ama kimse çıkıpta gaffar kestim elbiselerim bu dirençlerim bu yeteneklerim bu demedi. Burda savaşçıların ufakta olsa bönlerine biri ışıktı tuttumu hemen o ışığı söndürme yolnana giriyorsunuz. Eğer sen tek şifa ile gaffar kesimi yapıyorsan. Benden önce neden dirençlerin ne olması gerektiğini elbiselerine varana dek benim gibi bir payulaşımda bulunmadın. Tecrübeli insanların yaptıkları paylaşımların üstünden sermaya kurulmaz versa bir tecrüben paylaş insanların önünü iyice aydınlat. Yakılan ışı karartma.
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Forum yöneticisinden rica ederim konuya kilit atılmasını istiyorum. Gerekli bilgilendirme amacına ulaştığını dşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

FERRAND yazdı:Forum yöneticisinden rica ederim konuya kilit atılmasını istiyorum. Gerekli bilgilendirme amacına ulaştığını dşünüyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Savaşçı” sayfasına dön