Donuyoruz Reis ;
Bir umut ile 26.11.2011 deki güncelleme ile "lag" sorunu da düzelir mi diye bekledik.Ama olmadı donmaya devam ediyoruz.
Donuyoruz hata yapıyoruz . . . Aslında hata bizden kaynaklı değil ! Anlık tepki göstermemiz istenen çemberlitaş da biz anlık tepki göstersek de oyun bize +2 sn tepki ile geri döndüğü için açılan kutuplar geç yanıtlanıyor zihinler geç yanıtlanıyor büyüler şifalar ne varsa geç yanıtlanıyor . Sonuç olarak bir yığın AKÇE ile satılan iksirler boşa gidiyor.
Oyun sunucusu Türkiye'de olan bir online oyunu SADECE LAG VARMI amacıyla indirdim , üye oldum ve oynadım . Sonuç mu ? Ben böyle hız görmedim ikv de daha.Sonuç olarak gerçek anlamda bu TTnet den felan yavaşlıyor hikayesi sadece İKV yi mi kapsıyor ? Şaşırdım ama artık açıklama değil icraat görmek istiyorum.
Donuyoruz Reis !
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Donuyoruz Reis !
lonca sistemi cok geniş herhalde yaptğı laga bakarsak
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sorun oyun sunucusuyla ilgili TTnetle alakası yok herkes ezbere bir şeyler yazıyor.Yada kabullenmek istemiyor 

LEPRECHAUN
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

SuperOnline VDSL Kullanıyorum Donma Yok...
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
TTNET le oynuyorum bir tek İKV de lag var diğer oyunlar gayet iyi.
- ChansonDerolant
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Gerçekten de TTNET ile oynuyorum Arkadaşında dediği gibi İKV Dışında hiçbir oyunda lag yok şu anda.EscapisT yazdı:TTNET le oynuyorum bir tek İKV de lag var diğer oyunlar gayet iyi.
Metin2 nin sunucuları hayvan gibi olduğu için olabilir miumutdeniz yazdı:Metin 2 oynuyorum lagın l si yok
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Lag sadece oyun sunucusundan kaynaklanmaz, interneti birden çok kişinin kullanması, modemin ısınması, internet sağlayıcınızın kalitesizliği hatta yaşadığınız şehire bağlı sunuculardaki olaylar bile Lag problemini ortaya çıkartabilir. İkv'de ara sıra Lag olduğu doğru, ve oyun tam olarak akıcı değil; ama akıcı olmamasının nedeni İkv'deki kaliteli ve sert grafik kontrastı; başka oyun oynayanlar grafiklerin ne kadar dandik olduğunu bilirler. Ama elbette oyuncu sayısı artan bir oyun olarak İKV'nin sunucularını daha sağlam bir servere taşıması gerekir. En azından ara sıra meydana gelen kasılmalar olmaz.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan