Çemberlitaş Kutuyla Nasıl Ejder Basabilirim?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
EjDeRx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Çemberlitaş Kutuyla Nasıl Ejder Basabilirim?

Mesaj gönderen EjDeRx »

Aralığın 3'ünde 2 tane Çemberlitaş Kutu satın alıcam ne yaparak ejder asa basabilirim elimde olan malzemeler şunlar :[/i]

Alexandrite x5
Dev Komodo Dişi x2
Örümcek Gözü x2
Meran Mücevheri
Liderlik Sembolu

Eksiklerim :[/i]

Kadim Hidra Pençesi x2
Akik x5
Menekşe Elmas x5
Mavi kaya x3

Evet dediğim gibi fuardan 2 tane Çemberlitaş Kutu alıcam bunlardan birini hemen kullanıcam diğerini ne zaman kullanabilirim ve neler yapmalıyım söylerseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş Kutuyla Nasıl Ejder Basabilirim?

Mesaj gönderen Desqualders »

Arkadasım Kimse Cevap Yazmamıs Ben Cevap Vereyim. Senın Ejder Üretmenle Kutunun Ne Alakası Olabilir Ben anlamadım. Eksiklerine Bakılırsa En Zor Menekşe Akik Kadim Onların Hiç biride Olmadıgı İçin Madende Oturman Lazım Bunun içinde Sarraf Artırıcı %60 Alırsan Ceksen Menekşe Belki Üretirsin Tabi Artırıcı Herkeste İşe Yaramıyor Ama bana Yaradı 6 Menekşe 4 akik 3 Sibiryalı cıkardım.

Çemberlitaş Kutuyu İse Ejder Üretmende Alısveriş Kolaylıgı Saglar(Klan Bölge). Ben Ejder Asa Üretirken Plus yok Genel Sohbet Aldım 1 Haftalık Ve 4 Gunde Alısveriş Ve Madende Durarak 4 Gunde Ejder Asa Bastım. Onun İçin Kutunun Ejder Asa Alakası Yok bence Madende Dur Alısverişte Kaar Yapmaya Calıs.
Siz Kismis Pi ?

“Büyücü” sayfasına dön