liderxBeRoNxII
büyücü ejderli bişi yaparmsısın kardeş
İmza isteği
- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Saga Writers
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Re: İmza isteği
http://a1111.hizliresim.com/r/u/rqwt.gifSULH yazdı:KinGoOdBye Buyucu Icın Gaffar Olsun arka planda yazı öne cıksın cok yanar dönerli olmasın gaffar haraket etsin yapabılrsen teşekkür ederim

http://b1111.hizliresim.com/r/u/rqy1.gifSCaRyx yazdı:Tekrardan Merhaba.Biraz Fazla Olabilirim. Ama Senden bir İsteğim Daha olucak.
Hun Loncası Adında. Parlak Efectler Ve Eski İstanbul Kıyamet Vaktine Ait bir Resim İstiyorum Bu mumkunmudur? ( 39Lw )

http://a1111.hizliresim.com/r/u/rqyg.pngliderxBeRoN yazdı:liderxBeRoNxII
büyücü ejderli bişi yaparmsısın kardeş

SelamünAleyküm bende bir izma isteginde bulunacaktım kardeşim yaparsan çok sevinirim;
Parlak Eflatun 3B renginde AruzYoLCuSu yazmanı rica ediyorum kardeşim (sabit ekranın herhangi bir köşesinde)
arka planda ise yatay bir şekilde (dogu-batı) elektirik akımları şimşekleri olsun ve ekranın bir köşesine Semihayı yukarıdan aşağıya dogru göstermeni istiyorum yapabildigin uygulayabildigin bütün uygun yakışan efectleri uygulamanı rica ediyorum...
Zevkine güveniyorum kardeşim...
emegin için teşekkür ederim şimdiden...
Parlak Eflatun 3B renginde AruzYoLCuSu yazmanı rica ediyorum kardeşim (sabit ekranın herhangi bir köşesinde)
arka planda ise yatay bir şekilde (dogu-batı) elektirik akımları şimşekleri olsun ve ekranın bir köşesine Semihayı yukarıdan aşağıya dogru göstermeni istiyorum yapabildigin uygulayabildigin bütün uygun yakışan efectleri uygulamanı rica ediyorum...
He bu arada kardeşim resmin boyutu küçücük birşey olmasın yapabildigin en büyük max. boyuttra olsun
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Kardeş tekrar ben
Ben AnaDoLuPaNTeRi yeşil şekilde yaparmısın şifacı çar ona göre bişeler ayarlarsın
.Şimdiden ellerine sağlık .
- Tertip
- Teşkilat Neferi
http://a1111.hizliresim.com/r/v/s2fj.gifIARUZI yazdı:SelamünAleyküm bende bir izma isteginde bulunacaktım kardeşim yaparsan çok sevinirim;

forever55 yazdı:Kardeş tekrar benBen AnaDoLuPaNTeRi yeşil şekilde yaparmısın şifacı çar ona göre bişeler ayarlarsın
.Şimdiden ellerine sağlık .
http://b1111.hizliresim.com/r/v/s2fs.png

Selam Tertip,
K. Kullanıcı Adı: EsedullahŞifa
Effek Görüntüsü(Hareketli): Sarhoş
Senden ricam sadece EsedullahŞifa yazısı soldan Sarhoş'un sol bileine doğru gelsin ve sarhoş'un görüntüsü ise, tam şişeyi ağzına devirir iken olsun
Biraz baharatlı oldu ama neyse yinede herşey için teşekkür ederim
K. Kullanıcı Adı: EsedullahŞifa
Effek Görüntüsü(Hareketli): Sarhoş
Senden ricam sadece EsedullahŞifa yazısı soldan Sarhoş'un sol bileine doğru gelsin ve sarhoş'un görüntüsü ise, tam şişeyi ağzına devirir iken olsun
Biraz baharatlı oldu ama neyse yinede herşey için teşekkür ederim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kardeşim eline saglık güzel olmuşda hızlı hemen yapim bitsin gibi olmuş biraz
yazıyı sol alt köşeye alsan ve yazı stili çok çocuksu onu degişsen daha karizmatik duran bi stil yapsan ve arka plandaki eflatunu turkuaz yapsan yazı rengi oldugu gibi kalsa ve şimşekler çaksa diorum
bunları yapabilirsen çok mutlu olurum yapmazsanda yinede sagol bu kdrla yetiniriz bizde
kolay gelsin eline saglık
yazıyı sol alt köşeye alsan ve yazı stili çok çocuksu onu degişsen daha karizmatik duran bi stil yapsan ve arka plandaki eflatunu turkuaz yapsan yazı rengi oldugu gibi kalsa ve şimşekler çaksa diorum
bunları yapabilirsen çok mutlu olurum yapmazsanda yinede sagol bu kdrla yetiniriz bizde
- Tertip
- Teşkilat Neferi
Ben burada basit imza çalışmaları yapıyorum size demedim ki ustasıyım şaheser imza yapayım ?!?!IARUZI yazdı:Kardeşim eline saglık güzel olmuşda hızlı hemen yapim bitsin gibi olmuş biraz
+Konu benim değil sadece sürüyle istek konusu açılmasın diye gelen istekleri tek bir konu altında yapmaya çalışıyorum net olarak yapıyorum demiyorum iyisimi siz usta birine yaptırın forum izmasına bu kadar önem vermenizide anlamıyorum
Hızlıca yaptığım doğrudur ama kimseye zorla kullanacaksın demiyorum Rica ederim.

- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Saga Writers
Kardeş Gif Şeklinde
liderxBeRoN Savaşçı (ecelli şeklinde yaparsan )
liderxBeRoNxII büyücü (ejderli yaparsan )
Junonun resmi oolan tema olursa iyi olur saolasın
mutlu olurum kardeş.
liderxBeRoN Savaşçı (ecelli şeklinde yaparsan )
liderxBeRoNxII büyücü (ejderli yaparsan )
Junonun resmi oolan tema olursa iyi olur saolasın
mutlu olurum kardeş.