LüTFeN YaRDıM EDiN !
LüTFeN YaRDıM EDiN !
Arkadaşlar oyundan çıkış yapmak istediğimde çıkılmıyor.Oyun donup kalıyor.Bende görev yöneticisiyle kapatıyorum her defasında bu şekildede bazı şeyler kaydolmuyor.Bunun nedeni nedir ? Nsıl çözücem bu sorunu lütfen yardım edin...

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LüTFeN YaRDıM EDiN !
Merhabalar,
Yaşamış olduğunuz sorun genellikle kişisel bilgisayar performansları ile alakalı bir durumdur. Bilgisayarınızın özellikleri düşükse veya arka planda çalışan çok fazla işlem varsa; bu şekilde yavaş kapanabilir veya işlem kitlenebilir.
Bilgisayar sisteminizin özelliklerini paylaşırsanız tahmini doğrulayabiliriz. Keza bu sorun zaman zaman benimde başıma gelmektedir. Ama biliyorum ki bilgisayarım yeterince iyi performansa sahip değil.
ops:
Yaşamış olduğunuz sorun genellikle kişisel bilgisayar performansları ile alakalı bir durumdur. Bilgisayarınızın özellikleri düşükse veya arka planda çalışan çok fazla işlem varsa; bu şekilde yavaş kapanabilir veya işlem kitlenebilir.
Bilgisayar sisteminizin özelliklerini paylaşırsanız tahmini doğrulayabiliriz. Keza bu sorun zaman zaman benimde başıma gelmektedir. Ama biliyorum ki bilgisayarım yeterince iyi performansa sahip değil.
Onur GÜRSOY
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Bu olay aynen bendede oldu. 2 gün boyunca sürdü ama suan gecdi dahada olmadi. Bilgisayardan olmasina ihtimal veremiyorum cünkü i7 sisteminin en iyi donanimina sahibim. Ben bu iki gün icinde yaptigim tek sey ise ekran cözünürlügünü 1680x1050 deydi, ayarlari sifirlayip 1280x800 yaptim. Bir gün sonrada bu sorun düzeldi. Tabi Lagg aynen devam ediyor malesef. Eger bu is sende ise yaramadiysa, verecegim linkden bilgisayar sinayiciyi indirin ve test edin.
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Ayni sayfadan ekran kartlarının islemcilerinin en güncel sürücülerini indirebilirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Iyi Forumlar
Bilgisayarim= Intel Core i7-2600K 8MB Cache 4 x 4.8 GHz
Windows 7 Pro. 64 BIT
1. OCZ SDD 120GB Vertex 2 SATA Read up: 285MB
2. Hitachi Deskstar 7K2000 2TB Sata 7200RPM 32MB
COLORFUL GeForce GTX580 1536MB GDDR5-PCI-E 2XDVI M-HD Retail (Grafikkarti)
GIGABYTE Z68X-UD7 Socket1155 4XDDR3 ATX 4.8GT max Freq 1333 (Mainboard)
Internet baglantim= Download= 16000DSL - Upload = 1000
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Ayni sayfadan ekran kartlarının islemcilerinin en güncel sürücülerini indirebilirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Iyi Forumlar
Bilgisayarim= Intel Core i7-2600K 8MB Cache 4 x 4.8 GHz
Windows 7 Pro. 64 BIT
1. OCZ SDD 120GB Vertex 2 SATA Read up: 285MB
2. Hitachi Deskstar 7K2000 2TB Sata 7200RPM 32MB
COLORFUL GeForce GTX580 1536MB GDDR5-PCI-E 2XDVI M-HD Retail (Grafikkarti)
GIGABYTE Z68X-UD7 Socket1155 4XDDR3 ATX 4.8GT max Freq 1333 (Mainboard)
Internet baglantim= Download= 16000DSL - Upload = 1000

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Selamlar,
Bu tür durumlar genellikle ekran kartının düşük olmasından kaynaklanır. Benim bilgisayardada yaşanan bu sorun sadece çıkış yapınca değil, oyuna giriş yapınca veya oyunu aşağıya çekince(başka bir işleme geçince) bilgisayar ya çok ağır çalışır yada donar.
İkinci seçenek olarak, aşağıdaki işlemi bi uygula derim:
Araçlar > İnternet Seçenekleri > Çıkışta Göz At Geçmişini Sil (Tıkla) > Sil > Tümü > Sil
Üçüncü işlem olarak:
Bilgisayarında virüs olabilir, program varsa bilgisayarını tara derim. Öneri olarak: Deepfreeze kullan.
Sorunlar devam ediyorsa bilgisayarını değiştir derim
Hayırlı günler,
Muhammed Ali
Bu tür durumlar genellikle ekran kartının düşük olmasından kaynaklanır. Benim bilgisayardada yaşanan bu sorun sadece çıkış yapınca değil, oyuna giriş yapınca veya oyunu aşağıya çekince(başka bir işleme geçince) bilgisayar ya çok ağır çalışır yada donar.
İkinci seçenek olarak, aşağıdaki işlemi bi uygula derim:
Araçlar > İnternet Seçenekleri > Çıkışta Göz At Geçmişini Sil (Tıkla) > Sil > Tümü > Sil
Üçüncü işlem olarak:
Bilgisayarında virüs olabilir, program varsa bilgisayarını tara derim. Öneri olarak: Deepfreeze kullan.
Sorunlar devam ediyorsa bilgisayarını değiştir derim
Hayırlı günler,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN