şimdi kardeşim ben sana anlatıyım. öncelikle oyuna gir ve birleştirmek istediğin karakterlere tıklayıp " karakteri sil " e bas. bunu yaptıktan yaklaşık 12 buçuk saat sonra o üyeliği açınca şöyle bir şey çıkacak " silmiş olduğunuz son 2 karakteri birleştirmek ister misiniz? " evet diyoruz ve sabah güncellemesiyle birleştirilmiş hesap elimize geçiyor. ama acele et..KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
Karakter Birleştirme - Akçe Birleştirme ve *****
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Karakter Birleştirme - Akçe Birleştirme ve *****
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
-1 Karakter birleştirme saçma olur 
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
şifreyi yaz biz yaparız ahahahKOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
wsyegel yazdı:Karakter Birleştirme Nedir ?
Karakter birleştirme 2 char'ı birleştirmektir.
Ne işe yarar ?
[ Not : Savaşçı Savaşçı / Büyücü Büyücü / Şifacı Şifacı birleştirilemez . ]
[
[wsyegel]
SAvaşçı / şifacı
ii açıklamışsın abiSagopakajmeran yazdı:şimdi kardeşim ben sana anlatıyım. öncelikle oyuna gir ve birleştirmek istediğin karakterlere tıklayıp " karakteri sil " e bas. bunu yaptıktan yaklaşık 12 buçuk saat sonra o üyeliği açınca şöyle bir şey çıkacak " silmiş olduğunuz son 2 karakteri birleştirmek ister misiniz? " evet diyoruz ve sabah güncellemesiyle birleştirilmiş hesap elimize geçiyor. ama acele et..KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
ah güzel eski ikv'li günler...
turkoxHAMSTER yazdı:KOCACINAR yazdı:peki bu karekter birlestirme formuna nasıl ulaşırım ve kac akçedir bu ayni hesabimdaki iki carimi birleştirmek istiyorum
tahmin etmiştim![]()