SaNCaKMevzuDeriN den VEDA
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
SaNCaKMevzuDeriN den VEDA
Arkadaşlar bu oyunda çok kişi gördüm çok kişi tanıdım betadan beri oynadığım ikv yi haftaya beklediğim bir oyunun açılması ile sonlandıracağım. Peki bunu nie yapıorum Şöyle Anlatayım. 60 kez stuart 6-7 kez gaffar 8 kez gbmx 18 kez yol savaşçısı kestim 1 tane mevlana itemim yok plus olmazsa düşmez dediler aldık sonuç aynı kutu olmazsa düşmez dediler aldık sonuç gene aynı biz 7-8 kez gaffar kesmişiz 1 tane item yok gaffardan adam gelip 2 kerede asa alıor bu adaletmi adam girior tek seferde atıyorum mevlana eld. alıo taş kanat eld. alıo zırh alıor her neyse hep sustum ama artık canıma yetti benden bu kadar arkadaşlar 1 aralıkta ikv hayatıma nokta koyuyorum. üstünde emeğim olan herkeze helal olsun üstümde emeği olanlarda helal etsin... bence artık sizde GERÇEKLERİ GÖRÜN ! iyi forumlar ...
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: SaNCaKMevzuDeriN den VEDA
çk da fifi item düşse ne yazar sana 219 defa stu atmışz zırh yok 2 plus çemberli kutu varFelaket26 yazdı:hepinizin sonu böyle olacak işte
stuartta grubdan atan adamdan ne hayır beklenr
Yusuf
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
4 tane tilki iksir için klandan ağlıyandan ne hayır beklenirse bendende o hayır beklenirAslanbambam yazdı:çk da fifi item düşse ne yazar sana 219 defa stu atmışz zırh yok 2 plus çemberli kutu varFelaket26 yazdı:hepinizin sonu böyle olacak işte
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
-
- İri Fare Avcısı
/ yNçRxMeVa/Tango
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
4 tilki deil 6 tilki ayrıca tilki iksirinde deilim snin gbi çiğeri para etmeyen adama harcadığım vakit önemli zamanın karışılığını verebileceksen konuş yoksa sus herkes ne ml oldunu bilio merak etme koçSaNCaKMevzuDeriN yazdı:4 tane tilki iksir için klandan ağlıyandan ne hayır beklenirse bendende o hayır beklenirAslanbambam yazdı:çk da fifi item düşse ne yazar sana 219 defa stu atmışz zırh yok 2 plus çemberli kutu varFelaket26 yazdı:hepinizin sonu böyle olacak işte
Yusuf
Merhaba,
Kural gereği ;
Konuyu kilitlemek durumundayım.
İyi Forumlar...[/b][/color]
Kural gereği ;
Kod: Tümünü seç
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi Forumlar...[/b][/color]
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!