Oyunda Ekran Kararması Mozaiklenme Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyunda Ekran Kararması Mozaiklenme Sorunu

Mesaj gönderen ARZLODOS »

sıgınakta em yamıyacan oyuna girince bir em yapacan cıkıcan snra sığınak migrat farketmeiyor.

Oran eskisine göre daha az oluyor sorunun İkv deki haritalma sisteminden kaynaklanıyor gölgelendirme tabasının üsten düşmesinden oluşuyor adadaken karalanma yokken taşkanatlara gelince başlıyor başımızı yukarıya kaldırıyoruz Taşkanat Eminöünde iki binanın arasından geçince kafamızı kaldırıyoruz binalar.

Metora inince bişi yok az ilerledinmi mağara gibi bir yere gelince başımızı kaldırıyoruz aa oda ne toprak altındayız.
Yeraltına iniyoruz köprüye gelene kadar karakrma köprü üstübde bişi yok.
Gölgelenmeden kaynaklanıyor.

Full ekran değilde mod modunda çalışırsa full olarak kararma yarı yarıya azalıyor tamamen yok olmuyor ama kınalık vermekten çıkarıyor.
En son ARZLODOS tarafından 26 Kas 2011 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

ARZLODOS yazdı:sıgınakta em yamıyacan oyuna girince bir em yapacan cıkıcan snra sığınak migrat farketmeiyor.

Oran eskisine göre daha az oluyor sorunun İkv deki haritalma sisteminden kaynaklanıyor gölgelendirme tabasının üsten düşmesinden oluşuyor adadaken karalanma yokken taşkanatlara gelince başlıyor başımızı yukarıya kaldırıyoruz Taşkanat Eminöünde iki binanın arasından geçince kafamızı kaldırıyoruz binalar.

Metora inince bişi yok az ilerledinmi mağara gibi bir yere gelince başımızı kaldırıyoruz aa oda ne toprak altındayız.
Tşk bilgilendirmen için
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

ARZLODOS yazdı:sıgınakta em yamıyacan oyuna girince bir em yapacan cıkıcan snra sığınak migrat farketmeiyor.

Full ekran değilde mod modunda çalışırsa full olarak kararma yarı yarıya azalıyor tamamen yok olmuyor ama kınalık vermekten çıkarıyor.
Teşekkürler bilgi için , hala bir yetkiliden cevap yok , yahu ben para ödeyerek oynuyorum bu oyunu , benim sorunumu çözecek yada beni bilgilendirecek bir yetkili yok mu ?
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

arkadaşım aynı sorun benimde başıma geliyor ve gelmekte. İKV DESTEK e mesaj attım verdikleri cevap ekran kart driver gübcelleyin ( güncel ) , visual c ++ ve net framework güncel olacak ( güncel ) , hepsi güncel ise ekran kartınızdan kaynaklanmaktadır değiştirmenizi tavsiye ederiz :)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
ZackClem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok.

Mesaj gönderen ZackClem »

Burak8154 yazdı:arkadaşım aynı sorun benimde başıma geliyor ve gelmekte. İKV DESTEK e mesaj attım verdikleri cevap ekran kart driver gübcelleyin ( güncel ) , visual c ++ ve net framework güncel olacak ( güncel ) , hepsi güncel ise ekran kartınızdan kaynaklanmaktadır değiştirmenizi tavsiye ederiz :)
2 ay önce hd 6950 2gb aldım. Dün çıkan güncellemeleri kurdum. Ne yani? Kartı mı değiştireyim? Çok komik bir teknik ekipmiş. :)
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Sadece Ati ekran kartı ve Amd işlemcinin aynı bilgisayarda olmasında kaynaklanıyor bu problem.

Yani bilgisayaranızda Ati ekran kartı ve amd işlemci varsa mecbursunuz bu probleme.

Ayriyetten şunu belirtmek isterim ki sadece bu oyunda değil. Bunun gibi 1 2 oyunda daha var bu problem.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

HollyShit yazdı:Sadece Ati ekran kartı ve Amd işlemcinin aynı bilgisayarda olmasında kaynaklanıyor bu problem.

Yani bilgisayaranızda Ati ekran kartı ve amd işlemci varsa mecbursunuz bu probleme.

Ayriyetten şunu belirtmek isterim ki sadece bu oyunda değil. Bunun gibi 1 2 oyunda daha var bu problem.
İMKANSIZ DİYE BİŞEY YOKTUR.
ZackClem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok.

Mesaj gönderen ZackClem »

Hala sorunu yaşıyorum, aydınlatayım dedim. Belki çözümü bulunmuştur :)
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Şahsen sırf İKV için ATİ Radeon HD 4330 ekran kartımı çöpe attım ve NVİDİA GFORCE 9800Gt aldım ne yazık ki arda ufakta olsa aynı sorun yaşamaktayım fakat bu ati ekran kartını kullanırken yaşadığım kadar ciddi boyutta değil sadece 2 3 saatten fazla oynayınca 2 sn liğine hafif mozaikleşme oluyor hemen kayboluyor.Yani ekran kartını değiştirmek %100 işe yaramasada yüksek oranda olumlu sonuç veriyor :P
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön