Bana zaten item ve maden demeyin Benim gibi şanslılarda varsa, bu oyun hakikaten iyice bozmaya başladı..
1 aylık 60/60 sarraf arttıcı aldım.. 1400 e yakın elmas.. 30 küsür yeşil elmas.. 1 tane menekşe elmas yok.. Kaldı ki bir maden başında yaklaşık 1 gün kaldığımı bile biliyorum.. (diyeceksiniz durulur mu bu kadar diye Haklısınız da, ama 3,5 saat bekliyorsun ha çıkacak ha çıkacak.. bir bakmışın 16,17 saat olmuş.. )
İteme gelirsek..
Fundi zırhı çember geldikten 3 ay sonra düşürdüm.. 200 e yakın stuart kesimi.. 4 tane mevlana ve 2 tane de hidroflorik eldiven verdi. 1 tane bile zırh yok..
70 e yakın gaffar kestim.. 3 tane Hidroflorik Ceket ve 1 tane hidrojen. ee tabi gaffar kesince semiha da kesiliyor. 70 e yakın da o desek.. 1 tanecik Siyanür pantolon verdi o da ayıp olmasın diye galiba
x'e bişey diyemicem onu da 20 ye yakın kestim 3 tane ayak verdi. 1 tane mevlana,2 tane hidroflorik.
Şimdi bende ki şans çok feci ki.. Gaffar'ı keserken 3 tane şef yaratık kesiyorsun.. tüm grupda kutu var +5 kasa vs vs ...Ben bakıyorum başka sunucularda ve bizim sunucu da adamlar en fazla 20 kesimde üstlerini diziyor.. bu nasıl bir şanstır ki bizim 70 e yaklaştı(belki de geçti saymadım,saymam da tahmini söylüyorum sadece) bize item düşmüyor..
Hakikaten yönetim bu item konusuna el atmalı artık.. böyle şans faktörü olmaz :!: :!: :evil:
Sancak-AkaDeMisYeN Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
XxxChesTeRxxX yazdı:Ya Kardeşim Yöneticilere sesleniyorum bumu adalet ?. Dün Gece 12 Den beri maden çekiyorum 1 tane bile menekşe elmas çıkmıyor sabah 6 gibi yanıma bi adam geldi çekti menekşe elmas çıktı. Bumu adalet kardeşim bıktım ya böyle işmi olur o kadar çek çek adam gelsin menekşe çeksin oh ne güzel. Artk oyuna girme hevesim kalmıyor
. Kenandanda artırıcı alıyorz Kenan atıyorum Yine yok takı 1 tane vermezmi be kardeşim . dün birini girdirdik ejdersiz adam alter kolye ile nucleus yüzük aldı böyle işmi olur 300 e yakın madalya oldu kenanlık. :S Şu Maden ve İtem Konusunu Düzeltin Lütfn. :S
Sinirden nasıl sallıcağını şaşrdın galiba ceren :lol: :lol:
XxxChesTeRxxX yazdı:Ya Kardeşim Yöneticilere sesleniyorum bumu adalet ?. Dün Gece 12 Den beri maden çekiyorum 1 tane bile menekşe elmas çıkmıyor sabah 6 gibi yanıma bi adam geldi çekti menekşe elmas çıktı. Bumu adalet kardeşim bıktım ya böyle işmi olur o kadar çek çek adam gelsin menekşe çeksin oh ne güzel. Artk oyuna girme hevesim kalmıyor
. Kenandanda artırıcı alıyorz Kenan atıyorum Yine yok takı 1 tane vermezmi be kardeşim . dün birini girdirdik ejdersiz adam alter kolye ile nucleus yüzük aldı böyle işmi olur 300 e yakın madalya oldu kenanlık. :S Şu Maden ve İtem Konusunu Düzeltin Lütfn. :S
Evet kardeş şu bahsettiğin kişi varya onca saat beklemişin gelip çekmiş menekşeyi gitmiş.O hep öyle yapıyor.Bir sürrüde charı var.Her sunucuda gezer dolaşır bütün madenlerin saflarının ne zaman çıkacağını bilir.Sen onca beklersin o hiç tınlamaz vakti zamanı gelince gelir yanına alır saf madeni gider.Bide kötü bir huyu vardır yansıtmadanda rahat etmez.Aynı kişidir o.İkv nin saf maden tahsilatçısı)).