Xxzorbey isimli karakter hırsızdır (LÜTFEN İLGİLENİN)
Xxzorbey isimli karakter hırsızdır (LÜTFEN İLGİLENİN)
Xxzorbey isimli çar urban zırhı yansıtarak alış veriş yapacağını sölüyor millete. Bna da aynısı oldu 1 budaksız abanoz + 1 akik + 4m paramı koydum alış verişe oda urban zırhını sonra iptal etti. Tekrar alış veriş açtı ve aynı madenleri ve parayı koydum oda horoz gagası zırhı koymuş hiç bakmadan onayladım budaksızım akikim ve 4m param gitti. Geri istedim yasakladı beni. Bununla ilgili şahidim ve belgelerimde var. Bende ikv yetkililerine bildirdim ne kadar ilgilenirler bilmiyorum ancak yargıya gitmeyi de düşünüorum nereye kadar giderse artık. Bugün bnm başıma gelen yarın sizin başınıza da gelebilir arkadaşlar lütfen bu türlü kişileri forma yazın başkalarının da haberi olsun bu kişiyle de alış werişte bulunmayın benim önerim...
Re: Xxzorbey isimli karakter hırsızdır (LÜTFEN İLGİLENİN)
e şimdi aynı olay benim başımada geldi ama tam tersi ben bir hırsızlık yapmadıgım halde biri de beni böle foruma rezil etti kanıtım var diyorsun göster kanıtını
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
merhaba Halid87;
eğer kanıtınız ve belgeniz varsa bunu ispat edebilecek bunu sakın burda paylaşmayın ikv destek takımı ile iletişime geçin eğer takım bu fotoğrafı onaylarsa xxozrbey karakteri hesabı kapatılır üstüne siz birde savcılığa suç duyrusunda bulunabilir ceza almasını sağlayabilirsiniz...
eğer kanıtınız ve belgeniz varsa bunu ispat edebilecek bunu sakın burda paylaşmayın ikv destek takımı ile iletişime geçin eğer takım bu fotoğrafı onaylarsa xxozrbey karakteri hesabı kapatılır üstüne siz birde savcılığa suç duyrusunda bulunabilir ceza almasını sağlayabilirsiniz...
- xXkarabuyucuXx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Xxzorbey kesinlikle hırsızdır o çarda onun değil zaten, onuda çaldı. Giresunlu Xxkomodoxx Xxzorbey bu çarları çalıntıdır
tavsiyem onunla hiç alışveriş yapmayın
tavsiyem onunla hiç alışveriş yapmayın
Xxkarabüyücüxx--Xxchampionxx--Championxşifa
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
evet arkadaşlar hırsızdır. bi item koyuyor sonra iptal edıyor başka item koyup paraLarı aLıyor. Kanıtım yok ama bu gercektır.

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
evet doğrudur banada aynısını yaptı önce alışveriş penceresine satacağım dediğini koyuyor sonra alışverişi iptal ediyor.bunu 2-3 kez yapıyor acelem var diyor sonra itemsizini koyuyor.FAKAT BEN YEMEDİM UYANDIM.
Bizimde çarımzı caldı.Onun arkdaşlarıda var.Dikkatli olun
:arrow: Xxyüceşifacıxx
:arrow: Xxyüceşifacıxx
"Kılıç kından çıkmadıkça kurt sürüsü hizaya girmez."