TetiK yazdı:Fatih sen kop gel tılsıma üstüne full ben dizecem söz ( Ama ne şey le dizecem onu bilmiyom ) :lol: :lol:
kank gelirdimde orada bi şeyım kalmadı xD herşeyimi söğüşlediler xDDD LOL xD
Eminönünde full takım buyucu takılıom xD
Fatih benim bi savaşçım (44 lvl) bi de şifacım (30lvl)seni bekler tılsım da
Eğer şifreyi ver dersen hemen veririm..Savaşçımın dişe dokunur itemleri eh işte )
Pant:Alman
Takılar:Alman
Diğerleri sanırım ordan burdan bulduklarım .Ama tetik Uşağum sana sağlam item de verirse
süper olursun.Bence bu tekliflerimizi hiç kaçırma..
Alpaslan
Kardeşim K.bakma Sonradan Gördüm Yazıtını.
eyw Kardeşim. fakat Savaşcı 1-2 yapmaktan bıktım xD şifacıda Böööm PC'ye bakmaktan 1 kere kastım şifacı sonra Yenm ettım kasmamak ıcın xD
saoL yinede
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
o kankam xD Herşey için SaoL Kufur içinde xD argolar içinde Kendime geri geLdim la xD
Eyw Bu iyiliğini unutmıcam xD Kank
Ama unkown'uma birşey dedirtmem xD Bak bunu yazarkende bi yanda sana msj cekiom xD OL zD
Hadi Mujux zD
Hea bu arada Enfectionn buyucun 1-2 gune kalmaz 49 olur xdDD hadi Optum xD Merak etme o fakir dediğin Kasan İKV'nin geLmiş Geçmiş En geniş Kasasıdır xD
İlk olarak Yeni forumunuz hayırlı ugurlu olsun. ve sonradan Söyleyeceklerime geçebilirim.
Tam'ı tamına 1 sene önce Başladık... Sunucu ilklerde aşırı kalabalıktı.. Kesecek yaratık bulamıyorduk .. Sonradan ise gittikce Azaldı.. Azaldıda Azaldı.. Kavgalar oldu Sunucudaki millet Gitmeye Başladı..
Ve kala kala sunucuda 5-10 Kişi Zor kalmıştık...
Ankadaki ilk Çarım Kuvaixinzibatiye , UnKown , Agonustos , Iıxinzibatxıı " Bu 4 çardı ilk çarlarım
5 Günde 4 tanesini 25 lwl yaptım bıraktım. Sonradan 1 hafta kadarıyla Emin Önü Sunucusuna başladım..
Tarık " Withoutlove" , Gürkan " Jhontürk " , Ben " İnzibat " , Ersin " CinoWild " Sonradan Bize katılan Hasan " Alfonzo "
Bizim Ekip Yine aynı toparlanmış Kafede Oyun Yapıyoruz.. Sunucuda Donmalar.. Bölgeden Klanlardan Küfürleşmeler...
Ben Gidiyorum ankada Kasıyorum dedim...
ardından Tarık abi... Ersin abi... eee Sen gidersen Biz bu sunucudamı duracaz.. Yaratık kesmeye gitsen elin hızlıysa Yaratık keseceksinde İtem düşüreceksinde... Oyun Donmayıp Sen İyi vakit geçireceksin de.... Cooook Uzun iş.di Zamanında Eminönü sunucusunda Oyun oynamak...
Hep bir Kararla ANKA sunucusuna girdik..çarları Başladık kasmaya.. Millet ozaman KP kasma yarışmasında...
Dedim Tarık abi Bizde Kasalım... zaten ortamımızda var Hem kasar Hem oynarız... Ah anacuumm 25 lwl'e çar kasılacakta vuracakta... çıkıp girecekte... :geek: böööö geLdi yani.. xDD
Neyse Biz alştık ortama... arkadaşlıklar edindik... düşmanlarda edindik... Ama Anladıkki... ANKA Burası ÖZEL bir yer..
Herkez'e soruldu Nasıl oynayacaksın Bu oyunu.. Biz Gürkanla DediK Gurub'a Saldıran veya Savaş açanlar olursa Üstümümüzü WS'ci yapalım... O sıralarda bir olay oldu Gürkan Oyundan Azda olsa uzak kalmk zorunda kaldı.. Ben 1 Hafta Eve gitmedim.. Kafede yattım kafede kalktım.. Üretim Yapacaktım MateryaL toplamak için....
Ama İstediklerimide aldım.. 2-3 tür WS kıyafeti oldu üstümde...
Ama Hiç Unutmam Çook Uzun bir süre TEk item Kolyelerle Ws attığımı bilirim..
Çok güzeL dostluklar Kazandım.. Çok büyük İhanetler Yaşadım.. Çok Büyük olaylar gördüm..
Ama.. ARtık O Eski Tad... O eski Heyacan Kalmadı artık.. Fatih ÖZBAKAN " Kuvaixinzibatiye , Unkown " Daki o Eski Savaş Merakı.. o eski item Kasma Takdiği Kalmadı artık içimde....
Ve Bu yuzden Artık Gerçek Anlamda Veda Etme Vakti geLdiğini düşünüyorum. Ve Bu karar'ım Cok Kesin Ve Net.
Geride Kalan Dostlarım ;
Lekerxfatih
Lekerxufuk
Lekerxugur
Enfection
Tetik
Mojito
vuraL abi
MerLin
Djbarbaros
KamiL abi " Kurtpençe"
İsmini saymadıklarım.. K.bakmasın Unuttum...
Hadi Kalın Sağlıcakla.. Bundan sonra Girersem EMİNÖNÜ Sunucusunda bulabilirsiniz beni..
Girersem Selam verip cıkacağım...