Merhaba Eminönü!
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: Merhaba Eminönü!
Bilip Bİlmeden konuşmuycaksın oZaman Yalaka Ordan aldıgım bilgilerle bilmem neymişte Senle oyuna geldiğmde görüşcez
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

kardeş merandan seni herkez biliyor hırsızsın kusura bakma sana güven olmaz .S ora bitti burayı soyma rica ediyorum sana 19 yasım diyorsun ama 13 gibi davranıyorsun önemli olan yaş değil akıl zekası oda sende varmı bilemiyorum klan savaşların da adamı 10 canı var kesiyorsun foto alıyorsan foruma atıyorsun ws de kaybetmiştir diye alicikk 2 sin sanırsam senden insan olmaz dewam et...!bu yazıları yazıyorsak var bildiklerimiz suan bu yazıyı yazmamız bile seni utandırmalı
KORLİC
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
Sız ne kadar özürlüsünüz Ondan bundan duyduklarnızla burda gelip yorum yapıyosunuz Gelınce görrüm hepinizi

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Meran'da ki arkadaşlara uyarıları için teşekkürler
Ama biz eminönü halkı şeytana pabucunu ters giydiririz
bu yüzden Eminönü halkının %10 gibi bir oranı hırsız veya emek çalmayı seviyor. Ama az kaldı bu oranda yok olacak bir süre sonra..
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Meran'da ki arkadaşlara uyarıları için teşekkürlerAma biz eminönü halkı şeytana pabucunu ters giydiririz
bu yüzden Eminönü halkının %10 gibi bir oranı hırsız veya emek çalmayı seviyor. Ama az kaldı bu oranda yok olacak bir süre sonra..

- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
Çok saf oLduklarınıda duymuştum

Saf oldukları için kandırması kolay olur ondan Eminönünü tercih ettin dimi?Thiefxbaris yazdı:Çok saf oLduklarınıda duymuştum![]()
XXCEZAXX
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Konu tartışmaya sürüklendiğinden ötürü, forum kurallarının;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Maddesine istinaden kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu tartışmaya sürüklendiğinden ötürü, forum kurallarının;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Maddesine istinaden kilitlenmiştir.
İyi forumlar.