FPS düşmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: FPS düşmesi

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

VeNGaT yazdı:ekran kartı hariç özelliklerimiz aynı gibi :) (9800 benim ) kasanın içinini temizlemeni öneririm sana yada arka planda çalışan rami yiyip bitiren bi program vardır onu kapat :)
kasayı temizleme işine girme :D ben girdim ve pc çalışmaz hale geldi :D :D yeni pc almak zorunda kaldım :)
Pro2000 Prog4150 Gamer
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
VeNGaT yazdı:ekran kartı hariç özelliklerimiz aynı gibi :) (9800 benim ) kasanın içinini temizlemeni öneririm sana yada arka planda çalışan rami yiyip bitiren bi program vardır onu kapat :)
kasayı temizleme işine girme :D ben girdim ve pc çalışmaz hale geldi :D :D yeni pc almak zorunda kaldım :)
Pro2000 Prog4150 Gamer
ya sen temizlerken bişey yaptın herhalde ben her ay düzenli olarak formatımı atar kasamı temizlerim :)
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

aynı sorun bendede vardı işlemcim seninkinden düşük ekran kartım anakartın onboard ekran kartı saatlerce oynuyorum fps bana mısın demiyor sorunu anlatayım işlemcin fazla ısınıyordur veya kasa komple kendini soğutamıyordur önerim kasanı temizlet yeni fan ekle ;)
Kullanıcı avatarı
HuNxLuCaGo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HuNxLuCaGo »

Ustam bu iş ile uğraşanlar, bu işin uzmanları varken bunlar bize düşmez. Aynı olay başıma geldi ve bir arkadaşın belirttiği gibi kasayı açtım ve bilgisayarımı kullanılamaz hale getirdim istemsiz olarak. Bir bilgisayarcıya danışırsan kesinlikle daha sağlıklı bilgiler kazanabilirsin. Şimdiden geçmiş olsun, umarım sorun en kısa sürede çözülür.
İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim.

Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Battuhan »

Çok şükür bir bilgisaycıda çalışıyorum fakat ne arkadaşlarım nede ben bir çözüm bulamadık, sanırım ekran kartını değiştirmem gerekecek hepinize çok teşekkür ederim.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen irae »

Battuhan yazdı:Çok şükür bir bilgisaycıda çalışıyorum fakat ne arkadaşlarım nede ben bir çözüm bulamadık, sanırım ekran kartını değiştirmem gerekecek hepinize çok teşekkür ederim.
Dedim :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön