Lonca Güncellemesi Üzerine ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

Lonca Güncellemesi Üzerine ...

Mesaj gönderen anektod2 »

umutdeniz yazdı:Oncelikle merhabalar arkadaşlar
Şimdi size ikv nin batmak üzere bir oyun oldugunu kanıtlamaya çalışacağım
Şimdi oyuna bakarsak,
Her 10 kişiden 8 i 49 lwl
[Eski oyuncu]
Geri kalan 2 kişiden 1.5 uğunun yan charı 49 lwl yan char kasıyorlar
Sadece 0.5 lik oran oyunu yeni başlamış oynuyor
Ve bunların 0,25 ide oyunu 30 lwl olmadan bırakıyor
0,25 lik oranla ikv oyuncu saysını arttırmaya çalışıyor
Ama her ay oyunun %3 e yakın bir sayı oyuna veda ediyor
Şimdi bu notlara bakarak İkv oyuncu sayısının 3 yıl sonra çok az oyuncu oynayan bir oyun olacağını,
5 yıl sonrada ikv gelirinin az olduğu için ikv nin kapatılcağını ileri sürüyorum
Çünkü;
İkv ye yeni başlayan oyuncu sayısı azaldı
Böle devam ederse oyunu oynayanların sayısı çok çok çok azalacak
Sayın yonetim
Bence siz yeni bölge vb gibi şeyler yapcağınıza o parayla reklam yapmalısınız
Reklam yapmalısınız ki ikv oyuncu sayısını yenilesin
Yoksa ikv nin durumu yaman

Doğru söze ne denir?
Arkadaş hepimizin bildiği ve zaman zaman dile getirdiği bir probleme dikkat çekmek istemiş.
Bu sorunlardan kurtulmak ve oyuncu sayısını artırmak için bir kaç öneri olabilir. Bunlardan en güçlü olanını ele alırsak Lonca Güncellemesi olabileceğini düşünüyorum.
Oyun içerisinde 49 seviye ve sonrasında oyunu berbat eden grup bölgeleri gelmeden önce hatırlayın yaratık keserek oyunda en aşağı 3-5 saat geçirirdik. Çünkü oyunda sevdiğimiz kimseler vardı ve onlarla hem hoş sohbet hemde aynı ortamı paylaşarak düşecek efsunlu eşyaları beklemek çok eğlenceli olurdu. Hele ki tabiri caizse dişimizden tırnağımızdan artırarak satın aldığımız/ürettiğimiz efsunlu eşyalar, zırhlar vs. ile Kurt mağarası önünde, ada girişinde, eminönü uçakta atılacak ws lerin sonucunda kazanan kişi olmak ve bu duyguyu oyuncularla bölgeden paylaşmak inanın tarifi mümkün olmayan hazlar yaşatıyordu bize..
Lakin şimdilerde oyunculara sunulan güncellemeler (Grup bölgeleri vs.) ile sağlanmaya belkide yok edilmeye! çalışılan arkadaşlık ortamı tam manası ile yerine getirilememiş ve iki cami arasında kalmış beynamaz misali oyuna girsekmi çıksakmı bilemez hale geldik. Bölgede ben kralım diyenler efsun yansıtanlar takım dizenler kendilerini harap ededursunlar o efsunların hakkını veremeyen meydanı boşbulan karşısında eskinin bükülmez bileğini göremeyen ergenler oyun içerisinde İstanbul kazan biz kepçe mantığı ile boş boş dolaşır oldular.
Lonca güncellemesi ile yönetim eline bir sihirli değneği almak üzere bunu belirtmeliyim. Bu fırsatı kullanamazlarsa Alıntıdaki gibi elinde olan oyuncularıda kaybedecek.
Ne yapılabilir? Akıl vermek haddimize çünkü dinlenmeyen her söz kan kaybettirdi İKV'ye.
Lonca Güncellemesi ile kişiler kendilerini bir birliğe üye olmak zorunda hissedecek. Rekabet bu şekilde tesis edilecek. Eskiden olduğu gibi yaratık keserekte loncalarının güncelliğini korumak ve lonca ile gelecek + ları bu şekilde elde ederek bir başka loncaya meydan okuyabilecek şekilde Loncaları büyütecek bir ortam oluşturmalı. Bu temel esas çevresinde kesilecek her yaratıktan elde edilecek puan hem kişinin loncadaki ve oyundaki değerini artırarak emeğinin karşılığında hak ettiği yere ulaşmasının önündeki engeli kaldırmış olacak, hemde loncasına küçümsenemeyecek bir değer katmış olacaktır diye düşünüyorum.
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Lonca Güncellemesi Üzerine ...

Mesaj gönderen Sufizm »

Tespit güzel +1
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

Sufizm yazdı:Tespit güzel +1
Teşekkür ederim..
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bir bakıma doğru bir bakım ayanlış

Oyuncu veda ediyor kişi çarı silip elvada derse gtmiş olur yeğen amcaoğlu kanka devre ye bırakmayanların sayısında hata var.

Oyuna veda edenlerin 9 tanesi başka birine veriyor. kalan biride ilerde girerim diye bekletiyor.

30 levele gelip bırakan oyuncu sayısı fazla dedğin gibi çünkü gözü yemiyor birde millet ejderli ecelli gibi grup ararken yardımcı olmama nedeni ile bırakıyor. Yeni başlayan biri 3 ay önce başlamış 43 levelde suan Bronz kesememiş çünkü eskisi gibi adam yada görev yaapcak grup bulamamış 43 level olunca bir şifa bulup kendisi kesmiş 38 levelden 43 levele fark çok. Lonca sistemi yerine oturursa belki bir birlik beraberlik içinde loncaya üye olmak isteyen kişilerin puan toplamak için yeni üye almak için bir çok kişiye yardım edecek gibi gözüküyor.

Birde lonca başkanı 10 ile sınırlı olunca burda lonca başkanına büyük bir pay düşüyor IKV lonca lisansı istiyorsa lonca başkanlarıda loncaya katılmak için Oyun parası seklinde bir limit koyarsa örnek misali ben yeni oyuna başladım. Loncaya üye olup yükselmek ve görevlerimi çatır çatır yapmak istiyorum. Bunun için önce bir lisans almam gerekiyor.
Buda ayrı bir dert oluşturuyacak çünkü lisans almakla loncaya önüne geleni almayacaklarına göre loncaya üye olan bir kişi o loncaya ek 10 kişi lonca statusünü 12 yapması 10 kişi üye olunca sayı 20 ye yükselmesi gibi boylelikle lonca başkanı Loncadan büyük pastayı yememesi dileklerimle.

Loncaya üye olmak 100 m oyun parası itiraz yok lonca katılım lisansı alacam :)
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön