Bu Oyun Nereye Gidiyor ?
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Oyun Nereye Gidiyor ?
Arkadaşlar 1 haftadan beri oyuuna giriyorum gözlemlerime göre oyunda kimse yok koskocaman kuklacı sunucusunda en fazla topu topu 30 35 kişi açık kardeşim , bu oyun nereye gidiyor foruma giriyorum yok fan art man art ne yapalım biz bunları yav ? İnsanın içi sıkılıyor şu foruma girince bu oyun nereye doğru gidiyor hiç bilmiyoruz bakalım sonu ne olacak .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: Bu Oyun Nereye Gidiyor ?
%60 - Çemberlitaş
%10 Sığınaklar
%10 Miğrat
%10 Diğer (Em, Naylon, Maden)
Sunucunun %90'ını Göremiyor Olman İlginç Değil Hatta Gayet Normal Bir Durum :arrow:
Benim Açtığım Konuların Aşırı Rağbet Görmesi Birilerine Aşırı Batıyor Olsa Gerek,
Direk Kavga, Küfür Bir Şekilde Konunun Kitlenmesine Sebep Oluyorlar.
Eğer Herkes Forumun Eğlenceli Bir Hal Almasına İizn Verse Bende Paylaşım Çok Ama Anlayacak Adam Yok
%10 Sığınaklar
%10 Miğrat
Sunucunun %90'ını Göremiyor Olman İlginç Değil Hatta Gayet Normal Bir Durum :arrow:
Benim Açtığım Konuların Aşırı Rağbet Görmesi Birilerine Aşırı Batıyor Olsa Gerek,
Eğer Herkes Forumun Eğlenceli Bir Hal Almasına İizn Verse Bende Paylaşım Çok Ama Anlayacak Adam Yok
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

:idea: +1 katılıyorum kardeşimJackGhosen yazdı:%60 - Çemberlitaş
%10 Sığınaklar
%10 Miğrat
Eğer Herkes Forumun Eğlenceli Bir Hal Almasına İizn Verse Bende Paylaşım Çok Ama Anlayacak Adam Yok![]()
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
3 güne 1 bu tür ortalığı velveleye veren konuları açmaktan bıkmadınız mı ??????
oyun bakkala gidiyo 2 ekmek al gel sende...
sen buraya konu açtın sesini duyurdun oyuna adam aktı bla bla bla...
oynunu oyna....
oynunu oyna....
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ben +2 katılıyom :geek:M1btLa yazdı::idea: +1 katılıyorum kardeşimJackGhosen yazdı:%60 - Çemberlitaş
%10 Sığınaklar
%10 Miğrat
Eğer Herkes Forumun Eğlenceli Bir Hal Almasına İizn Verse Bende Paylaşım Çok Ama Anlayacak Adam Yok![]()
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Evet senin gibi oyun düşkünü , sadece oyuunu benimseyen dünyadan haberi olmayan arkadaşımız geldi işte buyrunKARAHAMZALI yazdı:3 güne 1 bu tür ortalığı velveleye veren konuları açmaktan bıkmadınız mı ??????
oynunu oyna....
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tutamadıkları da sana.9zuhaha yazdı:Panpa Oyun Aldı Başını Bakırköye Gidiyor Git Yetiş Tut
Herkezin tuttuğu kendıne,
Tutamadıklar bana gelsın doğru dıosun ınsan olmayan şeyi tutamayabilir olan şeyi tutmak kolay sende heralde tutanlardansın geçmiş olsun
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Oyun Artık Öyle Bir Hal Aldıki Oturup Konuşmak Bile Gereksiz ! 
Önceden Ben Oyuna Girdiğimde Hiçbir Yardım Olmaksızın Son Seviyeye Gelip Karakterimi Geliştirebilirdim ! Şimdi İse Bu İmkansız. Çok Şey Değişti. Açıkcası Ben Oyunda Çok Arkadaşım Olmasına Rağmen Sevmiyorum. Tek Başıma Oynamak Çok Daha Zevkli Geliyordu !
Karakterimin Tamamen Geliştirip ws Felan Atardık Eğlenceliydi
Şimdi İse Boş. Girmiyorum Bile.
Önceden Ben Oyuna Girdiğimde Hiçbir Yardım Olmaksızın Son Seviyeye Gelip Karakterimi Geliştirebilirdim ! Şimdi İse Bu İmkansız. Çok Şey Değişti. Açıkcası Ben Oyunda Çok Arkadaşım Olmasına Rağmen Sevmiyorum. Tek Başıma Oynamak Çok Daha Zevkli Geliyordu !
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk