SÜPERCAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

SÜPERCAN

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

öyle abarttılar reklam yaptılar ki merak edip dün gece indirip kurdum pc'me. velakin geç bir vakit olduğundan oynayamadım sabaha kısmetmiş. neyse hiç abartmadan söylüorum 1 saat ya sürdü ya sürmedi oyunu bitirmem. ( pc'nin ne zaman açıldığına bakınca 1 saat 24 dk yı gördüm ve bunun yarısında face falan takıldım ). 3-4 yer geçtim, arena gibi bir yerde basitçe D.E.V.E die bi boss robotu yendim o kadar. ben daha uzun , daha çeşitli ( silah, düşman, combo ) bir oyun bekliordm. ama mini bir oyun çıktı karşıma sanki demosuymuşta bizi heycanlandırmak için vermişler. " 2 side çıkcak " diyebilirsiniz. ne fark eder ki? bu kadar abartmaya gerçekten bunu görmem sobeeye karşı büyük bi hayal kırıklığı yarattı bende. ayrıyetten bir başka konuda görüş açısı. oyunu gerçekten zorlaştırıyor. karakter 3d yerine karakter görüş açısından görseydik bence daha güzel olabilirdi. bunlar benim görüşlerim katılırsınız veya katılmazsınız size kalmış.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: SÜPERCAN

Mesaj gönderen esekherif »

Sagopakajmeran yazdı:öyle abarttılar reklam yaptılar ki merak edip dün gece indirip kurdum pc'me. velakin geç bir vakit olduğundan oynayamadım sabaha kısmetmiş. neyse hiç abartmadan söylüorum 1 saat ya sürdü ya sürmedi oyunu bitirmem. ( pc'nin ne zaman açıldığına bakınca 1 saat 24 dk yı gördüm ve bunun yarısında face falan takıldım ). 3-4 yer geçtim, arena gibi bir yerde basitçe D.E.V.E die bi boss robotu yendim o kadar. ben daha uzun , daha çeşitli ( silah, düşman, combo ) bir oyun bekliordm. ama mini bir oyun çıktı karşıma sanki demosuymuşta bizi heycanlandırmak için vermişler. " 2 side çıkcak " diyebilirsiniz. ne fark eder ki? bu kadar abartmaya gerçekten bunu görmem sobeeye karşı büyük bi hayal kırıklığı yarattı bende. ayrıyetten bir başka konuda görüş açısı. oyunu gerçekten zorlaştırıyor. karakter 3d yerine karakter görüş açısından görseydik bence daha güzel olabilirdi. bunlar benim görüşlerim katılırsınız veya katılmazsınız size kalmış.
Oyun gerçekten çok kısa.Bu kısalığının farklılık uyandıracak bir tarafıda yok.Oyunu oyna, bitir ve pc' inden kaldır.İzlenecek yol bu.

esekherif
esekherif
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen OrdeaL »

Ruhsal sorunların mı var ? Adam Süper Can isimli oyun hakkında konu açıyor sen ikv ile ilgili bişi paylaşıyosun .
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

OrdeaL yazdı:Ruhsal sorunların mı var ? Adam Süper Can isimli oyun hakkında konu açıyor sen ikv ile ilgili bişi paylaşıyosun .
videosunun tıklanmasını artırıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor zavallı her konunun altına aynı linki koyuyor merak edip tıklasınlar diye yazık

şikayet edilmiştir bu arada
Soneic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Soneic »

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu oyunu call of duty gibi 100 kişi birleşip yapmıyor . İmkanlar kısıtlı olduğu için böyle oluyor.
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

Soneic yazdı:Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu oyunu call of duty gibi 100 kişi birleşip yapmıyor . İmkanlar kısıtlı olduğu için böyle oluyor.
codu koca bi şirkey yapıo la :D
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

sonuçta çocuk oyunu ne gereği var zor bir oyun olmasına amaçı çocukları eglendırırken ögretmek olan bir oyundan senın beklentilerin neler ben anlayabilmiş degilim açıkçası
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

Embes'l kuucukk cocuk Oyunu zaten sen nie oynuon ?D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...