Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Öneri

Mesaj gönderen sasmaz »

SELAMÜN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR ARAKADAŞLAR YÖNETİCİLERE BİR ÖNERİM OLACAK SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM...

YENİ ÇIKACAK ÇEMBERLİTAŞ KUTULARINDA LONCA SİSİSTEMİ OLACAK BENİM GİNİ 5 KASIMDA ALANLAR MAĞDUR OLMAMASI İÇİN İLK 1 AY İÇİNDEKİLERE EN AZINDAN LONCA SİSTEMİ EKLENMESİ LAZIM 3 AY OLMAZDA EN AZINDAN 1 AYLIK YENİ YÜKLENEN KUTULARA LONCA SİSTEMİ EKLENMELİ...
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Öneri

Mesaj gönderen Canceazi »

sasmaz yazdı:SELAMÜN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR ARAKADAŞLAR YÖNETİCİLERE BİR ÖNERİM OLACAK SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM...

YENİ ÇIKACAK ÇEMBERLİTAŞ KUTULARINDA LONCA SİSİSTEMİ OLACAK BENİM GİNİ 5 KASIMDA ALANLAR MAĞDUR OLMAMASI İÇİN İLK 1 AY İÇİNDEKİLERE EN AZINDAN LONCA SİSTEMİ EKLENMESİ LAZIM 3 AY OLMAZDA EN AZINDAN 1 AYLIK YENİ YÜKLENEN KUTULARA LONCA SİSTEMİ EKLENMELİ...
ben geçen hafta 3 kutu oldum sen 5 kasımdan sözediyorsun ben ne yapayım :geek:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

Canceazi yazdı:
sasmaz yazdı:SELAMÜN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR ARAKADAŞLAR YÖNETİCİLERE BİR ÖNERİM OLACAK SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM...

ben geçen hafta 3 kutu oldum sen 5 kasımdan sözediyorsun ben ne yapayım :geek:
kutuları komşuna falan sat sonra tekrar al işte :D
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

" IKV " oyuncularını mağdur bırakmaz arkadaşlar merak etmeyin mutlaka katılamıyanlar için mutlaka Dükkan'a veya Kutulara eklenecektir.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Merhaba,

Bunu iletişim destek formu üzerinden Öneri olarak destek birimine iletirseniz daha etkili olacağını düşünüyorum. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

Çok ilginç bir istekte bulunmuşun.Bu yaptığın istek,öneri değil.Şayet 5 kasımda almamış olsaydın kutuyu öneri olabilirdi.Bence bu isteğin kabul olmamalı.Güneş sistemi dünyanın etrafında dönmüyor,dünyayla beraber oluşturduğumuz sistemdeki gezegenlerle güneşin etrafında dönüyoruz.Kendimizi dünya olarak kabul edip, tutup tüm sistemi etrafımızda döndürmeye çalışırsak sanırım etrafımızdaki gezegenlere haksızlık yapmış oluruz.

esekherif
esekherif
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Yöneticiler hem o Kutuyu satmak; hem de Eklenti getirmek istiyor. Bunu anlamak zor değil; bunun için bence çözüm şöyle olabilir.

Çemberlitaş Kutu Almış olanlar 1 Aralık 2011'den önce , Lonca lisansına sahip olur; Fakat 1 Aralık 2011'de alınacak olan lisansta ayriyetten, İSİM KOD'u veya 1000 AKÇE satışı yapılırsa, hem orada alanların işini görür. Hem de ben ve benim gibilerin mağdur olmalarını engellemiş olur.

Sevgiler ve Saygılar,

İyi Forumlar.

Düşünce, Gözün aynasıdır. Ne düşünürseniz onu görürsünüz...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

“Genel Etkileşim” sayfasına dön