İKV GameX 2011'de geleceğin GM'lerini arıyor!
Re: İKV GameX 2011'de geleceğin GM'lerini arıyor!
Çaresiz Kalmak ve Yok olmak Diye Buna Derim Artık insanları Soydunuz Bir tatik Kulanarak Fuara nasıl çekebilrim.. Ve Şu paketelri Nasıl kakalarım Sistemi hakimiyet almış:D Yazık Bu insanların Guruları hayelleriyle oynadığınıza Şimdi Yıllarca Emek vermiş oyuncular varken 3 5 yalaka takımı Kişilerden ibaret bir yönetim kadrosu seçersiniz olur Biter mesela örnek vermek Gerekirse 10 paket kutu alana Yönetimde Görev Gibi Bu tür Senerryları çok gördük Ki Halada görmekteyiz Ben ne Fuara gelirim nede Yönetime Girmek isterim çünki ikv Bitti ve Günü gelcek Oyunayacak Adam Bulamıyacak yazık Şu Oyunda Oynıyan oyuncuyu Yönetime Sokarsanız Bu oyun ileri Değil git gide geri gdier maaşla Çalışan elman tutsanız Oyun içnde Kayırmada olmaz Kimsede Bir brine Nispet yapmaz Umarım Anlaşılmıştır yazdıklarım .. Gönüllü Yönetim Maşallah iş başında GM Konu AÇmış Yönetimde ki Bütün elmanlar yorum çakmış Şuna benzettim Kanka Konu AÇtıM bir Yorum çkata Güncel Kalsın gibi olmuş
....
Katılacak arkadaşlara başarılar.
Yüz yüze olmak her zaman daha etkili ve olumlu bir faktördür diye düşünüyorum
Hayırlı olsun ; güzel olmuş
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Umarım tüm İKV Camiamız adına en hayırlısı olur. Aramıza yeni katılacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.
İyi forumlar.
İyi forumlar.

- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İşsizim, aşsızım, yüksek lisans mezunuyum, bilgisayar ve ingilizce sertifikalarım var ve ayrıca 4 senelik ikv nin sömürmüş olduğu bi hayatım var.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bir sorum olacaktı CV'lerimizi çıktı olarak mı alacağız ?
Ottomanxölümsüz anısına
Evet, CV yi doldurdup yazdırdıktan sonra fuar standına getirmeniz gerekmektedir.efsaneottoman yazdı:Bir sorum olacaktı CV'lerimizi çıktı olarak mı alacağız ?
İlginiz için teşekkür ederiz.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Çok güzel bir fuar olacağı kanaatindeyim. Bu yıl katılamıyor olsamda katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. 
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
esekherif yazdı:Bizimle çalışmak istermisiniz tadında bir davete verilen çeşit çeşit cevaplar var.Hele bir tanesi çok ilginç iki dedesi ünlü siyasetçi olduğu için edindiği çevre ve liderlik özelliği olacağına dem vurup yönetici olarakta bu özelliğinin ete kemiğe bürüneceğini ama yurt dışı seyahati olduğu için fuara gidemiyeceğini söylemişki bayıldım.Daha bunun gibi birçok, bu beraber çalışmaya namzet arkadaşlarımızın düşünceleri heyecanı dile getirilmiş ve gm olan arkadaşlarımızında teşviki müthiş olmuş.
Şuan yönetici olan arkadaşlara eleştiri maksadıyla yaptığım bir yorum olmadığının altını çizip bundan sonraki aşamalar için şunu söyleyebilirim:Bu oyunda yönetici olmak bu kadar basit olmamalı.
esekherif
Konuyu Sürekli Takip Etmekle Akıllıca Bir Hareket Yapmış Olacağım ki Zaten Böyle Bir Yorum Geleceğini de Tahmin Ediyordum.
İnşallah Seneye Fuarda Karşılıklı Görüşme Fırsatını Buluruz,
O Zaman Yetersizliğini Birkez Daha Anlamış Olursun.
Daha Önce Sadece Televizyonda Gördüğün İnsanlarla Oturup Rahatça
Konuşabileceğini Düşünüyordun Herhalde ?
Şunun Altını Çiziyorum Diksiyon Bir Eğitimdir. Hitabet ise Bir Yetenektir, Özden Kavranan İnsanın Kendinde Olan Birşeydir. Zorlama ile Olmaz !
Her Ne Kadar Oyunun Çoğunluğunu Çocukların Daha Doğrusu Gençlerin Oluşturduğu Bilinse de Karşılıklı İletişimde Üslub Gayet Önemlidir. Bunu Bilmiyorsan CV Göndermiyor Oluşun Gayet Normal Fakat Bu Göreve Aday Olanların Hevesini Kırma Çabası İçinde Bulunuyor Olman Büyük Bir Saçmalık. Kendini Bu Göreve Layık Görmeyebilirsin Fakat Bu Göreve Layık Olduğunu Düşündüğüm Birçok Kişide Sende Olmayan Birşey Var...Özgüven
Fuara Adam Çağırmak İçin İçin Yapılan Bir Oyun Olduğunu Belirtmişler Yukarıda ?
Bir İnsanın Özgüven Sahibi Olup Olmadığını Birebir Tanışıp Konuşmadan Anlayamazsınız.
Kaldı ki Kendine Güvensiz, Kendi Hayatını Dahi Yönetemeyen Bir İnsana Yüzlerce Kişinin Sorumluluğunu Nasıl Yüklersiniz ?
''Bu Oyunda Yönetici Olmak Bu Kadar Basit Olmamalı'' Demişsin.
Senin İçinde Uygun Olursa Bilkent Uluslararası İlişkiler Mezunu, Kingston University'de Master Yapmış Birilerini Getirelim, Tabi Sizin İçin Uygunsa Sayın Zor Beğenir Çok Gücenir !
Dünyada 2 Çeşit İnsan Var Derler Ya...''Yönetenler ve Yönetilenler''
İşte Sen Yönetilenler Kısmındasın ve Kötü Yönetildiğinde Çözüm Aramak Yerine Bulunduğun Durumdan Yakınmaktan, Seni Yönetenlere Sövmekten Başka Bir İş Yapamazsın.
VESSELAM
Benim bayıldım dediğim şeyleri sen yazmışsan yazdığınla şu yazımdan sonra yazdıkların çokta bağlantılı değil.Zaten yazının devamında sonunda mutlaka yönetici olacam demişin onuda eklememiştim.Çok istediğin bişeyse bu bence yapsınlar.İçten samimi söylüyorum.Bişeyi çok isteyene teslim etmek lazım ki o istenilen olaydaki gerilim biraz azalsın.Yazdıklarına yaptığım yoruma yaklaşımın zaten yazarkenki kibirinden bağımsız değil.Çokta kibirli olma.Girdiğin stres sağlığına zarar.Bir oyun arkadaşın olarak beni kabul edersen sana tavsiyem herşeyi oluruna bırak çünki hakikatten yazdıkların normal ruh halini yansıtan şeyler değil.Umarım bu durumunu düzeltip istediğine kavuşursun.JackGhosen yazdı:esekherif yazdı:Bizimle çalışmak istermisiniz tadında bir davete verilen çeşit çeşit cevaplar var.Hele bir tanesi çok ilginç iki dedesi ünlü siyasetçi olduğu için edindiği çevre ve liderlik özelliği olacağına dem vurup yönetici olarakta bu özelliğinin ete kemiğe bürüneceğini ama yurt dışı seyahati olduğu için fuara gidemiyeceğini söylemişki bayıldım.Daha bunun gibi birçok, bu beraber çalışmaya namzet arkadaşlarımızın düşünceleri heyecanı dile getirilmiş ve gm olan arkadaşlarımızında teşviki müthiş olmuş.
Şuan yönetici olan arkadaşlara eleştiri maksadıyla yaptığım bir yorum olmadığının altını çizip bundan sonraki aşamalar için şunu söyleyebilirim:Bu oyunda yönetici olmak bu kadar basit olmamalı.
esekherif
Konuyu Sürekli Takip Etmekle Akıllıca Bir Hareket Yapmış Olacağım ki Zaten Böyle Bir Yorum Geleceğini de Tahmin Ediyordum.
İnşallah Seneye Fuarda Karşılıklı Görüşme Fırsatını Buluruz,
O Zaman Yetersizliğini Birkez Daha Anlamış Olursun.
Daha Önce Sadece Televizyonda Gördüğün İnsanlarla Oturup Rahatça
Konuşabileceğini Düşünüyordun Herhalde ?
Şunun Altını Çiziyorum Diksiyon Bir Eğitimdir. Hitabet ise Bir Yetenektir, Özden Kavranan İnsanın Kendinde Olan Birşeydir. Zorlama ile Olmaz !
Her Ne Kadar Oyunun Çoğunluğunu Çocukların Daha Doğrusu Gençlerin Oluşturduğu Bilinse de Karşılıklı İletişimde Üslub Gayet Önemlidir. Bunu Bilmiyorsan CV Göndermiyor Oluşun Gayet Normal Fakat Bu Göreve Aday Olanların Hevesini Kırma Çabası İçinde Bulunuyor Olman Büyük Bir Saçmalık. Kendini Bu Göreve Layık Görmeyebilirsin Fakat Bu Göreve Layık Olduğunu Düşündüğüm Birçok Kişide Sende Olmayan Birşey Var...Özgüven
Fuara Adam Çağırmak İçin İçin Yapılan Bir Oyun Olduğunu Belirtmişler Yukarıda ?
Bir İnsanın Özgüven Sahibi Olup Olmadığını Birebir Tanışıp Konuşmadan Anlayamazsınız.
Kaldı ki Kendine Güvensiz, Kendi Hayatını Dahi Yönetemeyen Bir İnsana Yüzlerce Kişinin Sorumluluğunu Nasıl Yüklersiniz ?
''Bu Oyunda Yönetici Olmak Bu Kadar Basit Olmamalı'' Demişsin.
Senin İçinde Uygun Olursa Bilkent Uluslararası İlişkiler Mezunu, Kingston University'de Master Yapmış Birilerini Getirelim, Tabi Sizin İçin Uygunsa Sayın Zor Beğenir Çok Gücenir !
Dünyada 2 Çeşit İnsan Var Derler Ya...''Yönetenler ve Yönetilenler''
İşte Sen Yönetilenler Kısmındasın ve Kötü Yönetildiğinde Çözüm Aramak Yerine Bulunduğun Durumdan Yakınmaktan, Seni Yönetenlere Sövmekten Başka Bir İş Yapamazsın.
VESSELAM
esekherif
esekherif