saç traşı 500 akçe sakal 500 akçe yüz estetiği 2000 akçe boy uzatmak 4000 akçe vs vs vs vs istediniz geldi dükkana eeeeeeeeeeee ondan sonra
formda açılan konu; her şey para, sömürülüyoruz, paradan başka ne biliyorsunuz vb yorumlar ondan sonra ağlayın durun
ben şahsen illet oluyorum böyle konulara yok saç sakal yok pat diye oturmasın başka sorunuz kalmadı halloldu bunlar kaldı.
sorun teşkil eden bir sürü şey var
değerli madenlerin çok zor çıkması, item düşürmedeki adaletsizlik, artırıcıların bir halta yaramamsı, grup bölgelerine bir çok oyuncunun girememsi, grup mecburiyeti olmayan tek oynanabilecek yeni bölge olmamsı,lonca kurmak paryla da üye olmak neden paralı ? hadi onada para verdik peki neden tek çar için geçerli 4 çara 4 kutu !
aklıma gelenler bunlar hadi hayırlı TIRAŞ lar
[ÖNERİ] Cinsiyet ve Tip , Saç , Sakal Değişimi.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: [ÖNERİ] Cinsiyet ve Tip , Saç , Sakal Değişimi.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Benim büyücümün 3 ay önce sakalları kayboldu! :lol: Eklenti var ama siz faydalanamıyorsunuz :lol: Esefle kınıyorum IKV yönetimini sakallarımı istiyorum ! :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Olabilir benimde tipsiz karakterlerim var
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. " adresbu " arkadaşımızın dediği gibi oyunda düzeltimesi bir sürü hata var. Bunların düzelmesini bizde istiyoruz ki yönetici arkadaşlarda elinden gelen gayreti gösteriyordur. Neyse fazla uzatmadan hepinize tekrar teşekkür ediyorum..
iyi forumlar.
iyi forumlar.
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of AnatoliA
JouRney yazdı:Cinsiyet pek mantıklı gelmedi ama, Saç/Sakal/Tip önerisine destek veriyorum.
Herkesin kendi tercihi umut karışmasana yahu.Renkler ve zevkler :twisted:
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
JouRney yazdı:Cinsiyet pek mantıklı gelmedi ama, Saç/Sakal/Tip önerisine destek veriyorum.
Göster
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
sakallı karakterleri kadına çevirenler olur(ben) ve benim karakterlerimin sadece 1 tanesi tipsiz geri kalanını da çok beter tipsiz yapmak istiyorum.gelirse düper olur her ay traş ederim adamımı.süper olur yani
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Evey dedıgın gıbı sakallardan sıkıldım ama ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum şifacımı 'bir deneyım bakıyım sıfacılık nası bişeymiş' diyerek açtım ve cok alısınca bırakamadım tipte böyle kaldı ama cok cırkın.esekherif yazdı:Zodiac1 yazdı:Benım şifacımın 1.5 yıldır sakalı var.
Bu arkadaşın ifadesini önemsedim.Cümlesinden çıkan sonuç şu;Şifacımı ilk yarattığımda sakallı yaptım ama kestirmek istiyorum çünki sakallardan bıktım.Tabiki bu oyuna başlarken bıkmaycağımız şekilde charlarımızı şekillendirmemiz gerektiği üzerine bir önbilginin bizde oluşması gerekirdi.İkv dışında başka butür oyun oynamamışsak bunda ikv nin suçu yok.Tipte modifiye seçeneği çokta sağlıklı değil.Şahsen beni 500m den gören tanımalı.Etrafınızda sürekli tipi değişen, ismi değişen charları kafamızda bir canlandırırsak çokta hoş gelmiyecektir.Ayrıca char kasmanında bir espirisi kalmıyacak herkes en fazla 3 farklı karakter kasıp bırakacak.Ama şöyle bişey yapılabilinir char şekillendirilirken seçenekler çoğaltılılabilinir böylece hem oyunda farklı tipler görülmüş olunur hemde yeni charları kasmaya teşvik etmiş olunur.
esekherif
En son Zodiac1 tarafından 24 Kas 2011 19:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

Zodiac1 yazdı:Evey dedıgın gıbı sakallardan sıkıldım ama ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum şifacımı 'bir deneyım bakıyım sıfacılık nası bişeymiş' diyerek açtım ve cok alısınca bırakamadım tipte böyle kaldı ama cok cırkın.esekherif yazdı:Zodiac1 yazdı:Benım şifacımın 1.5 yıldır sakalı var.
Bu arkadaşın ifadesini önemsedim.Cümlesinden çıkan sonuç şu;Şifacımı ilk yarattığımda sakallı yaptım ama kestirmek istiyorum çünki sakallardan bıktım.Tabiki bu oyuna başlarken bıkmaycağımız şekilde charlarımızı şekillendirmemiz gerektiği üzerine bir önbilginin bizde oluşması gerekirdi.İkv dışında başka butür oyun oynamamışsak bunda ikv nin suçu yok.Tipte modifiye seçeneği çokta sağlıklı değil.Şahsen beni 500m den gören tanımalı.Etrafınızda sürekli tipi değişen, ismi değişen charları kafamızda bir canlandırırsak çokta hoş gelmiyecektir.Ayrıca char kasmanında bir espirisi kalmıyacak herkes en fazla 3 farklı karakter kasıp bırakacak.Ama şöyle bişey yapılabilinir char şekillendirilirken seçenekler çoğaltılılabilinir böylece hem oyunda farklı tipler görülmüş olunur hemde yeni charları kasmaya teşvik etmiş olunur.
esekherif![]()
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

Düzene basıcam die alıntıya bastım ıyımı .ss
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]