4/4 bir güncelleştirme istedi.
yaptım.
Ve tekrar açtığımda şu hatayı verdi ?
bu Sorun nedir ?
Bu arada Pc Laptop ve Vista :!:
Lütfen yardım. :idea: :idea:
Hata resmi..

aynı hata bendede vardı pc yi değiştirdim düzeldiXxDeLiKRaLxX yazdı:Arkadaşlar Oyuna giricektim.
yaptım.
bu Sorun nedir ?
Hata resmi..
Oyunu bırak daha iyi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:veym2 yazdı:aynı hata bendede vardı pc yi değiştirdim düzeldiXxDeLiKRaLxX yazdı:Arkadaşlar Oyuna giricektim.
yaptım.
bu Sorun nedir ?
Hata resmi..
Hatayı hep birlikte çözmeye çalışalım Elimden geldiğince size yardımcı olayım ben.Programı kaldır. Eğer “program ekle kaldır” da gözükmüyorsa “Program Files” klasörüne git ve bul. Varsa uninstall seçeneğini kullanrak kaldır. Yoksa kılasörü tamamen sil.Yada bu Yöntem'len Başlat menüsünden (Start) çalıştıra tıklayıp “Regedit” yazarak kayıt defterini açın. Ctrl+F ile ya da “Düzen” menüsünden “bul” u tıklayarak programın adını yazıp aratın. Bulduklarınızı silin. Yalnız dikkat edin benzer isimde başka programlar'da olabilir(Gelmez aynı ada benzer dosya ama dikkat .)XxDeLiKRaLxX yazdı:Arkadaşlar Oyuna giricektim.
yaptım.
bu Sorun nedir ?
Hata resmi..
cok uzun yazmışın be xD sil baştan kur de geçzodiak2009 yazdı:Hatayı hep birlikte çözmeye çalışalım Elimden geldiğince size yardımcı olayım ben.Programı kaldır. Eğer “program ekle kaldır” da gözükmüyorsa “Program Files” klasörüne git ve bul. Varsa uninstall seçeneğini kullanrak kaldır. Yoksa kılasörü tamamen sil.Yada bu Yöntem'len Başlat menüsünden (Start) çalıştıra tıklayıp “Regedit” yazarak kayıt defterini açın. Ctrl+F ile ya da “Düzen” menüsünden “bul” u tıklayarak programın adını yazıp aratın. Bulduklarınızı silin. Yalnız dikkat edin benzer isimde başka programlar'da olabilir(Gelmez aynı ada benzer dosya ama dikkat .)XxDeLiKRaLxX yazdı:Arkadaşlar Oyuna giricektim.
yaptım.
bu Sorun nedir ?
Hata resmi..
Programı baştan kurun. İnşallah Sorun çözülür.(İKV ile ilgili herşeyi sil yani Kısacası sonra yeniden "Kur" Büyük olasılıkla Sorun Çözülecektir..He Bu arada buda var Programınız işletim sistemizin kendisi ya da versiyonu ile uyumlu olmayabilir. Ya da sadece 32 bit ya da 64 bit gibi seçeneklerde çalışıyor olabilir.