bumerangefsane*atığı iftira

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

bumerangefsane*atığı iftira

Mesaj gönderen merandanx »

saat 21:00 civarlarında girdm sadce bölgden yanından geçtiğim bumerangefsane şu yazıyı yazdını gördüm MAçaxkızı-savaşçıgüzel hırsızdır evet bumerang loncası lonca üyenizin bu yazdığı yazıyı kanıtlamanızı istyorum yada yazının sahibi kimse azıcık insanlıktan pay alında insanlara iftira atarken sadce anlık egolarınızı tatmin etmek için klavyeden yazı yazmayın benim sadce MaÇaxKıZı çarım vardır merandan geldim asla hiçbir şekilde adam hırsızlığı karışmadı efsanenin o yazdığı yazıyı neden ne gerekçeyle yazdığını kanıtlamasını istiyorum 4 senedir emek verip kulandığım hesaba leke atmak bukadr basit birşeymi BUMERANG LONCASININ BU KONUYLA ALAKADAR OLMASI GEREKLİ HER LONCADAKİ ÜYE O LONCAYI TEMSİL EDER!!!
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
BuMeRaNGPaTRoN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: bumerangefsane*atığı iftira

Mesaj gönderen BuMeRaNGPaTRoN »

Sewgili maça kızı bumerangefsane loncamızda degildir... yapdıgı hırsızlık suclamaları ıle atılmıstır loncadan ve yazılmıstır uyarılara rağmen isim degişmemiştir...klandan bölgeden bumerangefsane loncamızda deildir atılmiştır yazdık her girişimizde loncamıza laf atma deil buu işi de taylı bir ögren sonra loncaya laf at ...
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen merandanx »

farkındaysan loncaya yönelik birşey yazmadım loncadan atıldını bilmiyodum ..
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen grafikzeydan »

MAÇA KIZI YANİ İNCİ.SEN O KADAR DEĞERSİZ BİR İNSANSINKİ BİDE KONU FELAN AÇYORSUN YAZIK SANA BİR BAYANSIN EVET AMA ÇOK AŞŞAĞLIK BİR BAYAN RUHUN PİSLİK KIZIM SENİN HIRSIZLIK SOYUNDAN GELEN BİŞEY.SENİNLE FUARDA GÖRÜŞÜRÜZ. HIRSIZ MAÇA KIZI .
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Her zaman olduğu gibi Klandan bolgeden Hırsız diyen kafayı takmış adamlarda var asıl kendileri hırsız oldukları için karşı tarafı Hhırsız adını çıkardığım diye ötende çok kafayı takmıyacaksın.

Geçenlerde biri saat 2 de başladı akşam 9 kadar hiç ara vermeden Hırsızdır hırsızdır diye bir isim zikretti.
Sonra bu kez kendi çaldığı cardan hırsız demeye başladı bir nevi sanki herkesi kandıracak misali çar değiştiryor. Bilen bilirde fazla üstünde durulmaaycak bir kelime bence.

Bu arada loncada atıldımı loncayamı ait bu adam acaba derdindende kurtulmus olacaksını.

Her isim artık hangi loncaya girecekse isim altında lonca ismi gözükecek kalndan cıksa bile gözükecek karşı kalna geçme durumu olmyacak çünkü loncadan ayrılması yada atılması gerekiyor oz aman bu bizim loncadan degil bu bizim loncadan kovuldu gibi gelimeler fazla ortalıklalrda geçmeyecek birde Lonca başkanı bu loncadan değildir atılmıstır diyip ertesi günü ben loncadayım deme hakkı olmayacak güzel uygulama.
A R Z L O D O S
damacana27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen damacana27 »

slm herkese ben (savascıguzel) arkadasım hakıkatende benı macakızyla ozdeslestırmendekı amacı anlamıs değilim
sebeb nedır sorunun nedır onuda anlamıs değilim
bılmıorm bu konuyu acmandakı amacıda anlamıs değiim
mumkun oldu kadar kımseye ıftırada atma
gunahdır bu bır oyun olsa bıle
ayıp dıcemde aypdanda anlamazsın
nese kısa kescem herkes ısıne baksın xD:)=)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön