yetkılı arkadaslar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: yetkılı arkadaslar

Mesaj gönderen ARZLODOS »

MuvaFFa yazdı:Sayın Erdoğan Bey

Ben büyüklerimden kullandığın sözün tutarlı olmadığında insan üstünde bir saygınlığın olamayacağını öğrendim. Benim abim 1 yıldır çalınan karakteri için uğraşıyor ve hala alamadı ne istersek bütün bilgileri verdik. Tam alacağız diyoruz cevap kesiliyor sonra tekrar sar başa yine bilgileri gönder. Bu durumu yaşıyorsam ben şayet bana gizliden karakter alım satım yapamazsın demeye hakkınız yok öncelikle beni güvende olduğumuza dair ikna etmelisiniz ;)

Bazı istinalar var gibi gözüküyor demekki 1 yıl önce 3 üyelik aktarma hakkın vardın kaynak hesabın diyelim.

hotaaaaaaa@hotmail.com olsun simdi çalan kişi bu mail adresi ile çaldısa ve buda kaynak hesabı ise Sobee simdi nasıl çarını teslime edecek.

Bende burayı anlamıyom.
Cep telonunun kaynak hesap olsun o zaman aktarma yapması lazımdın onaylı simdi akçeli onayı yok ama ozaman oyledin.
Kaynak hesabın mynet olsun diyelim sifreler sobeye giriş ile aynıdır bu kezde sorun mynet destekte çıkmakta oda derki kimlik bilgileri lazım ama bu üyelik acarken sallama isim kullnamış diye hiç bir işlem yapılamıyordun.

Simdi ise akçe alıyon carının şifresini bildinmi aktarma yapıyon bu aktarma senin bilgin dışında ise sadece sobe şifresini kullanarak yapıyor kaynak hesap hotmail hesaptan başka bir hesaba aktarıldığında hedef hesaptan kaynak hesaba iade edilir burda destek benim kanımca oyun içinde 100 lerca carı geri vermiş ama bazı istisnalar dışında onuda kişiler bilgisyarımı hacklediler diye bildirim yapıyorlar ama şifremi çaldılar diyorlar ama sobee şifreni çalsalar bile mail şifreni çalma imkanı yok.
Bazı oyun içindeki suistimalcilerde oyun parası karşılığında çarı verirler sonra ben ondan alırım diye asıl kaynak hesaptan başkabir hesaba aktarır satısı ordan yaapr sana mail hesabını verir ve car senin olduğunu zannedip kullanmaya başlarsın carı aldığında üstünde hiç bir itemi yoktur sen ona masraf yapmısındır üstünü dizmiş plus lamıs aradanda 1-2 ay geçmiş satan kişi bu kez carımı calmış diye kayank hesabın şifresni verirse burdada vicdan ve araştıma girer.

Mail şifrenide adama kaptırsan çarın senin olduğunu ispatlaaycaklarını zannetmiyom. O kişi o mail hesabından çar benim dedimmi ne oalak.

Neyse ben anlayan anlayana diyemde geçem.[/color]
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: yetkılı arkadaslar

Mesaj gönderen emrah »

yardımda bulunmaya calısan arkadaslarıma tsk ederım herkeze bol eylenceler

MUMYAxINSAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön