Fan Art En iyi Duvar Kağıdı Dalında eserim..
Fan Art En iyi Duvar Kağıdı Dalında eserim..
Yorumlarınızı Eserde Emek Kullanıldıgını bilerek yaparsanız sevinirim.

Re: Fan Art En iyi Duvar Kağıdı Dalında eserim..
Güzel olmuş ama arka plan olarak oyundan bi görüntü mesela camii yada meteor bölgesinin üstten bakışı gibi bi görüntü koysan daha güzel olurdu sanki
yarışmada başarılar
Kesimler baya iyi.Ama arkadaşın dediği gibi arka plan iyi olmamış.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arşivin biraz kötü sanırım ama bir umut daha var (:
Biraz texture edinip farklı bişiler yapmalısın.
Çok merak ettim Neden sırf Benım Konuma Yorum yapabilmek için üye Oldun.ZafirGrafik yazdı:Arşivin biraz kötü sanırım ama bir umut daha var (:
Kayıt Saatin 15:42 Yorum saatin 15:47 yorum sayın: 1 .
VeNGaT yazdı:Güzel olmuş ama arka plan olarak oyundan bi görüntü mesela camii yada meteor bölgesinin üstten bakışı gibi bi görüntü koysan daha güzel olurdu sankiyarışmada başarılar
Schiller yazdı:Kesimler baya iyi.Ama arkadaşın dediği gibi arka plan iyi olmamış.
Arkaplanı kullanmamın nedeni; yeni büyücü,şifacı,savaşçı zırhlarının Metalik olması ve oyunun ilerleyen bölümde bu metal kullanımının gerek karakterlerde gerek yardımcılar gerek bölgelerde kullanımına sıkça karşılaşıcaz. Resimde de yer alan Gerek Şifacıların gerek ise savaşçıların Cami ve yahut Meteor bölgesinde Çekilmiş bir fotoğrafta çok abartılı duracağı düşüncesi ile arkaplanda bunu kullanma gereksinimi duydum.

- dayrulzeferan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
Arkadaşlara Katılıyorum Kesimler Gerçekten Profesional olacak kadar iyi fan art ta başarılar diliyorum umarım herkez hak ettiği bir başarı alır.

- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
munzevi yazdı:Yorumlarınızı Eserde Emek Kullanıldıgını bilerek yaparsanız sevinirim.
Güzel çalışma :arrow:
İbrahimsavaşçı (46)